Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Rendezvény"
1

veroniq - 2020.07.09. 12:20

 

A bűnözők legalább 20 millió forintot csaltak ki Pest, Hajdú-Bihar, Fejér, Zala és Jász-Nagykun-Szolnok megyei áldozataiktól – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A banda vezetői külföldön bujkálnak.  

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.14. 16:19

 

Hullát találtak pénteken, kora délután február 12-én Abony és Szolnok közt a buszmegállóban. "Valóban történt egy ilyen eset a pénteki nap folyamán – mondta el Beluzsárné Belicza Andrea, sajtószóvivőa RIPOST portálnak. – A Ceglédi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halál bekövetkeztének körülményeit." A buszmegállót tele mocsokkal korábban már megmutattuk Önöknek, a rendőrség munkatársai több órán át helyszíneltek.

 

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.07. 23:13

Korábbi hírlevelünkben a termékbemutatókkal, illetve üzlethelyiségen kívüli értékesítéssel kapcsolatos problémákkal foglalkoztunk. Gyakran a törvényi szabályozás réseit kijátszva, pszichológiai eszközök széles tárházával igyekeznek értékesíteni termékeiket a szakosodott vállalkozások.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.12. 02:19

A keddi rendőrségi nyilatkozatokból tisztán látható, hogy Ambrus Zoltán alezredes, Cegléd Város rendőrkapitánya a helyén marad, az előzetes várakozásokkal ellentétben, hiszen a rendőri intézkedések kivizsgálása megtörtént és azokat szakszerűnek minősítették. A JOBBIK viszont követeli a rendőri vezető távozását. Íme, az országos hír mindebből: (MTI) - A Jobbik azonnali lemondásra szólítja fel a ceglédi rendőrfőkapitányt a Pest megyei településen augusztus végén kialakult konfliktus ....

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.14. 15:17

MTI- A Maszkot ölt apraja-nagyja című farsangi készülődéssel csütörtökön megkezdődnek a mohácsi busójárás idei programjai, melyek közül a jégzajlás miatt elmarad az egyik fő attrakció, a farsangi koporsó Dunára bocsátása. Mohács önkormányzata kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a busójáráson hat napon át harminc helyszínen reggeltől estig hetven programmal, köztük zenei, táncos eseményekkel és más kulturális szórakoztató rendezvényekkel várják a több tízezres vendégsereget.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.28. 12:10:41

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.18. 10:52:46

A ceglédi jegyző arra kéri a szórakozóhelyek tulajdonosait, hogy ha tömegrendezvényeket szeretnének tartani, akkor előtte konzultáljanak a hivatal munkatárásával. Egy, a napokban életbe lépett jogszabály szerint a zárt helyiségben tartott 300 fősnél nagyobb partikra engedélyt kell kérni. Nyilván ez Abonyra is vonatkozik, de itt még erről senki nem adott nyílkörű hivatalos tájékoztatást. Mostantól csak a szakhatóságok vizsgálódása és helyszíni szemle után lehet tömegrendezvényeket tartani. Ahogy a rendelet fogalmaz, a zenés-táncos mulatságokat a szervezőknek ezután nem elég bejelenteni, hanem engedélyeztetnie is kell a jegyzővel: ha a résztvevők száma meghaladja zárt helyen a 300 főt, szabadtéri esemény esetén az ezer főt.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.02.05. 09:07:38

19

Közélet:
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok