Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.03.08. 17:55

Szeretek NŐ lenni, a nap 24 órájában. Annak ellenére is, hogy szerepünk jóval összetettebb és bonyolultabb, mint egy férfié. Megpróbálunk példásan helyt állni, anyák vagyunk, vagy leszünk egyszer, és ez soha sem múló állapot. Aki tudja, milyen dolog életet adni egy másik szeretett lénynek, és a saját testünkkel táplálni gyermekünket, tudja, hogy egy NŐ igazi küldetése nem más, mint az Anyaság. No, ez az első szerep. Aztán mi nők, általában dolgozunk is, kőkeményen, próbálunk beválni a család mellett a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban, és ezek mellett próbálunk szépek, ápoltak maradni, hogy a Társ figyeljen ránk. Hogy örömmel ossza meg velünk azt a néhány órát, mely általában az önfeledt együttlétre jut napjainkban.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 20:36

Amikor bevezették, máris sejtettem, hogy előbb, vagy utóbb, de kiterjesztik. Az az adónem, melyet bevezettek egyszer, könnyen emelhető százalékosan, és baromi könnyen kiterjeszthető mindenkire. A kormányzat 7 milliárdos bevételt remél egy év alatt, ez azonban csepp a tengerben a hatalmas nagy költségvetési zsebben. Sokkal több kárt fog okozni, mint hasznot, a szakma élesen tiltakozik ellene. Nyilvánvaló, hogy a fogyasztóra fogják áttolni a reklámozással foglalkozók, ez 5- 10 %-os áremelést generálhat, illetve a cégek elkezdenek trükközni, már előre sejtem, hogy lesznek, akik kevesebbről adnak számlát, hogy az ügyfél is, és ők is jól járjanak. A kis cégeknek azonban ez nem érdeke, így a MiAbonyunk SAFE Kft-nek sem, mivel nem jelent akkora volument a bevételek sorában, hogy megérje hazardírozni. Megint más kérdés, hogy a saját reklámokért, melyeket elhelyezünk egy adott honlapon, vagy médiával barterezünk, szintén meg akarják adóztatni.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.22. 15:56

 

Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola. Tegnap a XV. Városi Sportbál után és nem úszhattam meg a közúti ellenőrzést. A rend őrei a Nagykőrösi úton posztoltak. Naná, hogy megállítottak. A jogsimon kívül másra nem nagyon volt kíváncsi az egyébként roppant szimpatikusan és szabályszerűen intézkedő rendőr. Megkérdezte, hogy jó volt-e a bál. No, meg azt, hogy megfújnám-e a szondát, hozzátéve, hogy látja- gondolom érzete is - , hogy nem fogyasztottam alkoholt. Meg, persze!

 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.05. 08:46

Mint lapunk arról már többször beszámolt, az érettségi hamisítási ügybe keveredett volt abonyi Fidesz- KDNP-s képviselő feljelentést tett ellenem, valamint a MiAbonyunk SAFE Kft ellen, az ezzel kapcsolatban megjelent híradásaink miatt. Azt is megírtuk, hogy a bíróság mindkét keresetet elutasította és arra kötelezte a felperest, hogy minkét esetben fizessen meg 36.000 forintot.

Murvainé Kovács Rita érettségi hamisítási ügyében lapinformációink szerint a rendőrség nyomoz. A bíróság döntése jogerőre emelkedett az ellenem és cégem ellen indított eljárás tárgyában.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.17. 09:17

 

Az alföldi táj elvarázsol, megállít. Most is ez történt. Nyilvánvalóan a közelgő hidegfrontnak köszönhetően festette a tájat még szebbé a természet. Vészjóslóan kéklő égbolt, harsány zöld fű, kopáran meredező, szinte világító fák néztek rám az úton. Megálltam, és szokásomhoz híven lefényképeztem Önöknek. Napi tanulság: Vegyék észre Önök is, ha valami szépet látnak!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.26. 13:57

December 25-én délután, naplementekor azon szerencséseknek, akik éppen úton voltak, kinéztek házuk ablakán, vagy éppen a szabadban tartózkodtak, csodálatos égi jelenségben lehetett részük. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.20. 20:50

Abonyi vagyok, így vallom, mert már több, mint 24 éve itt éldegélek, szeretetben, békességben. Gyakran küzdelmesen, de úgy érzem befogadtak az itt élő emberek. Szeretem a városomat, a lakosokat szolgálom. Újságíróként, és a MiAbonyunk főszerkesztőjeként is. Igaz, Dunaharasztiból származom, mely tényt soha nem felejtek el. Szeretettel gondolok vissza ezen időszakra is, természetesen. Itt élnek szeretteim, akiknek küldöm az itt látható képeket többek közt, no meg az abonyiaknak, és a nagykőrösieknek is.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.13. 11:26

Eljött az a pillanat, amikor hivatalosan is elmondhatom, hogy hétfőtől, azaz december 15-től Nagykőrös városának polgármesteri kabinetjét erősítem tapasztalataimmal, és szaktudásommal. Az ezzel kapcsolatos szerződést a múlt héten írtam alá, munkáltatóm Nagykőrös város polgármestere..

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.10. 13:17

Kedves olvasónk hívott fel ma azzal, hogy az egyik cég egy hete idős szüleit azzal hívta fel, hogy az abonyi önkormányzat úgy döntött, hogy ebben az évben 2000 forintot oszt azoknak, akik egy adott napon reggel a korai órákban bemennek a Kultúra Házába. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.12. 10:31

Ma polgármestert, önkormányzati és megyei képviselőket választ az ország. Az eddigi tapasztalatok szerint a választópolgárok fele sem szokott elmenni szavazni. Így lehetséges az, hogy mivel az emberek egyharmada, vagy annál kevesebb megy el szavazni, a Fidesz- KDNP kétharmados többséget tudhat magának. Aztán persze az otthon maradottak, az ország fele éveken át „ morog „ és ellenzékiként kritizálja a rendszert. Hiszem, és tudom, hogy annak van joga ezt megtennie, aki részt vesz egy szavazáson.

Közélet:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok