Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző11121314151617Következő >>

veroniq - 2011.12.31. 11:16

ÁLHÍREK- Romhányiné Dr. Balogh Edit elismerte, hogy hibát követett el, amikor erőltette a Kéttorony kötvény kibocsátását. Ígéretet tett arra a polgármester asszony, hogy vezekelni fog és illetményét is felajánlotta az árfolyamveszteségből eredő károk kompenzálására. - A Néphadsereg utcát átkeresztelték.

Nyehehe:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.31. 11:02

Vigyázz, ezek álhírek!-  Dr. Abonyi Viktor elintézte, hogy a Ceglédi Kórházat áttelepítsék Abonyba. Most már lehetővé vált a helyben szülés is. - Dr. Magyar Gábor image váltásra készül. Lapunknak elmondta, hogy levágja a bajuszát és a haját is megrövidíti.Tüsire.

Nyehehe:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.31. 10:57

Az alábbiakban szokásunkhoz híven több felvonásban álhíreket teszünk közzé!- A főtéren felszerelt térfigyelő rendszer által felvett képeket élő egyenes adásban közvetíti a JÁSZ TV.- Helyreállt a közbiztonság Abonyban. Minden bűnözőt lecsuktak. A K család megtért és új munkahelyeket teremt a városban. Lakatos Tibor Kálmán rendőr alezredes újból szolgál és véd, ő lett az új őrsparancsnok.

Nyehehe:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.28. 22:12

Guberálók országa- Abonyban történt!- Háza felgyújtásával fenyegette meg a guberáló egyik legkedvesebb barátomat… Igaz történet következik. 

Közbiztonság:
Abony   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 13:32

A galéria ITT megtekinthető. Fotó: Lőrinczy Veronika - Hamarosan megtelnek oldalaink szép karácsonyi fényképekkel, szívünk pedig a szeretet, és hála boldogító érzésével, hiszen minden hirdeti, jő az ÜNNEP. 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.12. 09:47

Nem egyszerű dolog mintegy két kilométert megtenni személygépkocsival Abonyban. Már többször gondoltam arra, hogy megírom, most elérte azt a szintet a reggeli katarzis, hogy megteszem. A magyar társadalom beteg…. Egymással vajmi keveset törődve, saját gondjai miatt magába fordulva éldegél az emberek jelentős többsége.

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.02. 22:08

Az őszinteség és a természet - Ne kérdezd tőlem, mit – miért fotózok – s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól a képeim! – a választ megkapod.” – Pádár Sándor- Mindent fotóz, ami szép, ami értékes, ami különleges. Teszi ezt amatőrként profi módon a kocséri kerekes székes fényképész barátom. Más ez a Rudi, mint a többi…. Emberséges, nyílt, mozgássérült. Esélytelen az esélyes emberek világában, mégis talpon tudott maradni, igazi Emberként. 

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.26. 23:48

Igen „ impozáns „ látványt nyújt a „ ledúrt „ művelődési ház helye. Szerencse, hogy jön a tél, és ha szerencsénk van, akkor majd hótakaró födi be az ominózus ingatlant. Így mégiscsak jobban fest majd….. Ha ez így megy tovább, akkor várható, hogy a következő választási kampány egyik céltáblája lehet ismét az objektum. 

Citrom-díj:
Abony   
LIDL   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.26. 09:49

Sikerberuházás - A napokban adták át a megújított nagykőrösi strandot, melyet az a befektetői csoport menedzselt le, pályázati forrást is igénybe véve, mely Abonyban is megpróbálta a piacot felújítani. Nagykőrösnek sikerült magántőke bevonásával a korábban bezárt létesítményt újra üzembe helyezni, igaz hosszú út vezetett el idáig. A városvezetésnek is kompromisszumokra volt szüksége, de önerőből talán soha nem boldogult volna a fejlesztéssel.

 

Gazdaság:
Abony   
Strand   
Piac   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.23. 19:48

Íme, egy rendezvény, amire annyira elmennék, de nem tudok.... Iszonyatosan kíváncsi lennék arra, hogy a JOBBIK mit eszelt ki már megint konkrétan. Épp ma mondta el ugyanis Szűcs Lajos, Pest Megye Közgyűlésének FIDESZ-es elnöke az újszilvási naperőmű avatásán, hogy a vidék mennyire fontos és ez az alappillére a fejlődésnek. Ezzel szemben holnap Csanádi Gábor Ferenc, a Jobbik Pest Megyei frakcióvezetője a vidék koporsóját mutatja be.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok