Mi Abonyunk - A szocik nagyon készülnek a megyei választásokra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.11. 08:28

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az egyes megyei önkormányzatok, így a Pest Megyei Önkormányzat is nagy szerepet fog játszani az uniós pénzek egy részének elosztásában. Ezért is nagy a tétje most a megyei választásoknak. Az alábbiakban az MSZP megyei választásokkal kapcsolatos közleményét olvashatják:

Az MSZP az ország mind a 19 megyéjében rajthoz áll az októberi helyhatósági választásokon. Minden megyében lesz listánk, és a városokban is lehet majd az MSZP jelöltjeire szavazni október 12-én - mondta pártunk alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az MSZP Országos Elnöksége által az önkormányzati jelöltállítással és kampánykoordinációval megbízott Márton Roland a jelöltállítás lezárultával beszámolt arról is, hogy az összes ellenzéki erő közül a szocialista párt állította a legtöbb polgármesterjelöltet, szám szerint 326-ot.

Országszerte egyéniben majdnem 1900 körzetben indul az MSZP támogatását élvező jelölt, ennek megfelelően minden magyar városban lehet majd a szocialista párt jelöltjeire szavazni október 12-én – jelentette be, külön kiemelve, hogy az MSZP-s jelöltek több mint egynegyede nő, mert pártunk számára fontos, hogy minél több nő vegyen rész a közpolitikában Magyarországon.

A Fideszhez hasonlóan a napokban az MSZP is elindítja országjárását, a következő öt hétben az Országos Elnökség, a választmány, valamint az országgyűlési frakció minden tagja majd’ minden településre eljutva segítni fogja a szocialista jelöltek kampányát, azaz az aktivistákkal együtt több ezer ember fog azért küzdeni, hogy október 12-én az elmúlt négy év központosító hatalmával szemben valódi ellensúly képződjön.

Az önkormányzatok ellehetetlenítése miatt a magyar lakosság mára elvesztette a lehetőséget, hogy befolyásolhassa a közvetlen lakókörnyezetét, vagyis a mindennapjait érintő döntéseket. Az MSZP alapvető célja az önkormányzati választásokon olyan demokráciaszigetek létrehozása, amelyek ellensúlyt tudnak képezni a Fidesz központi hatalmával szemben.

Az orbáni önkénnyel és a szegénység terjedésével szemben egyedül a baloldal által képzett demokráciaszigetek jelenthetnek védelmet – hangsúlyozta Márton Roland, majd röviden azt is kifejtette, milyen konkrét politikát folytatnak majd az októberben megválasztott szocialista jelöltek-

„Olyan városokat akarunk, ahol az önkormányzat nem a korrupciónak akar jó gazdája lenni, ahol a közbiztonság nem ígéret, hanem hétköznapi valóság, ahol több a munkahely és nem az elvándorlás csökkenti a munkanélküliséget, ahol a gyermek számít a legfontosabb befektetésnek, ahol az egészségügyben van elég orvos és nincs sorban állás” – sorolta az alapelveket.

Ez utóbbi, vagyis az egészségügy kapcsán azt is elmondta, hogy az MSZP a következő hetekben konkrét bejelentésekre készül, többek között az alap- és járóbeteg-ellátás, valamint az önkormányzati szűrővizsgálatok fejlesztése terén.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Már több, mint minden 5. szavazó leadta a voksát Abonyban

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

Választási kisokos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok