Mi Abonyunk - A szocik nagyon készülnek a megyei választásokra
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6905, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.11. 08:28

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az egyes megyei önkormányzatok, így a Pest Megyei Önkormányzat is nagy szerepet fog játszani az uniós pénzek egy részének elosztásában. Ezért is nagy a tétje most a megyei választásoknak. Az alábbiakban az MSZP megyei választásokkal kapcsolatos közleményét olvashatják:

Az MSZP az ország mind a 19 megyéjében rajthoz áll az októberi helyhatósági választásokon. Minden megyében lesz listánk, és a városokban is lehet majd az MSZP jelöltjeire szavazni október 12-én - mondta pártunk alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az MSZP Országos Elnöksége által az önkormányzati jelöltállítással és kampánykoordinációval megbízott Márton Roland a jelöltállítás lezárultával beszámolt arról is, hogy az összes ellenzéki erő közül a szocialista párt állította a legtöbb polgármesterjelöltet, szám szerint 326-ot.

Országszerte egyéniben majdnem 1900 körzetben indul az MSZP támogatását élvező jelölt, ennek megfelelően minden magyar városban lehet majd a szocialista párt jelöltjeire szavazni október 12-én – jelentette be, külön kiemelve, hogy az MSZP-s jelöltek több mint egynegyede nő, mert pártunk számára fontos, hogy minél több nő vegyen rész a közpolitikában Magyarországon.

A Fideszhez hasonlóan a napokban az MSZP is elindítja országjárását, a következő öt hétben az Országos Elnökség, a választmány, valamint az országgyűlési frakció minden tagja majd’ minden településre eljutva segítni fogja a szocialista jelöltek kampányát, azaz az aktivistákkal együtt több ezer ember fog azért küzdeni, hogy október 12-én az elmúlt négy év központosító hatalmával szemben valódi ellensúly képződjön.

Az önkormányzatok ellehetetlenítése miatt a magyar lakosság mára elvesztette a lehetőséget, hogy befolyásolhassa a közvetlen lakókörnyezetét, vagyis a mindennapjait érintő döntéseket. Az MSZP alapvető célja az önkormányzati választásokon olyan demokráciaszigetek létrehozása, amelyek ellensúlyt tudnak képezni a Fidesz központi hatalmával szemben.

Az orbáni önkénnyel és a szegénység terjedésével szemben egyedül a baloldal által képzett demokráciaszigetek jelenthetnek védelmet – hangsúlyozta Márton Roland, majd röviden azt is kifejtette, milyen konkrét politikát folytatnak majd az októberben megválasztott szocialista jelöltek-

„Olyan városokat akarunk, ahol az önkormányzat nem a korrupciónak akar jó gazdája lenni, ahol a közbiztonság nem ígéret, hanem hétköznapi valóság, ahol több a munkahely és nem az elvándorlás csökkenti a munkanélküliséget, ahol a gyermek számít a legfontosabb befektetésnek, ahol az egészségügyben van elég orvos és nincs sorban állás” – sorolta az alapelveket.

Ez utóbbi, vagyis az egészségügy kapcsán azt is elmondta, hogy az MSZP a következő hetekben konkrét bejelentésekre készül, többek között az alap- és járóbeteg-ellátás, valamint az önkormányzati szűrővizsgálatok fejlesztése terén.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Abonyi Polgári Egyesület: Ők is indulnak az őszi választásokon?

Jávor: az MSZP-Párbeszéd súlyos vereséget szenvedett

Elsöprő Fidesz győzelem várható- A Jobbik és MSZP azonos szinten van a DK-val

Földi lény: Képviselőnkről, másképpen

Az IMPERIÁL FC csapata nyerte a jubíleumi, XX. SZEGFŰ KUPÁT

Hatalmas győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az EP-választáson

Nézőpont: Az ellenzék biztosan újratárgyalja az önkormányzati választás terveit

Hamis aláírások gyűjtésével vádolja a Mi Hazánk a Jobbikot

Ön már várja az önkormányzati választásokat?

Ön szerint ideje lenne gyökeresen megújulnia Abony városvezetésének?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok