Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző10111213141516Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.05.09. 14:10

Gondos kezek ügyeskednek a településen, szépen ültetgetik a közhasznú dolgozók a virágokat. Idén végre megfelelő méretű cserépbe, a tavalyinál kétszer- háromszor nagyobba ültették bele a muskátlikat. Így van esélyük arra, hogy méltó díszei legyenek városunknak. Tavaly épp az ellenkezőjéről számoltunk be Önöknek, hiszen akkor túl kicsi volt a cserép és a virágok kóróként senyvedtek, éktelenkedtek. Most viszont minden rendben! Szép nyarat muskátlik!

Közélet:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.08. 12:26

Példa nélküli eset a következő. A kurucinfo cikkemet néhol átírva átvette, sok helyen beillesztve a roma és cigány szavakat. Ezt ezek után egy másik médium is leközölte. Megláttam és a durvított verzió miatt próbáltam kapcsolatba lépni a szerkesztőkkel. Igazán azt sérelmeztem, hogy az átírt szöveg nem az én agyszüleményem és kértem, hogy az eredetit használják és ne a kurucos cikket, hiszen ez azt a látszatot kelti, mintha én cigányoztam volna, vagy interjúalanyom, aki nem mellesleg köztiszteletben álló polgármester. Mivel nem sikerült zöld ágra vergődnöm az internetes oldallal, ebből egy cikk született. Erre ma reagált a főszerkesztő, akinek levelét változtatás nélkül teszem közzé.  Kuruc cikk ITT   MiA cikk ITT

Különvélemény:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.07. 22:17

Nem ettünk ilyen hot- dogot. Annál is inkább nem, mert az inkriminált hot- dog lelőhely bezárt. Egerben jártunk a  hét végén motorral és miközben a fiúk némi bort vásároltak, a pince előtt ácsorogva borzadtunk el az antireklámtól kedves barátnémmal. Ön enne ilyet? Le sem írom, mire asszociáltunk. Képzeletemben kutattam, de én bizony még iylen formájú visrlit az életemben nem láttam... Önök?

Nyehehe:
Blogok   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.23. 19:38

Abony legújabb dísztere- A Vasút út és a Nagykőrösi út sarkán új díszteret alakítottak ki gondos kezek. Az épületet a közelmúltban elbontották innen, a parkolási lehetőséget megtiltották. Ide hoztak néhány lepusztult beton virágtartót, a terepet ledöngölték és valamiféle sárgálló kisarjadt növényt ültettek szétszórva a területre. Az ingatlan az önkormányzat tulajdonában van. Önnek tetszik?

Citrom-díj:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.14. 16:17

Kedves párom, TYB a mai napon megnyerte az abonyi  Autós Találkozón a kvízjátékot Habzsival. Szeretettel gratulálok az okostojásoknak és ezúttal kívánok minden kedves Tibor nevű Olvasónknak, sőt, még neki is nagyon boldog névnapot! A Jó Isten éltessen TYB erőben, egészségben, szeretetben!

Közélet:
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.16. 19:57

Egy nyílt levél szégyenteljes utóélete, avagy nyílt levél Csányi Tiborhoz - Kedves Tibi bácsi! - Soha nem voltak személyes konfliktusaink. Boldogan osztottam meg az Olvasókkal leveledet. Hogy miért tettem? 

Különvélemény:
 30 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.08. 07:59

Mottó: Miért nehéz a nőknek érző, törődő és jóképű férfit találniuk? - Mert azoknak a férfiaknak már van pasijuk.- Egy felnőtt férfi agya átlagban 1,37 kg-ot nyom és 1,26 liter térfogatot foglal el, egy felnőtt nő agya 1,24 kg tömegű és 1,13 liter térfogatú. Viszont még mielőtt nagyon elkezdenének örvendezni a férfiak, gyorsan hozzá is kell tennem, hogy az agysejtek száma átlagban egyező…. 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 13:46

102

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.12. 13:39

Gondoltam, nem írok róla, csak vártam, csak vártam a pozitív fejleményeket. Ennek ellenére azok csak nem akartak jönni, így most elszántam magam és megteszem. Abony város kincstári honlapja a www.abony.hu az az internetes felület, mely megmutatja településünket országnak és világnak. Az interneten keresgélők az Abony szóra megkapják ezt a lapot, mely mind beltartalmában, mind pedig küllemében nem felel meg a mai modern kor követelményeinek.

Különvélemény:
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.06. 11:08

Nagyon elegem van a hívatlan telefonálókból. Azokból, akik arra sem képesek, hogy számukat elküldjék nekem. Úgynevezett „ magántelefonszámról „ zargatnak. Nos, az én mobil számom nyilvános, olyannyira az, hogy minden kedves Olvasó és bárki elérhet rajta, hiszen számos fórumon megadom. Teszem ezt annak érdekében, hogy segíteni tudjak azoknak, akik engem kérnek meg rá.

Különvélemény:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok