Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.05.21. 13:44

Reggeli öltözködésem közben jutott eszembe a költői kérdés, mert sejtettem, hogy a lányok asszonyok nem ősidők óta viselik ezt a nemes ruhadarabot. Utána is jártam, hogy mikortól dívik eme becses és nélkülözhetetlen alsónemű. A szakirodalom szerint bármiylen meglepő is, a női bugyi viselete elég későről kelteződik; a 18. században csak idős, beteges dámák viselték - télen szövetből vagy bársonyból.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.08. 11:26

A 2014-es országgyűlési választások Cegléd, 12-es választókerületének végeredménye mindenki előtt közismert. Az okok eddig kevésbé. Mindenki latolgat és találgat, gondolkodik, hogy mi vezetett ahhoz, hogy Földi László FIDESZ- KDNP-s jelölt magabiztosan ....

Politika:
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.05. 22:20

A Fidesz-KDNP 40-45, az ötpárti ellenzéki szövetség 26-31, a Jobbik 19-23, az LMP 4-6 százalékos listás eredményt érhet el a vasárnapi parlamenti választáson az Ipsos prognózisa szerint. Az Ipsos választás előtti héten készített felméréséből az derül ki: a Fidesz-KDNP-t a választópolgárok 34 százaléka (azaz 2,7 millió fő) támogatja. A kormányváltó összefogásnak 20 százalékos tábora van, amely 1,6 millió választót jelent.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 09:02

A MiAbonyunk melléklettel hétről hétre megjelenő Heti Hírek régiós újság legfrissebb lapszáma holnaptól kapható Abonyban. Egyre több helyen, a növekvő igényeknek megfelelően beszerezhető. Itt is kapható már: Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza, a SPAR mögött, Vida Sándor Nemzeti Dohányboltja, a Kossuth téren, a gyógyszertár mellett, GLOBÁL BRINGA szaküzlet, volt Millenáris kerékpárbolt, Drávay Csaba Nemzeti Dohányboltja, az Aranyművel mellett, a Kossuth téren, na meg persze a jól bevált helyen a SPÁTEN-ben! Keresse Ön is lapunkat hétről hétre!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.11. 12:35

Már lassan, de biztosan megszokom, hogy a rendőrségi vagy ügyészségi közlemények kapcsán rendszeresen keresnek meg a hírekben szereplő elkövetők hozzátartozói, rokonai, ismerősei, barátai. Elmondják, hogy valótlant „ írtam „, nem úgy volt, nem úgy történt és egyébként is, már másnap kint lesznek a bűnelkövetők. Mindig mondom, szóljanak az ügyésznek, a rendőrségnek, annak a hivatalos szervnek, amelyik kiadta azt a bizonyos közleményt. Ez a dolog viszont már a zaklatás kategóriát is kimeríti. Reggelente már általában a kávézásom közben nézegetem az üzeneteimet, most sem kellett csalódnom, volt néhány. Köztük egy igazi „ gyöngyszem „, D. Géza többszörös elkövető lánytestvére keresett meg ismételten.

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.10. 18:54

Talán a  koromból is adódik, de nekem bejönnek az őszülő halántékú férfiak, az én párom is ilyen.  A shárm nem múlandó, a kicsit idősödő férfiak is lehetnek nagyon vonzók. Sok híres színész válik a nők ideáljává akkor, amikor eléri a 40-et, és megjelennek halántékukon az idő múlását jelző ősz hajszálak. Olyanok lesznek, mint a jó bor. " minél öregebbek, annál finomabbak. "- hiszen negyvenen és ötvenen túl is van élet. Én már tudom. Mindezek ellenére több olyan férfi ismerősöm is van, aki nem bírja elviselni az idő szavát és lázas hajfestési akcióba kezd.

Közélet:
Abony   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.05. 18:46

A képen az úgynevezett grand zééró, avagy a nagy nulla, vagyis a nagy semmi látható. Márton Ferenc, avagy Abonyi Lajos egykori szülőháza, avagy annak " maradéka ". Ma volt szerencsém a környéken járni és ezt találtam. Az alábbi cikkrészlet a galériával három esztendővel ezelőtt készült.  A telek önkormányzati tulajdonban van, úgy tuom, hogy már értékesítésre megpályáztatták, de az nem kelt el. A környék sem túl impozáns, " érdekes " családok is laknak arra.... Szomorú történet.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 22:12

És mindezt nem csak azért mondom, mert a kedvenc Párom neve is Tibi, hanem azért mert kisgyermekkorom óta falom a különböző töltelékekkel ízesített finomságokat. Legalább ez megmaradt a gyermekkorom ízei közül. 

Közélet:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.15. 09:33

Mostanában egyre több köszönetet kapok azoktól az olvasóktól, akiknek vagy a nyilvánosság erejével, vagy pedig szépen csendesen a háttérben segítek. Ez a dolgom, ezért vagyok. Legalábbis így érzem.  Természetesen kapok kritikát is, sokszor jogosat, mert mindenki hibázik, aki dolgozik. Aztán persze vannak az irigyek, no meg azok, akik legszívesebben megkötöznék a kezemet, leragasztanák a számat egy nagy ragtapasszal, a szememet kendővel kötnék be, és a fülemet is bedugaszolnák annak érdekében, hogy ne írhassam meg az igazságot. Mindazt, ami körülvesz bennünket.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.01. 13:33

Senki és semmi nem képes megakadályozni azt, hogy az ország első emberének reklámanyagait, valamint a kormányzati kommunikációs propaganda röpiaratokat behelyezzék a postaládámba. Választópolgárként ezt nem tilthatom meg, ám sok minden mást igen. Elvileg. 

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok