Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző567891011Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.12.29. 13:55

Választókörzetünkben eddig hat hivatalos jelöltet mutattak már be. A paletta széles: van Fidesz, Jobbik, Együtt PM- MSZP, DK, Munkáspárti és Szocdem aspiráns is. Ami miatt most ez a cikk születik, az nem más, mint egyik kedves ismerősöm nekem intézett sorai, melyből kiderül, hogy az FKGP is indít jelöltet, egy ceglédi hölgy személyében. Ez utóbbi még nem hivatalos. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.27. 00:42

Tudod-e, hogy az alföldi pusztában található kósza facsoportok általában mit is rejtenek? Élettel teli, vagy hajdan volt, épp most elnéptelenedett, vagy évek óta üresen álló, összedőlő, vagy már teljesen az enyészet romjaivá vált tanyákat. Egykori vidám és nyüzsgő paraszti élet helyszínei ezek. Örök, vagy múlandó mementóként az utókornak. Most, hogy lehullott a fák lombja, hogy az egynyári gyomok elszáradtak, elfagytak már, ezen szellemtanyák sziluettjei egyre vészt jóslóbban meredeznek az úton elhaladókra. Sokuk innen nem is látszik, rengetegen vannak, egyre többen. Van, amelyiket szétlopták már, van amelyik csak magányosan roskadozik. Roskadozik, saját súlya alatt, az időtlen idő fájdalmas terhe alatt nyögve. Képgaléria IDE kattintva!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 17:21

Az általam jelenleg főszerkesztett Heti Hírek nevő kistérségi újság pert nyert a helyi Fidesz 14 tagja ellen, több, mint négymillió forintot kell fizetniük a Magyar Államnak, illetve az akkori kiadónak és főszerkesztőnek. Ők pereltek, sok tíz milliót követeltek volna azért, mert a helyi önkormányzat fideszes kommunikácviós poltikáját egy idő közben elhunyt újságíró kollégám a Göbbelsi -hez hasonlította. Ezzel kapcsolatban részletes írás IDE kattintva elérhető.

A mai történés a következő, katt a címre

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.14. 11:59

Reggel, MOL kút, kisfiam mellettem, viszem versenyre, matekra, izgulunk mindketten. Háromnegyed tíz van, beállunk szépen a sorba, ma csak tízre kell mennünk a suliba. Előttem egy darab kocsi, nyugati, kissé viseltes. Benne két ember ül. Várunk, nem csinálnak semmit, nem szállnak ki, nem tankolnak. Ülnek és várnak. Egyre idegesebbek, lesek ki a fejemből, várom mi lesz, öt perc telik el.

Elkezdenek egyre szélesebb kézmozdulatokkal mutogatni, integetni a kútkezelő fiatalember felé. Azt hittem, elromlott a kocsijuk. De nem… Valamit mondanak is, nem hallom. Nyilván azt, hogy: Hét, te! Megjegyzem, az autóban két nőnemű egyed ül.

Különvélemény:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.14. 09:08

 

Az én kedvenc bankom a „ takarékszövetkezet „. Már korábban is így vélekedtem, most azonban egy köszönő kis írás formájában is megteszem azt, hogy kifejezzem örömömet, hogy az immár második alkalommal a terminálban felejtett bankkártyámat visszakapom. Ez egyébként így lenne természetes, csakhogy az ügyintézés gyorsasága, a dolgozók segítőkész együttműködése az, ami kiemelendő. Rohanok sajnos folyton. Sokszor egészen máshol jár már az eszem, mint kellene, ezért benne hagytam már másodszor az automatában a bankkártyámat, a Pátria Takarékszövetkezetnél.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

Mondhatni, névtelenek ezek, de mindig van ismeretlen, álneves küldőjük. A kedvencem, mikor valami remek pénisznövelő szert ajánlanak, vagy olyan potencianövelő szert, melytől három napig áll. Aztán persze vannak a mellnagyobbító műtétek, a kuponok, az akciós hitelek, a mindenféle hitelkiváltó csomagok, az élmények a zuhanyzásban, a nemi életemet jobbra fordító mindenféle praktikái. Milyen szerencsés vagyok én… Gondolom magamban.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.09. 22:52

Állok az egyik abonyi nagyáruház pénztáránál. Fizetni készülök, semmi különöset nem veszek, csak a szokásos egy- két napi bevásárlás. Étel, alapvető élelmiszerek főként. Egy kis kedveskedés a kisfiamnak meg a páromnak. Előttem roma asszony áll, két pici gyerekkel, lehetnek olyan négyéves formák, de lehet, hogy ennél jóval idősebbek, csak picik. Iszonyúan, selypítve beszélnek, nem lehet érteni, látszik rajtuk, hogy talán szellemileg sem épek. Ruhájuk tiszta, nem a legújabb divat szerinti, nem is túl kopottas, de mégis. Olyan, segélycsomagból való talán.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

Úgy tűnik, hogy a történetnek csak nem akar vége lenni. A kép a mai napon készült udvarunkon, Párom 44-es cipője mellett hever az előzetesen patkányméregből belakmározott, majd autóval lapossá passzírozott gusztustalan dög.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

Lesben állnak a kátyúk a Hunyadi úton, hogy megöljék a kocsidat - Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Fergeteg Triatlon SE országos versenyt szervezett és szégyenkeznie kellett a Hunyadi út kátyúi miatt. Az eset még tavaly történt, majd idén megint ez a szituáció állt elő. Ha egy kerékpáros a verseny közben egy ilyenbe beletéved, akár nyakát is szegheti. Az ország minden tájáról sereglettek ide megint a sportolók, több alkalommal is. A biztonság kedvéért ezeket a kátyúkat fehérrel körbe rajzolták, idén is. Tavaly örömhírként jelenthettem be, hogy eltűntek a kátyúk az útról, ez a cikk ITT olvasható. Mára azonban megint hűlt helye az útjavításnak. Igaz, akkor csak toldoztak, foldoztak, beleöntötték a lyukba a matériát, mely az időjárással nem tudott dacolni. Most ismét életveszélyes lett itt a helyzet, nem csak szégyenkezni kell a kátyúk miatt, de félni is.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

Én tudom, hogy a képen látható kislány meseszép! No, de ennyire? Hogy Nagykőrös a saját úszásoktatását reklámozza ezzel? Vajon mit szól hozzá Kókai Laci bácsi, meg az abonyi strand? Az általam az abonyi úszásoktatáson készült képpel reklámozza magát a nagykőrösi strand – Egyáltalán nem szeretem, sőt az általam üzemeltetett honlapokon egyértelműen megtiltom, hogy a képeinket forrásmegjelölés nélkül más is felhasználja.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok