Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZP"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.05.11. 14:38

 

Az MSZP választókerületi szervezetei Nagykőrösön, a Széchenyi téri Fáklyavivő szobornál emlékeztek meg a második világháború befejezéséről, a fasizmus felett aratott győzelemről 2017. május 9-én.

 

 

 

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.07. 14:18

 

Egy fiatal szocialista politikus gázolt halálra egy férfit a Heves megyei Apcnál még tavaly december 9- én – értesült a Hatvan Online. A helyi portál információja szerint Romhányi Csaba több mint egy éve lejárt jogosítvánnyal vezetett, kocsijában egy kiskorú gyermek is ült.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.03. 15:42

 

Választókerületünkben ülésezett az MSZP Pest megyei elnöksége

Az MSZP Pest megyei Területi Szövetsége a Pest megyei 12. számú választókerület meghívására kihelyezett elnökségi és párttanács ülést tartott Cegléden november 25-én. A rendezvény vendége volt Gúr Nándor országgyűlési képviselő, az MSZP országos elnökségének tagja is.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.20. 09:28

Az MSZP Abonyi Szervezete vacsorával egybekötött évértékelő összejövetelt tartott Nagykőrösi úti helyiségében november 18-án. Habony István a helyi szervezet elnöke, önkormányzati képviselő számolt be az Abony életét érintő legfontosabb eseményekről, tájékoztatást adott a város helyzetéről, a várható feladatokról.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.21. 09:15

 

Választókerületünk vendége volt az MSZP elnöke

Választókerületünk vendége volt Molnár Gyula, az MSZP elnöke október 19-én.

Programjának részeként délután Cegléden tartott lakossági fórumot, amelyre Abonyból és Nagykőrösről is érkeztek érdeklődők.

Ceglédi Városi TV tudósítása:

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.09. 21:30

 

Habony István és Szökrön László önkormányzati képviselők az abonyi MSZP szervezet Nagykőrösi úti helyiségében tartottak fogadóórát október 7-én délután.
A megjelent lakosok elsősorban Abony életével kapcsolatos gondjaikkal, kérdéseikkel, javaslataikkal keresték meg a két szocialista képviselőt.

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.05. 18:44

 

Választókerületünk is képviseltette magát

A budapesti Alkotmány utcában, a Nemzeti Választási Iroda előtt rendezett tiltakozó demonstrációt az MSZP és a PM október 1-jén.
A demonstráción a Cegléd központú Pest megye 12. számú választókerület szocialistái is képviseltették magukat Fehér István választókerületi elnök - ceglédi elnök vezetésével.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 17:16

 

Évfordulós beszélgetés Abonyban

Egy évvel ezelőtt avattuk fel Abonyban az MSZP irodáját. Ennek alkalmából július 14-én csütörtök délután egy kötetlen beszélgetést rendeztünk, amelynek vendége Király József, az MSZP Bács-Kiskun megyei elnöke, a párt országos elnökségének új tagja volt. A házigazda Habony István helyi elnök meghívására a rendezvényen részt vett László Ferenc nagykőrösi és Fehér István ceglédi elnök, választókerületi vezető is.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.06. 21:35

 

A MSZP helyi szervezeteinek meghívására június 8-án, szerdán választókerületünk vendége lesz Korózs Lajos országgyűlési képviselő, a parlament népjóléti bizottságának alelnöke. Korózs Lajossal a következő időpontban találkozhatnak a választópolgárok : 17.00 óra – Lakossági fórum, Abony Szelei út 1. Somogyi iskola aula-  A rendezvények fő témája a kormány által beígért 0,9 százalékos nyugdíjemelés, szociális támogatások.
Várnak minden érdeklődőt!

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.30. 10:48

 

Tisztújítás az MSZP választókerületi szervezetében

Az MSZP alapszabályának megfelelően a június 25-i kongresszust megelőzően Pest megye 12. számú választókerületében is lezajlottak a tisztújítások.
A választókerületi elnöki tisztségre Fehér Istvánt, a ceglédi pártszervezet elnökét választotta meg a tagság. Helyettese László Ferenc, a nagykőrösi pártszervezet elnöke lett.
 

Politika:
MSZP   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok