Mi Abonyunk - A szocik nagyon készülnek a megyei választásokra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.11. 08:28

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az egyes megyei önkormányzatok, így a Pest Megyei Önkormányzat is nagy szerepet fog játszani az uniós pénzek egy részének elosztásában. Ezért is nagy a tétje most a megyei választásoknak. Az alábbiakban az MSZP megyei választásokkal kapcsolatos közleményét olvashatják:

Az MSZP az ország mind a 19 megyéjében rajthoz áll az októberi helyhatósági választásokon. Minden megyében lesz listánk, és a városokban is lehet majd az MSZP jelöltjeire szavazni október 12-én - mondta pártunk alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az MSZP Országos Elnöksége által az önkormányzati jelöltállítással és kampánykoordinációval megbízott Márton Roland a jelöltállítás lezárultával beszámolt arról is, hogy az összes ellenzéki erő közül a szocialista párt állította a legtöbb polgármesterjelöltet, szám szerint 326-ot.

Országszerte egyéniben majdnem 1900 körzetben indul az MSZP támogatását élvező jelölt, ennek megfelelően minden magyar városban lehet majd a szocialista párt jelöltjeire szavazni október 12-én – jelentette be, külön kiemelve, hogy az MSZP-s jelöltek több mint egynegyede nő, mert pártunk számára fontos, hogy minél több nő vegyen rész a közpolitikában Magyarországon.

A Fideszhez hasonlóan a napokban az MSZP is elindítja országjárását, a következő öt hétben az Országos Elnökség, a választmány, valamint az országgyűlési frakció minden tagja majd’ minden településre eljutva segítni fogja a szocialista jelöltek kampányát, azaz az aktivistákkal együtt több ezer ember fog azért küzdeni, hogy október 12-én az elmúlt négy év központosító hatalmával szemben valódi ellensúly képződjön.

Az önkormányzatok ellehetetlenítése miatt a magyar lakosság mára elvesztette a lehetőséget, hogy befolyásolhassa a közvetlen lakókörnyezetét, vagyis a mindennapjait érintő döntéseket. Az MSZP alapvető célja az önkormányzati választásokon olyan demokráciaszigetek létrehozása, amelyek ellensúlyt tudnak képezni a Fidesz központi hatalmával szemben.

Az orbáni önkénnyel és a szegénység terjedésével szemben egyedül a baloldal által képzett demokráciaszigetek jelenthetnek védelmet – hangsúlyozta Márton Roland, majd röviden azt is kifejtette, milyen konkrét politikát folytatnak majd az októberben megválasztott szocialista jelöltek-

„Olyan városokat akarunk, ahol az önkormányzat nem a korrupciónak akar jó gazdája lenni, ahol a közbiztonság nem ígéret, hanem hétköznapi valóság, ahol több a munkahely és nem az elvándorlás csökkenti a munkanélküliséget, ahol a gyermek számít a legfontosabb befektetésnek, ahol az egészségügyben van elég orvos és nincs sorban állás” – sorolta az alapelveket.

Ez utóbbi, vagyis az egészségügy kapcsán azt is elmondta, hogy az MSZP a következő hetekben konkrét bejelentésekre készül, többek között az alap- és járóbeteg-ellátás, valamint az önkormányzati szűrővizsgálatok fejlesztése terén.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok