Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Oktatás
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

 

A magyar családoknak biztonságosabban indul a tanév, mint az elmúlt évtizedekben bármikor - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a nemzeti tanévnyitón csütörtökön, Nagykőrösön. Beszédében rámutatott: vége van az átmeneti nehézségeknek, a korábbi működési problémák megszűntek, ma egy bejáratott rendszerben kezdik el a diákok a tanulást.


Oktatás:

A közelmúltban beszámoltunk rólka, hogy megépítették a Gyulai iskolánál a járda egyik rsézét. Most a Kálvin út felőli részen is nekikezdtek, úgyhogy évnyitóra már biztosan nem kell bukdácsolni arrafelé. Köszönjük és jó munkát kívánunk szeretettel! 

Oktatás:
Gyulai   

 

A gimnázium utolsó évében döntöttem el, hogy külföldön szeretnék tovább tanulni, miután elmentem egy egyetemi kiállítàsra. Mindegyik egyetem bemutatkozó elő adását végighallgattam, azonban a rengeteg lehetőség közül választanom kellett egyet, ami a legjobban tetszett és a legnagyobb előnyökkel jár. Mindeféleképpen külföldön és angol nyelven szerettem volna tanulni, de akkor még nem tudtam pontosan, hogy mit is tanulnék szívesen. 

Oktatás:
Abony   

 

Lapinformációink szerint Dévainé Kazinczy Sára, Abony Város alpolgármestere nyerte el a Gyulai iskola igazgatói pályázatán a posztot. Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk és kívánunk Neki eredményes munkát, sikereket! LŐVE

Oktatás:
Gyulai   

 

Pintér János tanár úr tanítványai ismét remekeltek! Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk! - Ismét sikerrel vették az akadályokat -  Abonyi diákok a Pest megyei közlekedési versenyeken

A megye illetékességi területén működő rendőrkapitányságok 2x2 fős iskolás csapatai részvételével rendezték meg a közlekedésbiztonsági verseny Pest megyei döntőjét Dunakeszin, 2017. ápr. 21-én.

„Ki a mester két keréken?” FIA Európai Közlekedésbiztonsági Verseny-A gyermekek biztonságos közlekedése érdekében a FIA (Federation Internationale de L’Automobile) minden évben megrendezi a gyermekek kerékpáros közlekedésbiztonsági vetélkedőjét.

Oktatás:
Somogyi   

 

Szerkesztőségünk és olvasóink nevében is sok szeretettel hratulálunk a Bihari János Zeneiskola növendékeinek és felkészítő tanárainak! A következő eredményeket érték el: XX. Regionális Rézfúvósverseny, Tiszafüred, 2017. 04. 08.

 

 

Oktatás:

Történelem korrepetálást vállalok! 5.-től 11.-ig osztályig!

Érettsègire való felkészítés megbeszélés alapján!

Érdeklődni lehet:
06-20-439-23-73 vagy

Ferenczi Fanni néven Facebookon!

Várom az okoskodni vágyókat! 
 

Oktatás:
Abony   

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk a somogyisoknak és kívánunk további szép sikereket!

Hajrá Somogyi!


A "Míg megnövök" Akkreditált Kiváló Tehetségpont az idén is megrendezte a Matekguru Kárpát-medencei Matematika Csapatversenyt.


A harmadik területi forduló február 3-án a Somogyi Imre Általános Iskolában került megrendezésre.10 igen nehéz logikai feladat megoldása várt a versenyen induló tanulókra. Ezen a versenyen nagyon fontos a csapatmunka.

Oktatás:
Abony   

 

A Pest megyei és a fővárosi iskolák között is szoros verseny döntött. Pest Megye Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a nemzeti értékek és hungarikumok megőrzésére és gondozására, ezért a megismertetésük és népszerűsítésük céljából vetélkedőt szervezett. A verseny célja volt, hogy a fiatalabb korosztály is jobban megismerje a magyar kultúra értékeit, és részt vegyen az értékgyűjtésbe, bízva abban, hogy ezzel erősödik az identitástudatuk, hagyományőrzéshez való viszonyuk.

Oktatás:

Meglehetősen extrém történettel rukkolt elő olvasónk. Nagyon merjük remélni, hogy csupán valamiféle félreértésről van szó. Az eset roppant kellemetlen, hiszen minden ilyen helyen, mint például a hivatalok, közintézmények, előírás a nyilvános WC megléte. Meg is van. ZÁRVA. Előtte virágok zárják le a bejáratot. Olvasónk elmondta, hogy mélységesen fel van háborodva, ráadásul a legközelebbi hely, ahova mehetett emberi szükségleteit végezni, az a ceglédi hajléklanaszálló volt. A NAV egyébként ez a hely, ahol általában nem fél percet várakoznak az ügyfelek. Sőt, nyilván az is előfordul, hogy a hivatalos hely ténye váltja ki, generálja, gyorsítja az alapvető emberi szükségleteket. 

Oktatás:
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok