Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Oktatás
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

A Somogyisok Kiskunlacházán jártak történelem versenyen április 15-én. 20. megyei versenyen vettünk részt 5-6-7. osztályos tanulókat versenyeztettünk. Felkészítő tanárok: Antalné Nagy Magdolna tanárnő, Györe Csaba tanár úr. A közel 100 versenyzőből a középmezőnyben végeztek a tanulók. 10 feladat volt minden egyes évfolyamon, ebben szerepelt vaktérkép, tesztfeladat, igaz-hamis állítások, események, évszámok, képfelismerés...

Oktatás:
Somogyi   

 

2016. április 4-én a Somogyisok Tápióbicskén jártak Györe Csaba tanár úr vezetésével. Segítői Király Borbála és Antalné Nagy Magdolna tanárnők. ötödik és hatodik osztályos tanulókat vittünk el a csatajelenetre. A napi program: Lipák István tárlatvezetővel körbejártuk a helyszíneket. Pl: Szabó Jóska utca, Vaskereszt, Fehérkereszt. Ezután ünnepi műsort adtak a bicskei diákok.

 

 

Oktatás:
Somogyi   

A Somogyi Imre Általános Iskola lelkes, fiatal tanítónéjei örökítették meg a 2. t osztály néhány programját képekkel, melyeket öröm nézegetni. Szeretettel ajánljuk az írást, és a képeket is, melyeket IDE kattintva nézhet meg facebook oldalunkon. Mert a jelek szerint somogyisnek lenni tényleg nagyon- nagyon jó! Természetesen szeretettel várjuk a Gyulai iskola és a Somogyi többi osztályának beszámolóit is, közzétesszük! 

Oktatás:
Somogyi   

 

Nyílt nap a Ceglédi Református Általános Iskola és Óvoda Kőröstetéleni Tagiskolájában 2016. február 23 -án, kedden. 


Szeretettel várjuk nyílt napunkra a leendő első osztályosok szüleit.

Tervezett program:

7:55 Gyülekező az Ökumenikus templomnál.


8:00-8.15 Hétkezdő áhítat


Tartja: Nt. Sőreg Norbert lelkipásztor


8:25-8:55 Tájékoztatás az iskoláról, napi programról.

Helyszín: Informatika szaktanterem

Oktatás:

 

A Ceglédi Tankerület vezetője Fodor Gábor (nem azonos vele és vele sem), ő előtte a budapesti XII. tankerületet irányította. Mióta Cegléden dolgozik, nem eseménytelen az élete, tavaly március 15-e előtt bekerült az országos médiába, mert arra kért több iskolaigazgatót, hogy küldjenek diákokat a budapesti állami ünnepségekre. A váci Madách Imre Gimnázium tantestülete "Észak-Korea-hangulatúnak" érezte a kérést, és nyílt levélben tiltakozott.


Oktatás:
Cegléd   

veroniq - 2016.02.10. 14:47

Oktatás:
Somogyi   

Ahogyan az már hagyomány, a Somogyi Imre Általános Iskola diákjai ebben az évben is nagyszerű, szívet és lelket melengető műsorral örvendeztették meg a közönséget. A műsort ebben az évben a Kultúra Házában tartották, mely színültig megtelt az érdeklődőkkel. Fogadják szeretettel képes beszámolónkat minderről. 

Oktatás:
Somogyi   

Pest Megye Közgyűlése II. DÍJ elismerésben részesítette az ABONYI SOMOGYI IMRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁT.  Főleg atlétika és kézilabda sportágakban indultak Diákolimpián különböző korcsoportokban. Országos pontszerző eredményeit atlétikában érték el.  

Oktatás:
Somogyi   

 Fazekas- Tatár Csilla fuvolatanárnő szívvel, lélekkel, szeretettel tanítgatja növendékeit. December 7-én illusztris vendéget köszönthettek a zeneiskolások. Csilla írja:  Kis fuvolistáim Horgas Eszter fuvolaművésznő közreműködésével bontogatták szárnyaikat. Köszönöm a gyerekeknek a hatalmas lelkesedést és odaadást, a sok őszinte fuvolaszót, a művésznőnek ...

Oktatás:

 

A Somogyi Imre Általános Iskola tanulói november 14-én Nyíregyházára utaztak, ahol két versenyen is részt vehettek azok, akik az országos döntőbe jutottak. A Párkereső versenyen Orján Roland ( 4. t. felkészítő tanár: Gönczölné Mádi Friderika ) ezüstérmes, Axtom- Varga Hanna aranyérmes, Lőrinczy Kristóf ezüstérmes  ( 4. m , felkészítő tanár mindkettőjüknek Feke Miklósné és Pál-  Szabó Andrea )  lett. A Legtehetségesebb matematikus versenyen, Lőrinczy Kristóf ezüstérmes, Axtom - Varga Hanna bornzérmes lett.

Oktatás:
Somogyi   
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok