Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző9101112131415Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.07. 12:31

Az elmúlt éjjelen több helyen is megfordultunk Párommal, TYB-el az abonyi szórakozóhelyek közül. A Nyárfa Presszóba hívtak a szervezők fényképezni, remekül is érzetük magunkat, igazi extázis volt a bulin, ahol a Fater- Rock játszott. Nagyon finom és nem ütős volt a koktél, amit nekem kevertek. 

Különvélemény:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.03. 19:26

Mondta kisfiam, Kristóf, akinek azért a kedvence mindig az aktuális évszak. Kisgyermek voltam még és a tanító néni mondott egy mesét, ami arról szólt, hogy egy kisfiú naplót vezetett és minden évszakra azt mondta, hogy ez a kedvence. Kérte az édesanyja, hogy írja be nyáron, ősszel, télen és tavasszal is. Persze a kisfiú soha nem emlékezett az előző bejegyzésére.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.28. 17:45

Na, most aztán tényleg sajnálom a TV-s kollégákat, akik megpróbálnak minden alkalommal érdemi, jó minőségű anyagot készíteni az abonyi önkormányzat képviselő testületi üléseiről. Azt hiszem, most először nem sikerült nekik, sőt csapnivaló lesz az anyag, kivéve, ha nem vetnek be valamilyen mágikus trükköt. Történt ugyanis, hogy városunk polgármestere beszorította a kistárgyalóba a hó végi rendes testületi ülést, takarékossági intézkedésekre hivatkozva. Vonatkozó cikkünk ITT

Különvélemény:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.25. 09:51

Mondta kisfiam ártatlanul, mikor hazafelé tartottunk az iskolából. Hétéves, elsős. Új közösség, új gyerekek, új ismerősök, új élmények, új barátságok, új csalódások. Gyönyörűen csillogó zöld, ártatlan szempár nézett velem szembe és önmagam szemeit láttam csillogni a gyermekien értetlen tengerzöldben. Olyan, mint én, suhant át az agyamon. Kívül nem, de belül, minden porcikájában. A szeme…. A lelke tükre. Olyan, mint az enyém. 

Különvélemény:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 22:24

Akaratlanul is ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem, amikor a Hír TV Péntek8 című adását néztem. A kormányhoz közel álló média is riasztó képet festett a jövőnkről. Ez már a vég, gondoltam…. A Riporterek a FIDESZ-es Font Sándorral beszélgettek, de olyan volt, mintha valami ellenzéki adást néznék. Kiderült, hogy gyakorlatilag nincs még egy ilyen hülye ország, ahol ennyire megsarcolnák a lakosságot. Különösen, ami az élelmiszerek árát illeti.

Gazdaság:
Abony   
MAGYAR   
Blogok   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.27. 14:27

Feljelentenek, ha közzéteszem, írták, mégis megteszem! - Ma kaptam egy meglelhetősen indulatos hangnemben íródott, hogy is fogalmazzak... Gusztustalan és vádaskodó levelet, név nélkül, ahogyan az lenni szokás. 

Különvélemény:
Abony   
Törtel   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.12. 11:22

Az itt látható levelet küldtem el a megyei sajtószóvivő asszonynak, várva válaszát. Olvasáshoz kattints a címre!

Különvélemény:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.11. 13:54

Az én pici fiam is részt vesz az abonyi strandon úszásoktatáson. Ki nem hagyná ezt a programot. Már a második turnusban tanulnak a gyerekek úszni. Három kiváló szakemberhez fordulhat az, aki szeretné csemetéjét beíratni. Romhányi Zoltán, az abonyi Termál strand vezetője lapunknak arról számolt be, hogy több, mint 150 gyermek vett részt idén eddig a programon, melyet elérhető áron kínálnak az érdeklődőknek.

Különvélemény:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.23. 16:13

Aláírásgyűjtésbe kezdett Hamar Ilona, mert ő és társai szeretnék elérni azt, hogy lebontsák a piac területén található romos épületeket. A népi kezdeményezésről szóló aláírás gyűjtő íveket hitelesítette a jegyző, pénzbe nem kerül a városnak ez a mutatvány. Ha kellő számú szignó összegyűlik, akkor Abony város képviselő testülete újból szavaz a piac területén lévő épületek bontásáról. Nyilvánvaló, hogy vannak, akiknek ez a legfontosabb gondjuk Abonyban. 

Különvélemény:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.09. 14:48

Idős, kedves hölgy jött oda irodámhoz, segítséget kérve. Szegénynek papucsa szétszakadt, némi cellux-szal megoldottam a dolgot és boldogan távozott, már volt miben. Közben arra lettem figyelmes, hogy egy férfi fekszik szemben velem, a templom kertéjében. Az abonyi rendőr járőröket értesítettem erről, nem tudtam mire vélni a dolgot. Jöttek is a fiúk pár perc múlva, készségesen.

Közélet:
Blogok   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok