Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző493494495496497498499Következő >>Utolsó

November 27-én a Gyulai iskola aulája adott helyszínt a Zenésztalálkozónak, mely fergeteges hangulatban telt. Igaz, én nem tartozom a műfaj kifejezett kedvelői közé, de mindennél beszédesebb, hogy ma nagyon fájnak a lábaim... Hajnalig ropták a táncot fiatalok és idősek egyaránt a színvonalas mulatós zenékre. Köszönjük, hogy ott lehettünk! Részletes, szöveges beszámoló később. LŐVE

 

Képek a Zenésztalálkozóról ITT megtekinthetők!

Közélet:
Buli   
Zene   

apa001 - 2010.11.28. 12:43:11

Megint eljött a várakozás ideje, megint egy évvel több tapasztalatunk van, de egy biztos családi háttérrel, gyermekeink csillogó szemeivel jó ülni a koszorú és a kandalló fényei előtt.

Közélet:
Blogok   

veroniq - 2010.11.27. 11:51:20

Az elmúlt hét végén nagy bulit rendeztek a Stone Pub sörözőben, melynek képeit itt tekinthetik meg az érdeklődők. Most először tehát, party fotók Nagy Zsolttól erről a szórakozóhelyről is. LŐVE

 


Képek a Stone buliról ITT megtekinthetők!

Közélet:
Buli   
Stone   

A kormány, összhangban a törvényben foglaltakkal, januártól megemeli a nyugellátásokat. A  tervezett infláció 3,5 százalékos, a nyugdíjemelés mértéke pedig 3,8, illetve 4,4 százalékos lesz - jelentette be csütörtökön Nagy Anna kormányszóvivő. Az emelés az öregségi és a özvegyi nyugdíjra, az árvaellátásra és a baleseti járadékra is vonatkozik, az érintett kör Nagy Anna elmondása szerint 2,65 millió fő.

A 3,8 százalékos növekedés az idén nyugdíjba menteket érinti, a 4,4 százalékos emelésére pedig az idei év előtt nyugdíjba mentek számíthatnak. Átlagnyugdíj (havi 84 ezer forint) esetén a régebben nyugdíjba menteknél havonta 3700 forinttal több lesz a nyugdíj, ami évente 44 ezer forintos pluszt jelent, az idei nyugdíjba vonulóknál 3200 forintos lesz a növekedés havonta, ez évi 38 400 forintot tesz ki.

Soltész Miklós államtitkár elmondta: a kormány döntött a gyes 3 évre emeléséről, illetve arról, hogy csak részmunkaidős munka mellett lehet igénybe venni a gyest. Jö

Közélet:
Közélet   

veroniq - 2010.11.24. 23:46:34

Abonyban is megjelentek az egyik benzinkúton- na nem az első fecskék- hanem a hólapátok. Hosszúnak lehet, hogy nem lehet majd nevezni a telet, de hidegnek igen. Hamarosan ránk reccsent. Készüljenek fel alaposan, tárazzanak be mindenféle eszközt, amivel a hó eltakarítható. A ABOKOM Kft-nek meg hozzon a Mikulás jó sok pénzt annak érdekében, hogy ne forduljon elő idén is az, ami az előző télen. Akkor ugyanis volt olyan fontos közlekedési út, amit csak napok múlva tudtak megszabadítani a hóakadályoktól. Igaz, a munka megrendelése önkormányzati feladat…. LŐVE

 

Nagyításhoz katt a képre!

Közélet:
Közélet   

Meghívó 2010. november 25-én (csütörtök) du. 16.00 órakor tartandó Képviselő-testület ülésére.

Közélet:
Testület   

matek - 2010.11.24. 11:45:41

 

Sajnálattal tudatjuk, hogy Abony nemrég indult, közösséget megmozgató oldala már be is zárt.

A kéttorony "búcsúbeszéde":

Bizonyára több olvasónknak is feltűnt, hogy az utóbbi időben egy kicsit visszább vettük a cikkek megjelentetését. Ennek oka volt, mégpedig az, hogy mi, szerkesztők úgy döntöttünk, bezárjuk a Kéttorony.hu oldalt. Ennek biztosan lesznek örvendői, de tudjuk, lesznek olyanok is, akik nagyon fogják sajnálni, hogy Abonyban ez a fajta hiteles tájékoztatás, mint olyan, megszűnik létezni és továbbra is maradnak a fél információk és a nem valós tények.

Közélet:

Kedden délután leállt a Telenor mobilhálózata és a cég honlapjai sem elérhetők. A 20-as mobilszámok közül nem mindegyiket érinti a kiesés, ami a cég szerint a fővárosban és környékén jelentkezett. A mobilcég szerint Budapesten és Pest környékén állt le a cég szolgáltatása, amit először fél tizenkettő körül észleltek, de a hiba okáról egyelőre nem tudtak felvilágosítást adni a cég munkatársai. A probléma kezelését megnehezíti, hogy a leállás a Telenor Budapest melletti, törökbálinti központját is érinti, ahol a cég munkatársai sem tudnak egymásnak telefonálni. (Forrás: www.origo.hu)

További részletekért katt ide:

http://www.origo.hu/techbazis/20101123-leallt-a-telenor-mobilhalozata-a-fovarosban-es-kornyeken.html

Közélet:
Blogok   

veroniq - 2010.11.21. 13:55:57

Sörös László abonyi roma származású fiatalember megsegítésére ezen e héten pénteken nagyszabású rendezvényt tartottak a Gyulai iskola aulájában.

Közélet:
Baba   

veroniq - 2010.11.20. 17:39:13

Az előző közmeghallgatáson egy nyugdíjas pedagógus felállt és elmondta, hogy közérdekű bejelentést szeretne tenni. Hozzászólásában nemtetszésének adott hangot, mely szerint tűrhetetlen állapot, hogy a Somogyi iskola szomszédságában, az újságos pavilonban szexújságokat árusítanak. A törvény megfelelő passzusát és a jogszabály számát is bemondta a felszólaló.

 

„ … A kormányrendelet szerint nevelési és oktatási intézmény 200 méteres körzetében nem lehet szexuális terméket árusítani. Ezek az újságok lassan pornó jelleget is öltenek! Letakarva, pult alatt kellene ezeket tartani, nem pedig a kirakatba kitenni, hiszen ezeket közszemlére kitenni tilos! „- mondta a nyugdíjas pedagógus.

 

LŐVE

Közélet:
Pornó   
Első<< Előző493494495496497498499Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok