Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Kánaán"
1

Zsolti - 2012.02.16. 12:47

A legnagyobb SMS-es warezoldalakkal való leszámolás után rövidesen a torrentezőkre vadászik a magyar adóhivatal. A célkeresztben a gigantikus forgalmat lebonyolító felhasználók lesznek. Mire számíthatnak az átlagnetezők? Az [origo] a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) internetes jogsértésekkel foglalkozó részlegének vezetőjét kérdezte a kalózokkal szembeni szigorodó fellépésről.

Közélet:
Internet   
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.04.15. 12:08:04

Ugyan nem önmagában a szöveg dönti el egy jogszabály megítélését, de annyi biztosan látszik, hogy nagy igény mutatkozik az 1949-es keltezésű ideiglenes alkotmány lecserélésére, az új alaptörvény tartalmát pedig támogatnák a magyarok. Az elkészült normaszöveg elfogadása előtti napokban az összes megkérdezett 60 százaléka (az érvényesen válaszolók 70 százaléka) érzi szükségét egy új alaptörvénynek. A kormánypári szimpatizánsok 79 százaléka, a Jobbik táborának pedig 66 százaléka támogatja az alkotmányozást, az MSZP szimpatizánsainak 60, az LMP szimpatizánsainak pedig 46 százaléka azonban elutasítja a mostani szöveg megváltoztatását. Az alkotmányról szóló esetleges népszavazás az elfogadásra váró szabályok szerint eredményes lenne, hiszen azon most vasárnap saját bevallása szerint az emberek 62 százaléka részt venne. A részvételüket biztosra ígérők 51 százaléka állította, hogy igennel szavazna az új alaptörvényre (az érvényesen válaszolók 67 százaléka). 

(A teljes cikk a Nézőpont Intézet oldalán, interjú a cikkben) 

Politika:
Kánaán   
 4 Hozzászólás    

admin - 2011.03.11. 17:33:12

A Bihari János Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény adott helyet Horváth József festőművész, tanár emlékrére rendezett kiállításnak. Közel 100 darab festményét Szikszay Sándor gyűjtötte össze és a zeneiskola hangversenytermében állították ki. A tárlatot  Heiling György festőművész tanár nyitotta meg. A megnyitóról galéria ITT található. (fotó: Polyák Attila)

Kultúra:
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.14. 15:21:55

Új hasznos információ bitrokába jutotam nem rég, gondoltam megosztom a lap olvasóival.

Az alábbi linken  percenként frissülő adatokkal nyomon követhető a magyarországi vasúti közlekedés.

Közélet:
vonat   
késés   
Kánaán   
 1 Hozzászólás    

admin - 2010.12.21. 16:43:57

Módosította Abony város önkormányzata a helyi iparűzési adóról szóló rendeletét. Ez azokat a vásározókat érinti, akiknek nincsen abonyi bejelentett telephelye vagy székhelye. „ A piaci vásározó tevékenységet folytató vállalkozónak nem kell ideiglenes iparűzési adót fizetnie azon önkormányzat illetékességi területén, ahol székhellyel, telephellyel nem rendelkezik. Nem Abony volt a jótékony, hanem egy törvényi változás miatt kerül sor ennek bevezetésére.

2011. január 1-től ideiglenes iparűzési adót az fizet, aki építőipari tevékenységet folytat, vagy természeti erőforrást tár fel vagy kutat.

Gazdaság:
Testület   
Piac   
Kánaán   
 0 Hozzászólás    

admin - 2010.12.21. 13:49:52

Új év, új árak. Mértéktartó emelést határozott meg Abony város önkormányzata a gyermekétkeztetés térítési díjainak tekintetében. Minden az előre tervezett jövő évi infláció mértékével nő csak, azaz 3,5%-kal. Így a bölcsődékben a teljes étkezés térítési díja bruttó 375 Ft/ nap, az óvodákban 427,5 Ft/nap, az általános iskolákban 510 Ft/nap, a középiskolában az ebéd ára pedig bruttó 453,75 forint lesz naponta. A közétkeztetést a közbeszerzési eljárás szerinti szerződésben foglaltak alapján az INNOVEN Kft. végzi.

Közélet:
Kánaán   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.17. 11:50:07

 

Az alábbi hírt a Duna TV sajtósai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

Mikola: "Jövőre még nem lesz Kánaán, de talajt fogunk"

 

A szakpolitikus látja az óriási elvárásokat, de szerinte egy év alatt nem lehet megoldani az ágazat minden problémáját. Évtizedes program az egészségügy rendbetétele – ők a választásokkor is erről beszéltek.

Külvilág:
Kánaán   
   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok