Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Pingvines óvoda"
1

veroniq - 2014.06.05. 10:10

Abony Város Önkormányzat Pénzügyi Bizottsága az Abony Város Önkormányzatának a Képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 21/2007. (VI.29.) számú önkormányzati rendeletének 4. számú melléklet 2.2.3. pontjában foglaltak alapján és a 66/2013. (III.28.) sz. Képviselő-testületi határozat értelmében licit eljárás keretében bérbeadásra meghirdeti:

Határozatlan időre (2014. augusztus 04. napjától – ) az Abony, Kossuth tér 5-7. szám alatti (859/4helyrajzi számú) kivett vásártér művelési ágú ingatlanon lévő Piac- Vásárcsarnok épületében található,

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.16. 23:57

Sátorné Tóth Melinda, a Pingvines óvoda és bölcsőde vezetője lapunknak arról számolt be, hogy összesen 32 gyermeket vettek fel eddig az újonnan megépült és közelmúltban átadott bölcsődébe. A projekt adatai szerint összesen 40 gyermeket, de lapunk információi szerint maximum 44-et lehet felvenni ide. Megtudtam azt is, hogy lenne igény arra, hogy még több gyermek jöjjön, de ők vagy szüleik nem felelnek meg a feltételeknek. Például nincs munkahelyük a szülőknek…

Oktatás:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.15. 15:45

Nem először fordult elő az abonyi TESCO áruházlánc történetében, hogy versenyt hirdetett az óvodák között és értékes ajándékokkal lepte meg a győzteseket. Ma is egy ilyen eseménynek lehettem tanúja. Úgynevezett Zöld óvoda programjuk is van, melynek keretében telepített hulladékgyűjtőkbe lehet szelektíven szemetelni. Nos, a legtöbb PET palackot a Pingvines ovihoz tartozó Arany János úti óvoda Csiga- Biga és Napocska csoportja gyűjtötte, ezért összesen negyvenezer forint értékben kaptak játékokat, melyet az abonyi TESCO áruház új igazgatója, Benczi János személyesen vitt el a helyszínre.

 

Viszont annak sem kell csüggednie, aki ugyan részt vett a játékban, de lemaradt, hiszen újabb hasonló akciókkal szeretnének részt venni Abony közéletében.

Közélet:
Abony   
Tesco   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.21. 12:22

 

A tegnapi viharban a Pingvines óvoda szomszédságában található gólyafészek egy része leesett. A mellette lévő bölcsőde építését végző munkások nagy tettet hajtottak végre, ugyanis a szerencsétlenül járt madarak fészkét visszatették. A Szilas és társai Kft. szépen csendben, a tervek szerint építi a bölcsit és a jótettről sem ők értesítették a médiát. Viszont, köszönjük természetesen nekik, mint az óvoda gondnokának is, aki egy szerencsétlenül járt, lepottyant és vélhetően megsérült gólyafiókát mentett meg. Betette őt egy papírdobozba és a jászberényi állatmentőket értesítette az esetről. A széllökések egyébként nem kímélték a Pingvines ovi palatetetőjét sem, mint ahogyan képünk is mutatja, azt is érte kár.

 

LŐVE

Közélet:
Gólya   
Vihar   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok