Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7477, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szabadidőpark"
1234Következő >>

veroniq - 2020.10.21. 07:17

 

Ha látott már javítási számlát a részecskeszűrő cseréről, akkor nem irigyelte azt az autóst, aki kifizette. Olvasson tovább, tudni fogja minek köszönhetjük ezt és ezentúl hogyan oldja meg a DPF problémát.

Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2019.10.06. 21:34

Olvasónk tudni szeretné név szerint, hogy kik azok a képviselők, élén a polgármesterrel, akik támogatták asz abonyi magánállatkert elüldözését Abonyból! Íme, a levele:

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2018.05.16. 19:44

 

Ezen a héten újabb 185 településen, összesen 67 ezer hektáron folytatja a szúnyogirtást az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Mukics Dániel, az OKF helyettes szóvivője közölte: Budapest, Szolnok, Békéscsaba és a Csepel-sziget mellett Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Nógrád, Baranya, Tolna és Jász-Nagykun-Szolnok megyében folytatják a rovarok gyérítését. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.16. 12:11

Volner János helyi asszisztense Cegléden havi félmilliót kap bevallottan Volner Jánostól, vagy a párttól. Azt nem tudjuk, hogy vajon az abonyi Jobbik elnök, Szeremi Anikó mennyi pénzért kampányol a Jobbik helyi jelöltjének.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.23. 16:35

 

Mint lapunk arról már többször beszámolt, az abonyi állatkert, az úgynevezett SHOW- ZOO elköltözött a városból, mert a helyi önkormányzattal folyamatos vitája volt. Hiába kapta meg a tulajdonos Tóth Tibor hosszú évtizedekre a használati jogot, megvenni az erdőt nem tudta. Így a költözés maradt számára a megoldás. Így ne fejlesztett tovább másnak a területén.  Felsőlajoson vett területet, és át is költözködtek már. Az állatkert ott üzemel, hiába is keresik azt helyben Abonyban. A mai napon az abonyi helyszínen jártam, ahol élőben is megnézhettem, hogyan bontják el a maradékot, szó szerint kő kövön nem marad. A téglaépületeket is elbontották már. Buborék, a víziló háza is romokban, azt a fúró veri szét. A medencéi megvannak.... Egykoron sok ember lelte itt örömét az állatokban, programokon vehettek részt.

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.21. 16:58

 

A tegnapi napon az alábbiakban olvasható hír jelent meg újdonságként a Kiskegyed oldalon, de ez egy mintegy négy évvel ezelőtti írás, ne higgyenek neki! Utánajártunk, és az igazság ezzel szemben az, hogy Buborék, néhány állat maradt csak itt. A víziló azért van még Abonyban, mert Felsőlajoson, ahová költöztek, még nem építettek neki másik életteret. A ketreceket is bontják már Abonyban. Ennek ellenére az abonyi Állatkert egy héten három alkalommal még tudtommal nyitva van: szerdán, szombaton és vasárnap!

Itt a megtévesztő cikk:

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.25. 12:41

A magyar jog szerint blogbejegyzés vagy névtelen internetes komment szerzője is büntethető. A blogger nem védekezhet azzal,hogy a blog nem sajtótermék, ellene is indítható személyiségi jogi és büntetőjogi per is. 03_tudtade_kicsi.jpgA gyakorlatban még senkit nem ültettek le ilyesmiért, de elvileg megtehetik, és több pénzbírsággal végződő ítéletet is hozott már a bíróság. Ha a szerző beazonosítható az IP cím vagy a nicknév segítségével, könnyen bíróság előtt találhatja magát akár egy kritikusabb poszt vagy szemétkedő komment miatt is.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.07. 20:50

Kép: MAGANZOO

Abony — Újév napján lett 9 hónapos Nala és Mombasa, az abonyi Magán Zoo két fehér oroszlánja.

Az Olaszországból származó nagymacskák szépen gyarapodnak, súlyuk elérte az egy mázsát.

– Naponta 3-4 kiló csirke- vagy ritkábban marhahúst falnak fel, általában viharos gyorsasággal – árulta el Tóth Tibor, a Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark tulajdonosa. Ő szokott bemenni hozzájuk, hogy játsszon velük.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.20. 18:52

A fiatalasszony a TV2 Aktív műsorában azt is elárulta, hogy férje örökbe fogadott egy hasonló vadállatot, egy oroszlán-tigris keveréket, úgynevezett Tigont. Ő nem elégedett volna meg az örökbe fogadással, szívesen haza is vitte volna az egyik vadállatot, de egyrészt nincs akkora parkja, ahol nyugodtan szabadon tarthatná a nagyra nőtt macskákat, másrészt pedig ez törvénytelen is lenne Magyarországon.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.06. 08:50

Még csak a hasukon csúsznak-másznak a helyi magánállatkert legújabb lakói. Az alig háromhetes szibériai tigriskölykök szinte az egész napot végigalusszák, csak az etetésekre kelnek fel, ám amint tele a bendőjük, azonnal mély álomba is merülnek.- írja a Blikk. A kölykök egy németországi parkban születtek július 13-án. A helyi szokásoknak megfelelően hamarosan ők is simogathatóak lesznek, ám gondozóik egyelőre még a vendégek türelmét kérik, csak a Blikk olvasóinak mutatjuk meg a kölyköket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok