Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Közélet
Első<< Előző495496497498499500501Következő >>Utolsó

Meghívó 2010. november 25-én (csütörtök) du. 16.00 órakor tartandó Képviselő-testület ülésére.

Közélet:
Testület   

matek - 2010.11.24. 11:45:41

 

Sajnálattal tudatjuk, hogy Abony nemrég indult, közösséget megmozgató oldala már be is zárt.

A kéttorony "búcsúbeszéde":

Bizonyára több olvasónknak is feltűnt, hogy az utóbbi időben egy kicsit visszább vettük a cikkek megjelentetését. Ennek oka volt, mégpedig az, hogy mi, szerkesztők úgy döntöttünk, bezárjuk a Kéttorony.hu oldalt. Ennek biztosan lesznek örvendői, de tudjuk, lesznek olyanok is, akik nagyon fogják sajnálni, hogy Abonyban ez a fajta hiteles tájékoztatás, mint olyan, megszűnik létezni és továbbra is maradnak a fél információk és a nem valós tények.

Közélet:

Kedden délután leállt a Telenor mobilhálózata és a cég honlapjai sem elérhetők. A 20-as mobilszámok közül nem mindegyiket érinti a kiesés, ami a cég szerint a fővárosban és környékén jelentkezett. A mobilcég szerint Budapesten és Pest környékén állt le a cég szolgáltatása, amit először fél tizenkettő körül észleltek, de a hiba okáról egyelőre nem tudtak felvilágosítást adni a cég munkatársai. A probléma kezelését megnehezíti, hogy a leállás a Telenor Budapest melletti, törökbálinti központját is érinti, ahol a cég munkatársai sem tudnak egymásnak telefonálni. (Forrás: www.origo.hu)

További részletekért katt ide:

http://www.origo.hu/techbazis/20101123-leallt-a-telenor-mobilhalozata-a-fovarosban-es-kornyeken.html

Közélet:
Blogok   

veroniq - 2010.11.21. 13:55:57

Sörös László abonyi roma származású fiatalember megsegítésére ezen e héten pénteken nagyszabású rendezvényt tartottak a Gyulai iskola aulájában.

Közélet:
Baba   

veroniq - 2010.11.20. 17:39:13

Az előző közmeghallgatáson egy nyugdíjas pedagógus felállt és elmondta, hogy közérdekű bejelentést szeretne tenni. Hozzászólásában nemtetszésének adott hangot, mely szerint tűrhetetlen állapot, hogy a Somogyi iskola szomszédságában, az újságos pavilonban szexújságokat árusítanak. A törvény megfelelő passzusát és a jogszabály számát is bemondta a felszólaló.

 

„ … A kormányrendelet szerint nevelési és oktatási intézmény 200 méteres körzetében nem lehet szexuális terméket árusítani. Ezek az újságok lassan pornó jelleget is öltenek! Letakarva, pult alatt kellene ezeket tartani, nem pedig a kirakatba kitenni, hiszen ezeket közszemlére kitenni tilos! „- mondta a nyugdíjas pedagógus.

 

LŐVE

Közélet:
Pornó   

veroniq - 2010.11.20. 17:24:42

Hova dobjuk a fémet???

 

Kérdezte jogosan egy abonyi lakos a közmeghallhatáson. „ Mindenféle lehetőség van, a szelektív gyűjtésre: papír, műanyag, üveg, de hova dobjuk a fém dobozokat? Én már évek óta szelektíven gyűjtöm a szemetet, de ezt nem tudom. Mit csináljunk? Miért nincs fémhulladék? „

Erre a költői kérdésre a lakó nem kapott választ. Első sorban a konzervdobozokra gondolt. Kérem, ha Önnek van ötlete, hogy mit kezdjünk a fém hulladékunkkal, ha nem szeretnénk azt a háztartási szeméttel együtt a kukába dobni, akkor írják meg nekünk.

 

LŐVE

Közélet:

veroniq - 2010.11.20. 16:17:50

 

Gyorsforgalmi lesz a négyesből

Uniós pénzügyi források igénybevételével megkezdődtek a főút gyorsforgalmi úttá való kiépítésének előkészületei Abony és Fegyvernek között, részben új nyomvonalon — tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Megkezdődtek a 4. számú országos főút gyorsforgalmi úttá történő fejlesztésének előkészületei Abony és Fegyvernek között. Az érintett mintegy 36 kilométeres szakasz tervezése a beruházási program szerint az M8 autópályával alkotott csomópont után kezdődik, s teljesen új nyomvonalon halad egészen Törökszentmiklósig, ahol a várost északról megkerülő, korábban fél autópályaként kialakított útba csatlakozik, majd ismét új nyomvonalon vezet a szakasz határáig. Az út a tervek szerint keresztezi a Zagyvát és a Tiszát, ahol hidak fogják biztosítani az átvezetést.

Közélet:

veroniq - 2010.11.20. 10:39:37

Képek a jótékonysági estről ITT megtekinthetők! Fotó: LŐVE

 

Tegnap este a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola aulája megtelt azokkal, akik segíteni szeretnének bajbajutott társuknak. Volt, aki ingyenes fellépéssel, volt aki a belépőjegy megvásárlásával segített. Egy biztos, remek hangulatú esten színvonalas produkciókat láthatott a közönség. Mint arról már beszámoltunk, Sörös László súlyos betegségben, leukémiában szenved. Gyógyulásához drága gyógyszerekre és speciális vízre van szüksége. Donort is kell találni hamarosan csontvelő átültetésre. A roma származású fiatalember édesapja, András a helyi Cigány Kisebbségi Önkormányzat tagja. De nem csupán ez a szervezet segített, hanem származástól függetlenül megmozdult Abony és az ország.

Közélet:

veroniq - 2010.11.19. 13:54:08

Megnézéshez katt IDE

Közélet:
Ipar   
Buli   
Zene   
Tánc   

veroniq - 2010.11.18. 23:36:33

Mint lapunk már beszámolt róla, a közelmúltban Abony egyik legszebb, patinás épületét felállványozták. Mára kiderült, hogy miért.

Csatronát cseréltek a frekventált területen elhelyezkedő ingatlan egy részén. Íme a képek erről.

Közélet:
Első<< Előző495496497498499500501Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok