Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző78910111213Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.07.01. 16:56

A mai naptól kezdve üzemelhetnek hazánkban a koncessziós pályázaton győztes trafikok. Dohányzom, a cigimet eddig is egy olyan helyen vettem meg általában, ahol most Trafik nyílik. Ezután sem lesz ez másképpen. Gondoltam, ma is tudok venni olyan egy miliset, amilyet rendesem szoktam, de csalódnom kellett. Az összes, korábbi készletet ugyanis el kellett tenniük az újra trafiküzemeltetési jogot nyerőknek, amit tegnap még árulhattak, azt ma már biztosan nem. A dohánygyártók egyszer visszaszállítják azt. Sajnos, az összes beszállító még nem hozta meg az új portékáját, ezért nem jutott nekem a szokásos füstölni valóból. Igaz, van régi, de az a raktárban, már nem lehet kiadni.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 16:58

Előző cikkünkben, mely ide kattintva elérhető, megírtuk, hogy az abonyi D. Gézát ismét elkapták. Ezúttal a rendőrségi közlemény szerint, mely a www.police.hu-n található egy 73 éves idős néni nyakából tépett le egy arany nyakláncot Szolnokon. Géza pár hónapja 30 napig házi őrizetben volt, mert Abonyban kerékpárt lopott. Írásunk megjelenését követően pár óra elteltével D. Géza édesanyja telefonon hívott fel és követelte, hogy a fiáról szóló cikket távolítsam el a honlapról. Közöltem vele, hogy ez egy hivatalos rendőrségi közlemény és eszem ágában sincsen onnan levenni. A visszaeső, alig 18 éves fiatalember anyukája közölte, hogy a rendőrségi hírt is köteles vagyok levenni, és ő mindent tud rólam és meg is írja. Közölte, ha nem szedem le a fiáról közzétett hírt, akkor feljelent. Mondtam neki, hogy természetesen állok elébe, tegye meg. Nincs miért törölnöm a cikket, tekintettel arra, hogy nem sért személyiségi jogokat. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.09. 18:57

Rovatunkat Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza támogatja- Történt, hogy a közelmúltban egy gyönyörű kaspós epret újítottam be. „ No, ezt biztosan nem fogja Rosszcsont, a labrador tönkretenni! „- gondoltam magamban, és ha már a földön nem teremhet, fel is akasztottam a szép piros kosarat, rajta hívogató virágokkal, kis eprekkel, fel én a magasba. „ De finom lesz Anya! „- mondta kisfiam és naponta kétszer bőszen locsolgattuk.

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.09. 11:42

Vettem csülköt, szép füstöltet, finom meleg kenyeret, savanyúság is a kosárkában volt már. Gondoltam beugrok tormáért az ínycsiklandó meleg főtt, remegő, füstölt csülkünk mellé. Megtettem. Vidáman keresgéltem az egyik abonyi élelmiszer áruház pultján és szemem elkezdett kigúvadni. Magyarországon gyártott, de külföldiek kezébe már átjátszott, valaha jól csengő magyar márkanevű tormát kis üveggel egy híján 500 forintért kínáltak eladásra….

Közélet:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.17. 18:45

„ Anya, miért nem büntetik meg a rendőrök azokat, akik leköpik mások kocsiját? „- kérdezte kisfiam az iskolába menet. A reggel tehát számunkra „ remekül „ indult. Miközben kincsem éppen azt számolta, hogy hány darab t betű van egy bizonyos szóban és az hány betűből áll, no meg, hogy mit hány darab t-vel kell írni, egyszer csak a járdán megjelent egy kölyök…. Húzta, cipelte magával, alultáplált testével az iskolatáskáját. Nyilván a Radák úti suliba vánszorgott a kies reggelen. Szokásos, pontosan hozzá illő mozdulatokkal integetett, el sem téveszthettem volna, hogy honnan érkezett….

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.07. 10:04

Sok ember a fenti oldalon éli mindennapos életét. Nekem a munkám szerves részeként kötelező a használata, hiszen itt levelezek Olvasókkal, itt osztom meg cikkeimet. Remek lehetőség, de bizony sokakat függővé is tesz. Reggel azzal a gondolattal keltem, hogy baromi érdekes, mert itt szinte minden oldal, és a független magánszemélyek is éles, érdemi kritikát fogalmaznak meg a kormányzópárt működésével kapcsolatban és itt szapulják, gúnyolják a hazai vezetést. Ez eddig rendben is lenne, de a több ezer ismerősöm közül szinte senki sem dicsőíti kormányunk nagy tetteit. Teszik ezt annak ellenére, hogy vélhetően ők maguk is tudják, hogy milyen nagy szerepe van az emberek mindennapjaiban ennek a közösségi és közösségformáló lapnak. Jogosan merülhet bennem fel a kérdés: De akkor hol vannak a Fidesz szavazók? Nyilvánvalóan ők nem „ frászbukolnak „, mert ez nem az a kör….

Közélet:
Facebook   
Blogok   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.04. 09:09

Olvasóinknak szeretnénk kedveskedni az itt látható januári naptárlapokkal. Most hat választható oldalt teszek közszemlére azzal, hogy mindenkinek más ás más a kedvence, mindenki nyilvánvalóan mást és mást szeretne nézegetni a falon egy álló hónapon keresztül. Kérem, ha van Önnek is tippje, hogy mi illetve ki szerepeljen a 2013 januári naptárlapon, mondja el nekem és én elkészítem! Nagyításhoz kattints a képekre! Nézzük a többit is:

Nyehehe:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.31. 12:14

A kezdeti nehézségek, illetve félreértések után végül mégis kiderült, hogyan reformálja meg a kormány az oktatást: a módszeren változtatnak. Ezután ugyanis nem az eddig megszokott módon megy majd a tanítás, hanem egy szerény (pár milliós) összeg befizetése ellenében minden delikvens kaphat a tarkójára egy csatlakozót, majd ezek után már csak a Mátrix c. filmben látható módon megmondja az operátornak, hogy milyen tudásra van szüksége, az pedig másodpercek alatt letölti az agyába a szükséges ismereteket.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.31. 12:02

B orongós napok tűnjetek tova
O kkal szomorú ne legyél soha
L épteid kísérje töretlen szerencse
D erűs percek rajzoljanak mosolyt a szemedre
O szoljanak el az óévnek sötét árnyai
G úzsból szabaduljanak a képzelet szárnyai

Ú j évet hozzon a nesztelen iramló idő
J öjjön már a rég várt, csodálatos jövő

É vek ha múltok, ha elszálltok napok
V idámságot, örömet számolatlan adjatok
E lfusson most az óévnek malaca
T öbbé ne legyen senkinek panasza

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.28. 18:27

Bár az időjárás nem éppen alkalmas a művelet végrehajtására, mégis megérkeztek a közútkezelő munkatársai a két ünnep között Abonyba, és a Baross Gábor utat elkezdték nagy erőkkel kátyúzni. A hadművelet lényege a következő: a hatalmas pocsolyák beltartalmát egy ember cirokseprűvel nagyjából kisöpri, majd beleöntik a forró aszfaltot, és azt úthengerrel belepréselik. A mai napon több olvasó is felhívott és felháborodását fejezte ki emiatt. ( Elképesztő képek a cikkben )

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok