Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző11121314151617

veroniq - 2011.07.22. 15:53:05

Abony egyik sorozatbetörésekkel vádolt bűnbandájának tagja a mai napon telefonon felhívott és felelősségre vont egy cikk miatt, melyben magára ismert, mint a három hete szabadult „ jómadár „.  Közölte velem, hogy nem érti, hogy merészelek ilyen írásokat megjelentetni  a MiAbonyunk hírportálon, hiszen ez az ő személyiségi jogait sérti. Azt is megkérdezte, hogy meddig akarom még ezt csinálni. Én egy kérdéssel válaszoltam: Meddig akartok még fosztogatni, rabolni, betörni? Erre kitérő választ kaptam, viszont megígérte, hogy az ügyvédje- aki hétfőn ér majd rá – megkeres és neki meg kell válaszolnom a kérdésekre és reméli, hogy rá fogok érni.

Közbiztonság:
 39 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.16. 11:57:45

Kaptam egy olvasói levelet. Nem kommentelném, csak teljes tartalmát megosztom Önökkel és a rá írt válaszaimat is:

A lévél címe a következő volt: " ez valami újság, aminek főszerkesztője is van? "

" Hogy lehet ilyen baromságot, ízléstelenséget feltenni anélkül, hogy meggyőződnének az igazságtartalmáról??????????

Nyilvánvaló első ránézésre is, hogy ez a kép valahol a net tengeréből került elő, és egy magyar netpolgár azonnal hozzáadott értékkel bocsájthatta tovább, a magyarok világszínvonalú kreativitásáról téve tanúbizonyságot. (Mintha a magyarok a végletekben járnának igazán az élen: itt a végtelen hülyeség, ott a fantasztikus zsenialitás. Kár, hogy mintha az ország közös dolgait illetően legtöbbször az előbbi vonás győzedelmeskedne az utóbbi fölött.) "

 

Válaszaim: 

Különvélemény:
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.13. 23:51:16

Szlovákiában járva arra lettünk figyelmesek, hogy az útépítés során használt jelzőlámpát elképesztő védelemben részesítették. Ráccsal vették azt körül, valódi ketrecet kapott. Kedves Barátunk mosolyogva jegyezte meg, hogy nálunk azért nem zárják vasketrecbe a jelzőlámpát, mert annak a vasketreccel együtt kelne lába. Milyen igaza is van! Vélhetően a fémért is sokat kapna ma Magyarországon a tolvaj.... LŐVE

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.13. 15:35:47

Szlovákia rengeteg mindenben hazánk előtt jár. Említhetném a gazdaságot, mezőgazdaságot, adórendszert, és még ezernyi más dolgot. Pár napos túránk alkalmával boldogan vettem magamhoz egy rólam elnevezett csokit is. Ebben is megelőzték a magyarokat! A csuda vigye el! Jó, ez csak vicc volt. De Szlovákia valóban egy paradicsom a vállalkozások számára. Lőrinczy Veronika

Nyehehe:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.06. 12:13:33

A közelmúltban Olvasónk levelét tettem közzé, melyben a Penny Marketben történt veszekedés, inzultus és tolvajlás volt a téma. A cikk megjelenésekor halvány fogalmam sem volt, hogy ki vagy kik voltak azok, akik ellen rendőri intézkedést kellett foganatosítani. A mai napon a Pennyben balhézó személyek egyik közeli hozzátartozójával találkoztam, aki eléggé indulatosan kért meg arra, hogy azonnal vegyem le a cikket, mert ellenkező esetben baj lesz belőle. Én nem értettem, hogy ezt miért is kéne megtennem, hiszen a cikkben egyáltalán nem szerepelt név, sem utalás az elkövetők személyére. Ekkor pár költői kérdést tettem fel, melyekre megdöbbentő válaszokat kaptam….

Közbiztonság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.20. 11:14:59

Miért nem mehetnek be a strandra a szülők nézni az úszó gyerekeket? Miért van állandó harc egy vendéggel és családjával? Mennyibe kerül a belépő nálunk és menniybe máshol? Miért nem mennek az abonyiak az abonyi strandra? Ezekre a kérdésekre és még számos érdekességre kerestem a választ, íme:


Különvélemény:
Strand   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.15. 12:05:19

 Mint kisgyermekes anyuka én magam is úszótanfolyamra vittem ma a csemetémet az abonyi strandra. Boldogan és izgatottan várta Kristófom a nagy napot…. Az intézmény területén szembesültek a szülők azzal a ténnyel, hogy a gyerekek közelébe nem mehetnek, nem létezik olyan, hogy látogató belépő. A szülők vagy hazamentek, vagy a kapuban a sörpadoknál és asztaloknál ücsörögtek. Valóban nem az lenne a cél, hogy a szülők árgus szemekkel lessék gyermeküket úszástanulás közben a vízben, de talán szeretnék őket biztonságos távolból szemlélni, netalán tán beülni egy kávéra vagy üdítőre, miközben várakoznak, a Strand kisvendéglőbe.

Különvélemény:
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok