Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8023, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Montágh Imre Általános Iskola"
1

veroniq - 2018.05.26. 21:24

 

Több területen sújtja munkaerőhiány a Dél-Pest megyei térséget, mely alól már a gyógypedagógiai szakma sem kivétel. Az egyik abonyi intézményben tájékozódtunk a legfontosabb problémákról, s a hiány kezelésének helyi lehetőségeiről.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.06. 21:50

ű

 

 

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának! Radics Patrícia, a Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda és Általános Iskola, Abony diákja a „Szikrától a hamuig” pályázat Pest megyei pályázatán harmadik helyezést ért el. Itt a Pest megyei Katasztrófavédelem teljes híre minderől:

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.09. 00:08

Szakmai fórum az Abonyi Montágh Imre EGYMI-ben- 2015.05.05-én szakmai fórumot rendezett az Abonyi Montágh Imre Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény. A rendezvény hagyományosan szerepel az iskola szakmai programjai között immár tíz éve, az intézmény átszervezése óta. Célja, hogy lehetőséget biztosítson az ott folyó munka megismerésére a fenntartónak, a működtetőnek, társintézményeknek és minden érdeklődőnek.

Idén, az átszervezés tizedik évfordulója alkalmából meghívást kapott a helyi iskolákon és óvodákon kívül Pest megye összes módszertani intézménye is.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.10. 09:55

A Montágh Iskola eredményei a 2014-2015-ös tanévben
www.montagh.abony .hu

Intézményünk kiemelkedően sikeres tanévet zárt idén, remek eredményeket értünk el országos ill. megyei megmérettetéseken. Ezek az eredmények jelzik, hogy szép számmal akadnak nálunk is értékes gyermekek, tanulók, akik szorgalomból, akarásból és kitartásból újra és újra jelesre vizsgáznak. Mielőtt felsorolom a helyezéseket, köszönetemet fejezem ki a tanulóknak és az őket felkészítő pedagógusoknak, asszisztenseknek a tanévben végzett munkájukért!

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.01. 12:12

Az idei tanévben is kiírásra került a tanulásban akadályozottak részére asztalitenisz sportágban az országos verseny. E megmérettetést előzetes házi, megyei és regionális fordulókon való eredményes részvétel előzte meg. Mint évtizedes hagyomány a Pest megyei versenyt Abonyban a Montágh iskola rendezte meg. A versenyről Balogh Krisztián 7. osztályos és Suki Béla 8. osztályos tanuló jutott a következő fordulóba. A régió másik résztvevője Budapest valamennyi iskolájának két győztese lett volna. Ők azonban nem jelentek meg a regionális fordulón, így a két abonyi versenyző vehetett részt az országos döntőn.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.03. 17:57

2013. május 29-31-én rendezték meg Mohácson az Országos Komplex Tanulmányi Verseny döntőjét. Iskolánk csapata Pest megyét képviselte a gyömrői csapattal együtt (tanulóink első helyen jutottak tovább a megyei fordulóról). A csapat tagjai: Kóté Mihály és Juhász Péter 6. osztályos, Lakatos Tamás és Suki Béla 7. osztályos tanulók. A versenyre való felkészülés a tanítási órákon túl délután, illetve nulladik órákban, valamint hétvégenként (szombaton) történt.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.09. 20:22

Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is sok szerettel gratulálunk! - Óriási várakozás előzte meg a Gyömrőn, április 9-én rendezett Komplex Tanulmányi Verseny Pest megyei döntőjét. Csapatunk elszántan készült, időt és fáradságot nem kímélve. A kitartó munka meghozta az eredményt: az abonyi Montágh iskola 4 fős csapata képviselheti Pest megyét Mohácson, május 29-30-31-én az országos döntőben.

 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok