Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 1.

Híreink: Oktatás
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.07. 20:05

 

A Somogyi Imre Általános Iskola 6. m osztálya Farády Csilla osztályfőnökkel az " élen "  Cegléden járt a város korcsolapályáján. Vidáman múlatták az időt, látszott, hogy nagyon élvezik a helyzetet. A belépő 500 forint, korit 500 forintért lehet itt bérelni. Mindez két órás felhőtlen szórakozást biztosít. De ne örüljenek felhőtlenül, mert úgy tudjuk, hogy a jégpáyla bezár, hétfőtől. Innen is üdvözöljök az osztály tanulóit! Jó hely a Somogyi :) LŐVE

Oktatás:
Somogyi   

A Somogyi iskolában mindig történik valami :) Sok- sok helyre kirándulnak is a nebulók. Most az egyik osztály küldött nekünk képeket, megmutatjuk, hol is jártak.

A Somogyi Imre Általános Iskola 2.t osztálya őszi kiránduláson járt a tiszakürti arborétumban.

Oktatás:
Somogyi   

 

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Ceglédi Tankerület Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola
a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Ceglédi Tankerület
Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola
Testnevelés szakos középiskolai tanár
munkakör betöltésére.

Oktatás:

 

Ma megkezdődött a tanév, előtte minden oktatási inbtézményben megtartották a tanévnyitó ünnepélyt. Borsányi János barátunk a Gyulai iskolában járt, IDE kattintva megtekinthető a képgaléria.

Oktatás:
Gyulai   

 

Mindig öröm számomra, ha abonyi diákok sikereiről számolhatok be. A Somogyi iskola tanulóinak elért eredményei pedig különösen jóleső érzéssel töltenek el, hiszen mindhárom gyermekem ezen oktatási intézmény tanulója volt, ahol tudásukat megalapozták, és ennek köszönhetően biztos alapokkal indulhattak tovább. Most megint egy igen szép siker született, mely azért is kiemelkedő, mert az első osztályos gyerekeknek a legnehezebb a helyzetük, amikor szeretnék megmérettetni magukat az országos mezőnyben. Ők még nem rendelkeznek megfelő tapasztalatokkal, rutinnal, és a versenyláz a legnagyobb tudást is megzavarhatja. Most nem így történt. Halasiné Tóth Katalin tanítónő egyik kisdiákja remek országos eredményt ért el. Boldogan, mosolyogva mesélnek, Ő, a gyermek és az anyuka.

 

Oktatás:
Somogyi   

Kedves Olvasónk először boldogan, majd szomorúan vette tudomásul, Hogy a Gyulai iskola járdáját felújítják. Sajnos a pénz kevés, így csak a suli főbejárata felőli rész kapott új járdaszakaszt. A munkások levonultak a területről. Sajnos a másik oldalon lévő szakasz ugyanolyan balesetveszélyes, mint az, ami új burkolatot kapott. Bízzunk abban, hogy hamarosan lesz forrás a folytatásra is. 

Oktatás:
Gyulai   

 

Történelemtanár Találkozó

 

 

 

19. alkalommal szervezett Kárpát-medencei Történelemtanár Tábort a Rákóczi Szövetség július 18-23. között, Gyöngyösön, mint egy nyolcvan történelemtanár részvételével.

A tábor azzal a céllal valósult meg, hogy a résztvevő tanárok szakmai továbbképzésben részesüljenek, illetve minél több emberi, szakmai és intézményi kapcsolat kialakulását segítse elő.

Oktatás:
Tanár   

 

Az idén felsőoktatásba jelentkező több mint 111 ezer diák 67 százalékát felvették valamelyik egyetemre, illetve főiskolára, majdnem 4 százalékkal többet mint tavaly - mondta Palkovics László oktatási államtitkár kedd este az MTI-nek.

Tájékoztatása szerint a felvételt nyert hallgatók 76 százaléka államilag finanszírozott, 24 százaléka költségtérítéses képzésben kezdheti meg tanulmányait.

Oktatás:
Egyetem   
Főiskola   

veroniq - 2016.06.17. 17:48

 

Elérkezett a ballagások ideje, elkészültek a fényképek és a tablók is. Az itt láthatót azért tesszük közszemlére, mert azt rendelkezésünkre bocsátotta annak készítője Eberhardt Tamás, aki a Heky Bt-  munkatársa. Hálásan köszönjük! Ha ön is szeretné nekünk a tablóképet elküldeni, hogy közzétegyük, tegye meg: szerkesztoseg@miabonyunk.hu LŐVE

Oktatás:
Gyulai   

 

Nagy megtiszteltetésben volt részem, amikor 50 éves osztálytalálkozóra hívtak a Somogyi iskola egykori diákjai. Boldogan fedeztem fel sok- sok ismerőst közöttük, és igazán megható volt látni őket: EGYÜTT. Az osztályfőnökük a legendás Katona Róza, Csöpi néni volt, aki jó egészségnek örvendve részt vett az iskolában megrendezett találkozón, és utána a Lila Akác vendéglőbe is velük tartott. Itt nem csak a vacsora volt páratlanul finom, hanem az a torta is, melyre tablóképet készítettek. A Hölgyek igencsak kitettek magukért, hiszen sok- sok házi sütemény is került az egykori osztálytársak asztalára. Bármilyen hihetetlen, de most első alkalommal találkoztak, mióta elvégezték az általános iskolát. Maguk sem értik, hogy hogyan fordulhatott ez elő, és vidáman fogadkoztak, hogy legalább ötévente, de lehet, hogy minden esztendőben összejönnek. Mosolyogtak, vidámak voltak, anekdotáztak, szerették egymást. „ Jó kis osztály lehetett. „- gondolom, és kedvtelve hallgatom beszélgetésüket.

Oktatás:
Somogyi   
<< Előző1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok