Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Oktatás
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

 

Első körben 6140 elsőéves kezdheti meg felsőfokú tanulmányait 2015 szeptemberétől a Szegedi Tudományegyetemen, így az SZTE továbbra is a legnépszerűbb vidéki felsőoktatási intézmény - derül ki a Felvi.hu felvételi statisztikáiból. Az eredmény nem meglepő, hiszen a szegedi universitas már a tavaszi jelentkezések alapján összeállított egyetemi rangsorban is a második helyet foglalta el.

Oktatás:
Divat   

 

Legalábbis számomra ez derül ki a múlt hó végi képviselő- testületi ülés jegyzőkönyvéből. Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester szerette volna elérni, ha a bölcsis gyerekek szülei naponta 400, azaz négyszáz forint térítési díjat fizetnek, de ehhez nem adta áldását a testület. A polgármester szerint pedig ez az összeg „ kigazdálkodható „, a családok részéről. Balangó László szerint, ha bevezették volna, nem támogatták volna a munka világába visszatérő édesanyákat.

Oktatás:

A Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda Kőröstetétleni Tagiskolájába matematika és fizika vagy kémia vagy informatika szakos tanári végzettségű pedagógust keres.A pályázat mellékletei:
• Önéletrajz
• Motivációs levél
• Diploma másolatok
• Erkölcsi bizonyítvány (benyújtandó felvétel esetén)

Oktatás:

 

Most kaptam a hírt, hogy Abonyban ismét házalók tűntek fel, akik idős emberekhez csöngetnek be. A két erősen pigmentált férfi idős embereknek kínál eladásra kettő darab gyapjútakarót. Egyikük 25 év körüli, kék pólóban van. Az autójuk egy fehér Opel Astra, rendszámának kezdete: HOG. Kérem, vigyázzanak magukra és egymásra, semmilyen körülmények között ne engedjék be otthonukba a házalókat! Értesítsék erről s környezetükben élőket is.

Oktatás:
Házalás   

Az abonyi Somogyi Imre Általános Iskola Csillag Tanodája az óvoda és az első osztály közötti átmenetet könnyíti meg. A tanítónők már jóval az iskolakezdés előtt összeismerkednek a nagycsoportosokkal, számos programot szerveznek nekik, többnyire az alsósokkal közösen. Így a gyerekeket sem éri megrázkódtatásként a két intézmény közti váltás.

Oktatás:
Somogyi   
Csemő   

ű

 

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának! Radics Patrícia, a Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola, Abony diákja a „Szikrától a hamuig” pályázat Pest megyei pályázatán harmadik helyezést ért el. Itt a Pest megyei Katasztrófavédelem teljes híre minderől:

admin - 2015.06.02. 16:27

 

Négy város négy középiskolájának katonasulis diákjai mérték össze tudásukat és fizikai erejüket hadtörténelemből, katonai testnevelésből és egészségügyi ismeretekből a napokban Abonyban. 

A négy iskolában az a közös, hogy mindannyiuk patronáló alakulata az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis.  Az első alkalommal megrendezett verseny nem titkolt szándéka a hagyományteremtés volt. A csapatokat és kisérőiket Kavecsánszkiné Pál Erika, az abonyi Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola igazgatója köszöntötte.

Oktatás:

veroniq - 2015.05.19. 20:50

 

A Somogyi Imre Általános Iskola újabb csapata került be egy rangos matematika verseny országos döntőjébe, ahol Nyíregyházán 15 döntős csapatból a rendkívül előkelő harmadik helyen végeztek. Csapattagok: Axtom Varga Hanna, Tóth Máté, Molnár Benedek, Lőrinczy Kristóf. Felkészítő tanárok: Feke Miklósné és Pál Szabó Andrea. A verseny szorosságát jelzi, hogy az abonyiak 42 ponttal lettek harmadikok, és a másodiknak 43, az elsőnek 44 pontja lett!

Oktatás:
Somogyi   

Dózsa László Péterrel a múlt héten volt szerencsém beszélgetni, a Culture CAFE-ban. A zenebarátok körében neve ismerősen cseng, hiszen számos rangos, megyei, területi verseny nyertese, akinek országos harmadik és első helye is van ő....

Oktatás:

 

Nagykőrös város adott otthont a XXIII. K.I.K. általános iskolások részére kiírt – felmenő rendszerű – közlekedési verseny Pest megyei döntőjének. A kiemelten magas színvonalú rendezvényen a megyében működő rendőrkapitányságok által delegált csapatok 35 versenyzője mérte össze felkészültségét. A 40 kérdéses – esetenként több helyes választ tartalmazó – tesztlap kitöltése után a versenyzők és kísérőik a Rendőrség épületéből átvonultak a Szabadság térre, ahol a gyakorlati versenyszámok zajlottak, illetve a szabályossági vizsgafeladatok városi forgalomban történő felmérése indult.

Oktatás:
Somogyi   
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok