Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Bölcsőde"
1

veroniq - 2015.07.21. 16:38

 

Legalábbis számomra ez derül ki a múlt hó végi képviselő- testületi ülés jegyzőkönyvéből. Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester szerette volna elérni, ha a bölcsis gyerekek szülei naponta 400, azaz négyszáz forint térítési díjat fizetnek, de ehhez nem adta áldását a testület. A polgármester szerint pedig ez az összeg „ kigazdálkodható „, a családok részéről. Balangó László szerint, ha bevezették volna, nem támogatták volna a munka világába visszatérő édesanyákat.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.16. 23:57

Sátorné Tóth Melinda, a Pingvines óvoda és bölcsőde vezetője lapunknak arról számolt be, hogy összesen 32 gyermeket vettek fel eddig az újonnan megépült és közelmúltban átadott bölcsődébe. A projekt adatai szerint összesen 40 gyermeket, de lapunk információi szerint maximum 44-et lehet felvenni ide. Megtudtam azt is, hogy lenne igény arra, hogy még több gyermek jöjjön, de ők vagy szüleik nem felelnek meg a feltételeknek. Például nincs munkahelyük a szülőknek…

Oktatás:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.14. 11:16

Képegaléria ITT található. (fotó: Polyák Attila)

 

 Gyönyörű bölcsődéje lett Abonynak

 

A napokban adták át hivatalosan is a Pingvines bölcsődét Abonyban, a szalagot Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester az intézményvezetővel, Sátorné Tóth Melindával és Dr. Czira Szabolcs országgyűlési képviselővel közösen vágta át. Abonyban az oktatási intézmények sajnos igen elavult műszaki és technikai feltételek mellett üzemelnek, de a település kiemelten kezeli sorsukat. Ennek keretében idén nem csak egy pompás új bölcsi nyílik, hanem az általános iskolák nyílászáróit is kicserélik.

Oktatás:
Abony   
 1 Hozzászólás    

admin - 2011.08.12. 12:46

7 hónappal az alapkőletétel után átadták a Pingvines Bölcsődét. A megnyitón körbejártuk az épületet kívül-belül és meg is tízóraiztunk. Képegaléria ITT található. (fotó: Polyák Attila)

Oktatás:
Testület   
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.04. 16:57

Nagyításhoz katt a képekre!

Programok:
Zene   
Abony   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.22. 19:36:14

Farmos, Tápiószőlős, Tápiógyörgye, Tápiószele, Újszilvás és Abony vett részt idén a IV. Művészeti Fesztiválon, melyet az abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsöde rendezett meg. Vendégfellépők voltak még a Pingvines és a Gyöngyszemek óvoda. Extra 100 képes galéria: ITT (fotó: Sky-T és Polyák Attila)

Kultúra:
Tánc   
óvoda   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.19. 17:40:54

 A Pingvines Óvoda és leendő bölcsőde 2011. április 27-től beíratást szervez, a várhatóan 2011. szeptember 1-én induló bölcsődei csoportokba.

Bölcsődébe a gyermek 20 hetes korától 3. életévének, fogyatékos gyermek az 5. életévének betöltéséig, illetve annak az évnek a december 31-ig vehető fel, amelyben a gyermek a 3. életévét, fogyatékos gyermek az 5. életévét betölti.

A felvételi igényt az óvoda irodájába kell leadni. 2740 Abony, Bethlen G.u.3-5.
Hétköznapokon: 8-tól 12-ig


Kérjük, az előjegyzésre hozza magával:


-    a gyermek születési anyakönyvi kivonatát
-    TAJ számát
-    A gyermek lakcímkártyáját


Oktatás:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.25. 10:43:51

Abony eddig " lájkolja " a Szilasi és társa Kft-t, mely cég a közbeszerzési eljárás után elneyrte az új bölcsőde építésének jogát. A fiúk nem sokat " lacafacáznak ", nekik sem a hó, sem a hideg nem jelent akadályt. Nem úgy, mint az elhíresült és közben már csődöt jelentett GENÉP, mely vállalkozás volt az, amelyik az Egészségügyi Centrumot botrányos módon építette. Szilasiék Abonyt egy új látványossággal is megörvendeztették ideiglenesen egy nagy darunak látszó úgynevezett betonpumpával. Nyilvánvaló, hogy határidőre végeznek az építkezéssel. Még egy nagy jó pont az építő cégnek, hogy helyi abonyi vállalkozóktól is szereznek be építési anyagokat. Jó és minőségi munkát továbbra is Szilasiék! LŐVE

Oktatás:
 5 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok