Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vihar"
123Következő >>

veroniq - 2016.07.14. 16:19

 

Tömegével érkeznek a vihar utáni kárbejelentések a biztosítókhoz, a végleges kárösszeg becslésére azonban egyelőre senki nem vállalkozik, ám az biztosnak tűnik, hogy az egynapos viharok között a mostani rekordot döntött – közölte a CLB független biztosítási alkusz cég. Nagy károk keletkeztek, s még nagyobb csalódás is érheti a károsultakat: jégverésre nem minden biztosítás fizet. 

Közélet:
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.26. 11:48

 

A tegnap délutáni, esti vihar nem kímélte a városközpontot sem, szerencsére nagy baj nem történt, csupán néhány ágat tépett le a szél. Egyéb anyagi kárról nincsenek információink. A Sportcsarnok környékén viszont gyakorlatilag elszabadultak az ecetfák, már mindenhonnan kinőnek. Gyakrolatilag kiirthatatlanok, erről korábban olvasóink is beszámoltak. Talán szerencsés lenne, ha a település köztisztaságáért és rendjéért felelős személyek erre is elnéznének néha napján és megkezdenék az ecetfák irtását.

Közélet:
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.23. 20:49

 

Villám csapott a Balatonban fürdőzők közé csütörtök délután Vonyarcvashegyen - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője az MTI-t. Tarr Mihály közölte: a villámlást követően két nőt kellett kimenteni a vízből, egyiküket újra kellett éleszteni. - mti- 

Közbiztonság:
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.04. 09:11

Cegléd rosszul járt mogyorónyi jég is esett, Abony jég nélkül megúszta a tegnapi vihart. Tegnap nem sokkal este 7 után az Országos Meteorológiai Intézet (OMSZ) újabb riasztásokat adott ki az ország középső részére a heves zivatarok és felhőszakadások miatt. Pécsen, Cegléden jég esett, a Balatonnál is villámlott. A késő délutáni, esti órákban a keleti országrészben és a Dunántúl keleti voltak elsősorban izolált zivatarok

Közélet:
Vihar   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.08. 12:06

Abonyban is orkán erejű széllökések vannak, már több olvasónk számolt be arról, hogy cserepeket vitt le házásól a szél. Történt szörnyű baleset is már a szélvihar miatt az országban, mikor egy autóra rázuhant egy hatalmas útmenti fa. Csütörtök délelőtt narancssárga riasztást adott ki a várható erős széllökések miatt a közép-magyarországi, a közép-dunántúli és az észak-magyarországi régióra az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

 

Citrom-díj:
Abony   
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.08. 11:58

 Délben, kora délután éri el Magyarországot az a hidegfront, ami Nyugat-Európában már sokfelé hozott esőt, záport. A front záporok, zivatarok kíséretében érkezik, számottevő lehűlés kezdődik. Bárhol az országban lehet heves zivatarokra, jégesőre számítani. Déltől gyorsan csökken majd a hőmérséklet északnyugaton.

 
Az északi határvidéket már megközelítette a markáns hidegfront, amelynek útját záporok, zivatarok kísérik hétfőn. Bárhol az országban lehet arra számítani, hogy heves zivatarok lesznek jégesővel és erős széllökésekkel. Erre Északkelet-Magyarországon a legnagyobb az esély, ugyanitt kell számítani a legtöbb heves zivatarra.
Közélet:
Vihar   
Jégeső   
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.21. 12:48:11

Galéria ITT , fotó SkyT

 Már nagyon sok híradás szólt a tegnap abonyi viharról, ám pár fontos információ azért még ide kívánkozik. Jó ha tudjuk, hogy környékünkön, nem csak Abonyban történtek káresemények, hanem Törtelen, Kecskeméten és Nagykőrösön is, ahol az itteninél is nagyobb pusztítást végzett az orkán. Így a ceglédi tűzoltók maguk nem is tudtak volna megfelelni azoknak az igényeknek, melyek munkájukkal kapcsolatban felmerültek. Jött is az erősítés, Budapestről, a XXI. kerületből, Gödöllőről és Kiskunfélegyházról érkezett Abonyba a „ felmentő sereg „. Nyilván nélkülük nem boldogultunk volna.

 

Az E.ON munkatársai is megfeszített tempóban dolgoztak, de sajnos ők nem tudtak minden igényt kielégíteni. Nagykőrösön volt a legnagyobb gond az áramellátással, de Abonyban is volt olyan utca, például a Szemere Bertalan, ahol este nyolckor még mindig nem volt áram, hiába telefonálgattak kétségbeesetten a lakók, akiknek a mélyhűtőik eddigre leolvadtak.

Közélet:
Vihar   
Tűzoltó   
 9 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.21. 12:22

 

A tegnapi viharban a Pingvines óvoda szomszédságában található gólyafészek egy része leesett. A mellette lévő bölcsőde építését végző munkások nagy tettet hajtottak végre, ugyanis a szerencsétlenül járt madarak fészkét visszatették. A Szilas és társai Kft. szépen csendben, a tervek szerint építi a bölcsit és a jótettről sem ők értesítették a médiát. Viszont, köszönjük természetesen nekik, mint az óvoda gondnokának is, aki egy szerencsétlenül járt, lepottyant és vélhetően megsérült gólyafiókát mentett meg. Betette őt egy papírdobozba és a jászberényi állatmentőket értesítette az esetről. A széllökések egyébként nem kímélték a Pingvines ovi palatetetőjét sem, mint ahogyan képünk is mutatja, azt is érte kár.

 

LŐVE

Közélet:
Gólya   
Vihar   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.21. 12:04:40

A helyszínen is meggyőződhettünk róla, hogy a közétkeztetés konyhájára is rádőlt egy fa a tegnapi viharban. Fekete Tibor városi képviselő, az Innoven Kft. vezető munkatársa lapunknak elmondta, hogy a károk ellenére a konyhában a munkavégzés zavartalan, nem volt leállás. Sajnos egy mintegy 2 m2-es lyuk keletkezett a födémen, a tűzoltóság munkatársai emelték le a fát a szerencsétlenül járt épületről. Már a tegnapi nap folyamán a veszélyforrást megszüntették és gondoskodtak arról, hogy ne ázzon be az épület, illetve további károk ne keletkezzenek a kilyukadt födémszerkezet miatt. Fekete Tibor képviselőként azt is elmondta lapunknak, hogy szerencsére választókörzetében nem történt annyi, a lakosságot érintő káresemény, mint a város más pontjain.

Közélet:
Konyha   
Vihar   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.07.20. 17:04:47

A ma délelőtti vihar a polgármesteri hivatalt sem kímélte. Képriportunk a cikkben. (fotó: Polyák Attila)

Közélet:
Vihar   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok