Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.24. 10:03

Így év vége közeledtével minden ember kicsit összegez, visszatekint az elmúlt esztendőre, bár még nem az Óévet búcsúztatjuk, hanem a Karácsonyt várjuk. Az estét, melyen házunk megtelik azokkal, akik a legfontosabbak számunkra, vagy más házában gyűlik össze a Család, hogy igazi szeretetben ünnepeljünk. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.02. 15:51

Szeretem a madarakat, a tücsöket, bogarakat és persze a kutyusokat, no meg a cicákat és egyéb állatfajtákat. Egyszer már a településközpontban volt szerencsém lefényképezni egy tündéri kis barna mókust, most ugyanezen a helyen egy tündéri feketerigóra lettem figyelmes, ahogyan éppen jó ízűen falatozza a bokor bogyóit. Még pózolt is nekem vígan, nem volt ijedős. 

Állatvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.02. 10:42

Boldogan csillogó szemecskék, piciny gyermekkezek csodálkozó mozdulatai, ujjongó szeretetteljes áhítat. Nálunk ez jellemzi az Advent és Karácsony ünnepkörének békés hangulatát. Az ölelések, simogatások, szeretteink egymásnak küldött mosolya és néhány kedves szó, mondat teszi feledhetetlenné ez a csodálatos négy hetet. " Szeretlek " - többször hangzik el nálunk, mint bármikor, a meggyújtott gyertya csak egy dísz az asztalon, melynek fénye nem csak a konyhát, hanem a lelkünket is beragyogja és megmelengeti. Ha szeretik azokat, akik Önökkel élnek, mondják el többször, mint bármikor, és ne csak a szavak rideg valósága árulkodjon erről, hanem a tettekben testet öltő varázslat is. Nálunk így kezdődik az Advent, mely áthatja mindennapjainkat.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.22. 13:42

Legszívesebben NEM fizetném tovább az egészségügyi hozzájárulást magam helyett…. Az évek óta befizetett és ma is naponta leperkált pénzért ugyanis nem kapok mást, csak hosszú várólistát. Hatalmas mákom volt eddig és most le is kopogom, mert nem voltam olyan élethelyzetben, hogy azonnal és soron kívül lett volna szükségem ...

Különvélemény:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.10. 22:34

 

A hatalom, miközben újságírók százait küldi el a központi hírszolgáltatásból és közben egyes csoportok munkanélküli, jobb sorsra érdemes állástalan, főként baloldali újságírók megsegítéséért rendeznek jótékonysági koncertet, feljelenti az egyes hírportálok kommentelőit.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.09. 11:38

Olvasóink nekem címzett leveleiből kiderül…… Nagyon sok mindentől félünk, egyre több dologtól…. Cikkem apropóját az adja, hogy folyik a szavazás oldalunkon arról, hogy félünk-e sötétben az utcákon. Az emberek jelentős többsége igen, vagy egy kicsit…. Félünk. Ilyen világot élünk. Nem csak a sötétben az utcán. Jó a gyermekeknek, gondolom magamban. Ők még tényleg a maguk alkotta kis álomvilágban élnek, melyet mi, szülők megszépítünk nekik, oltalmazó védelmet találnak karjainkban. Jól működő kapcsolatban élő kisgyermekek maximum attól félnek, hogy látnak valami rémséget a televízió „ kedves „ meséi között és akkor nem mernek pár napig sötétben lenni a lakásban…. Vagy valami ilyesmi. A Magyar Ember egyre több mindentől fél. Az első, amitől valószínűleg sok millió honfitársam is retteg, az az, hogy egyszer hideg és sötét lesz a házban, mert nem lesz áram, nem lesz fűtés, mert kikapcsolják azt. Attól félnek oly sokan, hogy az igazságtalan hitelrendszer miatt egy élet műve, a fedél a fejük felől elúszik, nincstelenné, földönfutóvá válnak. Attól rettegnek, hogy nem jut élelem az asztalokra, nem lesz mit tenni az éhes gyerekszájakba. Attól retteg, akinek munkája van, hogy elveszíti azt örökre, utcára kerül és nincs tovább. Félünk persze, még több mindentől is…..

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.17. 07:57

( Középen Dr. Czira Szabolcs, a körzetünk FIDESZ-es képviselője. ) - Mi mindenhol ott vagyunk!- Polyák Attila a közeljövőben is többször megfordul majd a Magyar Országgyűlés nagytermében, mert munkája oda is szólítja. Tegnap küldött nekem néhány képet arról, hogy hogyan is üléseznek azok az „ istenadta „ nép által beválasztott képviselők....

Politika:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.15. 09:19

A varázslatos őszi erdő mélye kincseket rejt. Lagalábbis ebben az esetben csakis a szemnek való kincseket. Gyönyörű és nagyon mérges gombát láttunk, melyet szépen lefényképeztünk, hódoltunk előtte, majd magára hagytuk. A bizonyos fajta pöfetegről van szó, mely spóráit úgy engedi szélnek, hogy felrobban. Kisfiammal menekültünk is a helyszínről, még mielőtt valamelyik gomba meg nem gondolja magát és fel nem robban.

Különvélemény:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.14. 18:46

Szeretem az őszt, ennek már hangot is adtam egyik kis írásomban. Most valami egészen más oldaláról mutatom meg Önöknek azt a példátlan kincset, melyet erdeink és mezőink rejtegetnek számunkra. Tegnap kirándultunk piciny fiammal, és az egyik, Abonyhoz közeli erdőben fantasztikus gombákat fedeztünk fel. 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.12. 13:15

Amikor betelik a pohár….. Ma megtörtént. Az internetszolgáltatómnak küldtem egy levelet és a hűségnyilatkozat megléte ellenére kértem a szerződés azonnali hatállyal történő felmondását. Nem volt otthon internet, melynek oka az volt, hogy az E.ON .....

Citrom-díj:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok