Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Csemő"
1234Következő >>

veroniq - 2017.09.19. 16:03

 

Petrik Tamás, Csemő lovasa Vicces nevű lován nyerte a 10. Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap este a budapesti Hősök terén. Petrik Tamás, Csemő lovasa Vicces nevű lován nyerte a 10. Nemzeti Vágta döntőjét vasárnap este a budapesti Hősök terén. A 2017 leggyorsabb lovasa címet elnyert csemői versenyző a Nemzeti Vágta vándordíját, egy 1848-as huszárszablyát és ötmillió forintos jutalmat vehetett át az ünnepélyes díjátadón.

Közélet:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.07.10. 18:09

 

Körbálázó gép kapott lángra péntek délelőtt Csemő külterületén. A mezőgazdasági vontató sofőrje az égő gépet a traktorról leakasztotta, majd ezt követően több porral oltóval megkezdte a tűz oltását. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.13. 08:34

 

Közel harminchektáros területen égett a nyárfaerdő aljnövényzete és a nyárfa pihéje vasárnap délben Csemő külterületén. A tűz két tanyát veszélyeztetett, illetve az egyik tanya fatárolója teljesen leégett, valamint egy használaton kívüli istálló tetőszerkezetébe is belekaptak a lángok.

 

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.10. 17:10

Programok:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.18. 09:42

 

 A Pest Megyei Főügyészség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat négy emberrel szemben, akik meglopták, kirabolták, majd egyikük halálra vert egy idős férfit Csemőn. A bűnügy sértettje, egy 89 éves férfi a Pest megyei Csemőn élt egyedül, a falu központjában. Napjait megszokott időbeosztás szerint töltötte. 

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.11.03. 10:50

 

 Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunkat arról tájékoztatta, hogy Csemőben egy tanya 16 m2-es melléképülete borult lángokba. Az oltást Ceglédi Hivatásos Tűzoltóság munkatársai végezték. Sajnos az épületben egy gázpalack is felrobbant. Ott egy idős asszony tartózkodott, aki súlyos égési sérüléseket szenvedett és füstmérgezést kapott. Őt a polgárőrök már a tűzoltók megérkezése előtt kihozták az épületből. 

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.12. 19:50

 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy huszonnégy négyzetméteres melléképület Csemőn, a Pesti úton, szerda délelőtt. Az épületben műszaki cikkeket, berendezési tárgyakat tároltak, amik a tűzben megsemmisültek. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugár segítségével oltották el a lángokat, illetve akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az oltás során egy gázpalackot is kihoztak az egységek az égő épületből, amit közvetlen hő terhelés nem ért.
 

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.03. 19:39

A Csemői Községi Könyvtár és Közösségi Színtér
szeretettel vár minden gyereket és felnőttet
Álom és Valóság
címmel megnyíló
porcelánbaba kiállítására.


részletek a címre kattintva

Közélet:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.19. 19:51

 

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett annak a két férfinak az előzetes  letartóztatására, akik Csemőn egy idős férfit akartak kirabolni, melynek során egyikük
halálra verte a sértettet.  A bűnügy sértettje, egy igen idős, csaknem 90 éves férfi Csemőn élt egyedül, a falu  központjában. Napjait megszokott időbeosztás szerint töltötte. Az egyik gyanúsított, egy  kecskeméti férfi megtudta, hogy az idős embernek van félretett pénze.  2015 decemberében a gyanúsított pénzszűkében volt. Úgy döntött, hogy a sértettől fog pénzt  szerezni. Tervének megvalósításában egy nagykőrösi férfi segített neki. Ismerték az idős ember  szokásait, napirendjét, tudták, hogy mikor van otthon.

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.05. 16:38

 

Egy személyautó is kiégett egy csemői garázstűzben- 

Teljes terjedelmében égett egy huszonnégy négyzetméteres garázsépület és egy ott parkoló személygépkocsi Csemőn, a Monori dűlőn. A tűz a mellette álló melléképület tetőszerkezetére is átterjedt. A ceglédi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Közbiztonság:
Csemő   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok