Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szabadidőpark"
1234Következő >>

veroniq - 2020.10.21. 07:17

 

Ha látott már javítási számlát a részecskeszűrő cseréről, akkor nem irigyelte azt az autóst, aki kifizette. Olvasson tovább, tudni fogja minek köszönhetjük ezt és ezentúl hogyan oldja meg a DPF problémát.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.10.06. 21:34

Olvasónk tudni szeretné név szerint, hogy kik azok a képviselők, élén a polgármesterrel, akik támogatták asz abonyi magánállatkert elüldözését Abonyból! Íme, a levele:

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 19:44

 

Ezen a héten újabb 185 településen, összesen 67 ezer hektáron folytatja a szúnyogirtást az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Mukics Dániel, az OKF helyettes szóvivője közölte: Budapest, Szolnok, Békéscsaba és a Csepel-sziget mellett Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Nógrád, Baranya, Tolna és Jász-Nagykun-Szolnok megyében folytatják a rovarok gyérítését. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.16. 12:11

Volner János helyi asszisztense Cegléden havi félmilliót kap bevallottan Volner Jánostól, vagy a párttól. Azt nem tudjuk, hogy vajon az abonyi Jobbik elnök, Szeremi Anikó mennyi pénzért kampányol a Jobbik helyi jelöltjének.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.23. 16:35

 

Mint lapunk arról már többször beszámolt, az abonyi állatkert, az úgynevezett SHOW- ZOO elköltözött a városból, mert a helyi önkormányzattal folyamatos vitája volt. Hiába kapta meg a tulajdonos Tóth Tibor hosszú évtizedekre a használati jogot, megvenni az erdőt nem tudta. Így a költözés maradt számára a megoldás. Így ne fejlesztett tovább másnak a területén.  Felsőlajoson vett területet, és át is költözködtek már. Az állatkert ott üzemel, hiába is keresik azt helyben Abonyban. A mai napon az abonyi helyszínen jártam, ahol élőben is megnézhettem, hogyan bontják el a maradékot, szó szerint kő kövön nem marad. A téglaépületeket is elbontották már. Buborék, a víziló háza is romokban, azt a fúró veri szét. A medencéi megvannak.... Egykoron sok ember lelte itt örömét az állatokban, programokon vehettek részt.

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.21. 16:58

 

A tegnapi napon az alábbiakban olvasható hír jelent meg újdonságként a Kiskegyed oldalon, de ez egy mintegy négy évvel ezelőtti írás, ne higgyenek neki! Utánajártunk, és az igazság ezzel szemben az, hogy Buborék, néhány állat maradt csak itt. A víziló azért van még Abonyban, mert Felsőlajoson, ahová költöztek, még nem építettek neki másik életteret. A ketreceket is bontják már Abonyban. Ennek ellenére az abonyi Állatkert egy héten három alkalommal még tudtommal nyitva van: szerdán, szombaton és vasárnap!

Itt a megtévesztő cikk:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.25. 12:41

A magyar jog szerint blogbejegyzés vagy névtelen internetes komment szerzője is büntethető. A blogger nem védekezhet azzal,hogy a blog nem sajtótermék, ellene is indítható személyiségi jogi és büntetőjogi per is. 03_tudtade_kicsi.jpgA gyakorlatban még senkit nem ültettek le ilyesmiért, de elvileg megtehetik, és több pénzbírsággal végződő ítéletet is hozott már a bíróság. Ha a szerző beazonosítható az IP cím vagy a nicknév segítségével, könnyen bíróság előtt találhatja magát akár egy kritikusabb poszt vagy szemétkedő komment miatt is.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.07. 20:50

Kép: MAGANZOO

Abony — Újév napján lett 9 hónapos Nala és Mombasa, az abonyi Magán Zoo két fehér oroszlánja.

Az Olaszországból származó nagymacskák szépen gyarapodnak, súlyuk elérte az egy mázsát.

– Naponta 3-4 kiló csirke- vagy ritkábban marhahúst falnak fel, általában viharos gyorsasággal – árulta el Tóth Tibor, a Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark tulajdonosa. Ő szokott bemenni hozzájuk, hogy játsszon velük.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.20. 18:52

A fiatalasszony a TV2 Aktív műsorában azt is elárulta, hogy férje örökbe fogadott egy hasonló vadállatot, egy oroszlán-tigris keveréket, úgynevezett Tigont. Ő nem elégedett volna meg az örökbe fogadással, szívesen haza is vitte volna az egyik vadállatot, de egyrészt nincs akkora parkja, ahol nyugodtan szabadon tarthatná a nagyra nőtt macskákat, másrészt pedig ez törvénytelen is lenne Magyarországon.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.06. 08:50

Még csak a hasukon csúsznak-másznak a helyi magánállatkert legújabb lakói. Az alig háromhetes szibériai tigriskölykök szinte az egész napot végigalusszák, csak az etetésekre kelnek fel, ám amint tele a bendőjük, azonnal mély álomba is merülnek.- írja a Blikk. A kölykök egy németországi parkban születtek július 13-án. A helyi szokásoknak megfelelően hamarosan ők is simogathatóak lesznek, ám gondozóik egyelőre még a vendégek türelmét kérik, csak a Blikk olvasóinak mutatjuk meg a kölyköket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok