Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Abony retro
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

Olvasónk az itt látható levéllel tisztelt meg engem, melyet szeretettel teszek közzé: Tisztelt Szerkesztő Úrhölgy! Örömmel közlöm, hogy az érdekes történet felkerült a honlapomra is, elérhető ITT Ezek után Olvasónk egy felhívás közzétételére kért meg, íme: Vásárolnék Papszt Ede festőtől akvarellt vagy olajképet, elérhetőség 06/20-555-63-60. Hamarosan egy harminc oldalas anyag is felkerül, ami a lányának, Csicsónak állit emléket, szobraiból, írásaiból leveleiből, cca 30 oldalas színes anyag.- írja Kurucz Béla.

Abony retro:
Abony   

veroniq - 2012.04.06. 07:13

Vegyi fegyver gyár Abonyban- Mint ahogyan azt kedves Olvasónk, Markó Ferenc blogjában jelezte, Abonyban is volt vegyi fegyver gyár, méghozzá az úgynevezett „ Lőszererdőben „. Mi most megmutatjuk Önöknek, hol az erdő és mi maradt belőle. Gyakorlatilag semmi, csak kráterek, betonmaradékok, de, hogy a föld mélye mit rejt, azt nem lehet tudni. Az utak nyomai még most is láthatók. 

Abony retro:
Abony   

Kedves Olvasónk, ketila kért meg arra, hogy tegyem ismét közé fantasztikus régi képgyűjteményeinek becses darabjait. A kérsnek köszönettel és boldogan teszek eleget. Íme, levele: Valamikor volt egy tanyavilág és volt Fotoklub, Fotoszakkör melynek a vezetője voltam. Elhatároztuk, hogy feldolgozzuk Abony tanyavilágát. Négyen vállaltuk, az enyém az Újszászi út és a Szolnoki út közötti rész volt. Kégaléria ITT

Abony retro:
Blogok   

veroniq - 2012.04.01. 19:41

Te mit szólnál ahhoz, kedves Olvasó, ha egykori gyermekkorod és fiatalságod helyszínét hiába keresnéd, nem lelnéd? Pedig vannak ezzel jó néhányan így és nem is olyan messze...  Galéria korabeli és mai megdöbbentő fényképekkel ITT

Abony retro:
Abony   

Markó Ferenc korábban már küldött nekünk egy képet,a  cikk tartalma az alább olvasható, de akkor egy lekopott jelvényt tettünk közzé. Most itt van egy régi fényében pompázó nemes és értékes darab. 

Abony retro:
Blogok   

Mint arra már többször is utaltam, nekünk fantasztikus Olvasóink vannak. Most ennek egyik legszebb ékes bizonyítéka az amatőr töténész, az abonyi hajdalni régi események egyik fő tudójának és kutatójának, Markó Ferencnek itt olvasható írása.  

Abony retro:
Abony   
Blogok   

veroniq - 2011.11.08. 10:49

Kettős ünnepség Abonyban - 1974. november 4. - Szerző: László Ferenc - A Mi Abonyunk oldalán olvastam egy történelmi visszatekintést Abony második világháborús megpróbáltatásairól, a település környéki légi harcok részleteiről. 1944. november 4-e évtizedeken keresztül nem az 56-os forradalom leverésének gyásznapja, hanem a felszabadulás ünnepe volt Abony számára.

Abony retro:
Abony   

1944. november 1. Abony - A front közeledtével egyre gyakoribbá váltak a szovjet gépek bombatámadásai Abony község ellen. Ezen a szerdai hajnalon már nagyon éreztető volt, hogy községünk is harctérré változott. A település III.kerületi részét: a Széll kastély és környékét, Újszászi utat, Abonyi Lajos utat, Márton kastély és környékét bombázták az orosz repülőgépek.

Abony retro:
Blogok   
Abony retro:
Blogok   
Abony   

 Az idősek emlékezete örök. Van olyan dolog, melyet abból kitörölni sohasem lehet. Ilyen volt a „ tagosítás „… Amikor elvették azt, ami az övék. Amikor egy tulajdonos inkább átkérte magát egy másik mezőgazdasági szövetkezetbe, mert nem bírta tovább, ahogyan szeretett lova hangja hallatán hozzá szeretett volna menni. 

Abony retro:
Abony   
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok