Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kánaán"
1

Zsolti - 2012.02.16. 12:47

A legnagyobb SMS-es warezoldalakkal való leszámolás után rövidesen a torrentezőkre vadászik a magyar adóhivatal. A célkeresztben a gigantikus forgalmat lebonyolító felhasználók lesznek. Mire számíthatnak az átlagnetezők? Az [origo] a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) internetes jogsértésekkel foglalkozó részlegének vezetőjét kérdezte a kalózokkal szembeni szigorodó fellépésről.

Közélet:
Internet   
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.15. 12:08:04

Ugyan nem önmagában a szöveg dönti el egy jogszabály megítélését, de annyi biztosan látszik, hogy nagy igény mutatkozik az 1949-es keltezésű ideiglenes alkotmány lecserélésére, az új alaptörvény tartalmát pedig támogatnák a magyarok. Az elkészült normaszöveg elfogadása előtti napokban az összes megkérdezett 60 százaléka (az érvényesen válaszolók 70 százaléka) érzi szükségét egy új alaptörvénynek. A kormánypári szimpatizánsok 79 százaléka, a Jobbik táborának pedig 66 százaléka támogatja az alkotmányozást, az MSZP szimpatizánsainak 60, az LMP szimpatizánsainak pedig 46 százaléka azonban elutasítja a mostani szöveg megváltoztatását. Az alkotmányról szóló esetleges népszavazás az elfogadásra váró szabályok szerint eredményes lenne, hiszen azon most vasárnap saját bevallása szerint az emberek 62 százaléka részt venne. A részvételüket biztosra ígérők 51 százaléka állította, hogy igennel szavazna az új alaptörvényre (az érvényesen válaszolók 67 százaléka). 

(A teljes cikk a Nézőpont Intézet oldalán, interjú a cikkben) 

Politika:
Kánaán   
 4 Hozzászólás    

admin - 2011.03.11. 17:33:12

A Bihari János Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény adott helyet Horváth József festőművész, tanár emlékrére rendezett kiállításnak. Közel 100 darab festményét Szikszay Sándor gyűjtötte össze és a zeneiskola hangversenytermében állították ki. A tárlatot  Heiling György festőművész tanár nyitotta meg. A megnyitóról galéria ITT található. (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.14. 15:21:55

Új hasznos információ bitrokába jutotam nem rég, gondoltam megosztom a lap olvasóival.

Az alábbi linken  percenként frissülő adatokkal nyomon követhető a magyarországi vasúti közlekedés.

Közélet:
vonat   
késés   
Kánaán   
 1 Hozzászólás    

admin - 2010.12.21. 16:43:57

Módosította Abony város önkormányzata a helyi iparűzési adóról szóló rendeletét. Ez azokat a vásározókat érinti, akiknek nincsen abonyi bejelentett telephelye vagy székhelye. „ A piaci vásározó tevékenységet folytató vállalkozónak nem kell ideiglenes iparűzési adót fizetnie azon önkormányzat illetékességi területén, ahol székhellyel, telephellyel nem rendelkezik. Nem Abony volt a jótékony, hanem egy törvényi változás miatt kerül sor ennek bevezetésére.

2011. január 1-től ideiglenes iparűzési adót az fizet, aki építőipari tevékenységet folytat, vagy természeti erőforrást tár fel vagy kutat.

Gazdaság:
Testület   
Piac   
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

admin - 2010.12.21. 13:49:52

Új év, új árak. Mértéktartó emelést határozott meg Abony város önkormányzata a gyermekétkeztetés térítési díjainak tekintetében. Minden az előre tervezett jövő évi infláció mértékével nő csak, azaz 3,5%-kal. Így a bölcsődékben a teljes étkezés térítési díja bruttó 375 Ft/ nap, az óvodákban 427,5 Ft/nap, az általános iskolákban 510 Ft/nap, a középiskolában az ebéd ára pedig bruttó 453,75 forint lesz naponta. A közétkeztetést a közbeszerzési eljárás szerinti szerződésben foglaltak alapján az INNOVEN Kft. végzi.

Közélet:
Kánaán   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.17. 11:50:07

 

Az alábbi hírt a Duna TV sajtósai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

Mikola: "Jövőre még nem lesz Kánaán, de talajt fogunk"

 

A szakpolitikus látja az óriási elvárásokat, de szerinte egy év alatt nem lehet megoldani az ágazat minden problémáját. Évtizedes program az egészségügy rendbetétele – ők a választásokkor is erről beszéltek.

Külvilág:
Kánaán   
   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok