Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tagosítás"
1

veroniq - 2017.09.23. 11:31

Nem kedvezett az időjárás-felelős a 33. Újszászi Futónap mezőnyének, ugyanis szakadó esőben rendezte meg a versenyt az Újszászi VVSE duatlon és triatlon szakosztálya.

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.25. 18:12

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola- Felborult egy teherautó pótkocsija péntek délután a 441-es úton Nyársapát közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban a felborult pótkocsi forgalmi akadályt okozott.

 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.17. 17:26

 

Vasárnap elhunyt Ernő bácsi, azaz Tóth Ernő, nyugalmazott testnevelő tanár. Szerkesztőségünk, és olvasóink nevében is mély fájdalommal osztozunk a Család gyászában. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.27. 18:30

 

Egy ember életét vesztette a Póhamarai utcában történt balesetben.

Tóba hajtott, majd felborult kedd hajnalban egy személyautó Túrkevén a Póhamarai utcában. A jármű négy utasa közül hárman könnyű sérülést szenvedtek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette, a mentők már nem tudták újraéleszteni. A mezőtúri hivatásos és a túrkevei önkéntes tűzoltók fogják kivontatni a gépkocsit a tóból a rendőrségi helyszínelés után.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.04. 15:06

Vonatbaleset történt tegnap délután Karcagon, tudósított minket S.Tóth Anikó, Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

"Motorvonattal ütközött egy mezőgazdasági jármű szerdán délután Karcagnál. A balesetben ketten sérültek meg. A Tiszafüredről Karcagra tartó motorvonat a Liget úti vasúti átjáróban ütközött össze a mezőgazdasági jármű pótkocsijával, fel is borította azt. A napraforgót szállító pótkocsinak akkora erővel ütközött neki a mozdony, hogy ki is siklott. A vonaton összesen öten utaztak, a mozdonyvezetőt kórházba vitték, a másik sérültet a helyszínen látták el a mentők. A helyszínre a karcagi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az utasokról a vasúttársaság gondoskodott, valamennyiüket Karcagra szállították. A mezőgazdasági vontatót és a pótkocsit levontaták a pályáról, és a motorvonat visszahelyezését is segítették a tűzoltók. A kiömlött nagy mennyiségű terményt a tulajdonos távolította el, így este tíz órára a forgami akadály is megszűnt. A vasúti forgalomban nem volt fennakadás, mivel az utolsó napi járattal történt a baleset.

Közélet:
Baleset   
vonat   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.08. 12:42

 Az idősek emlékezete örök. Van olyan dolog, melyet abból kitörölni sohasem lehet. Ilyen volt a „ tagosítás „… Amikor elvették azt, ami az övék. Amikor egy tulajdonos inkább átkérte magát egy másik mezőgazdasági szövetkezetbe, mert nem bírta tovább, ahogyan szeretett lova hangja hallatán hozzá szeretett volna menni. 

Abony retro:
Abony   
 3 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok