Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.26. 14:46

Tegnap, azaz január 25-én este pontosan 20.00 órakor illegális feltörési, belépési kísérlet történt a MiAbonyunk.hu portál levelezőrendszerébe. Az általunk, általam használt e - mail címek többszörösen védettek az illegális felhasználók , a hacker támadások ellen. Így minden ilyen jellegű próbálkozásról előzetesen értesítést kapunk több módon is. Ez történt tegnap este is, amikor ismeretlen tettes egy abonyi PR Telekomnál nyilvántartott IP címről, a 88.132.199.201- ról megpróbálta használni levelezőrendszerünket. A rendszerünk azonban az illegális betolakodót letiltotta, megakadályozta belépését.

 

Az üggyel kapcsolatban a szükséges lépéseket megtettem. Amennyiben az eset megismétlődik, ismételten hivatalos eljárást kezdeményezek az ellen, aki e- mail címeimet jogosulatlanul akarja használni. A MiAbonyunk főszerkesztőjeként mélységesen felháborítónak és visszataszítónak tartom a történteket. 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.23. 20:08

Olvasom a híreket, nézem is, hallgatom is. Figyelem a közösségi portálok extrém posztjait a veronai buszbaleset kapcsán és elborzadok. Az egyik magyar nyelvű külföldi rádió odáig ment, hogy több fiatal áldozat fényképét közölte, névvel! 

Sport:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.31. 16:57

 

Furcsa világot élünk, olyat, ahol a kor már gyakorlatilag nem számít. Mármint az életkor. Fura párokat látunk a környezetünkben. Olyanokat, ahol egyikük a másik szülője lehetne. Apja vagy anyja. Nekem furcsa, de elítélni nem tudom ennek ellenére sem. Mielőtt bárki is azt gondolná, hogy épen készülök én magam is beállni a sorba, szeretném leszögezni: én továbbra is a velem egyidős férfiakat tudom kizárólag elképzelni magam mellett. 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.27. 19:02

 

A HVG tett közzé egy cikket, melyben jelentés olvasható arról, hogy melyek az ország legjobb önkormányzati honlapjai. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a www.nagykoros.hu igen előkelő helyen szerepel a rangsorban, számos nagyvárost megelőzve. A MiAbonyunk SAFE KFT informatikusa készítette ezt a weboldalt, az, aki a MiAbonyunk oldalt is összerakta nekünk, az Olvasók örömére, úgy hat évvel ezelőtt. Az oldalmotor remekül működik, ez akkor Vadász Péter diplomamunkája része volt. A fiatalember külföldön él azóta, de alkotásai magukért beszélnek. Abony város honlapja is szépen szerepel, igaz Nagykérösé azt megelőzi. Gratulálunk a honlap, mármint a www.abony.hu informatikusának, Dömök Sándornak is, hiszen számos nagyváros, budapesti kerületek honlapjainál is jobban szerepel Abony város hivatalos honlapja. Kívánunk neki és munkatársainak sok sikert! 

 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.23. 20:03

Kedves, idős ismerősöm mesélte, hogy egyik barátja azt mondta neki, hogy én, azaz Lőrinczy Veronika már nem élek Abonyban, hanem Nagykőrösre költöztem, ahol jegyző vagyok. Azt gondolom, hogy akkor most eljött az igazság pillanata hogy elmondjam, hogy köszönöm szépen, de én még mindig Abonyban élek, és amint látható, szerkesztgetem is a MiAbonyunk weboldalt. Az való igaz, hogy kevesebb időm jut minderre, mint szeretném, de azért próbálok Olvasóink igényeinek megfelelni és továbbra is segíteni a média eszközeivel mindennapos problémáik megoldásában, és az abonyiak információkkal történő ellátásában. A mai világban már nem számít ritkaságnak az, hogy valaki nem a saját településén, hanem kicsit távolabbb vállal munkát. Én is ezt tettem, amikor még 2014. december közepén munkába álltam Nagykőrösön, mint a polgármesteri kabinet munkatársa. Szeretem a munkám, ott vagyok városmarketing és sajtóreferens, de egyáltalán nem jegyző.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.13. 16:34

 

Mai országos hírben szerepel a problémám. A MiAbonyunk SAFE Kft-n 100 ezer forintot követelt a TIGÁZ behajtási átalány jogcímen, mert pár számlámat késve fizettem be. Mai MTI hír:

Csaknem 1500-an panaszolták be a Tigázt, mert az előzetes értesítés nélkül alkalmazott behajtási költségátalányt a késedelmes ügyfeleken, az energiahivatal ezért hatósági eljárást indított.

Hatósági eljárást indított a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a Tigázzal szemben a társaság késedelmes fizetés esetén alkalmazott gyakorlata miatt; a hivatalhoz csaknem 1500 panasz érkezett, hogy előzetes értesítés nélkül behajtási költségátalányt alkalmaz a szolgáltató.

A MEKH szerdai közleményében ismertette, a március 24-étől hatályos törvény lehetőséget ad a szolgáltatóknak behajtási költségátalány alkalmazására, de azt nem teszi kötelezővé.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.04. 10:28

 

Abban a szerencsében volt részem, hogy sajtósként részt vehettem a VOLT Fesztivál első napján. Megvallom őszintén, számos nagy koncerten jártam már, de fesztiválon még sosem. Most már tudom, hogy ezek a rendezvények miért is vonzanak százezreket. Remek hangulat éjjel és nappal, mosolygós arcok, az összetartozás csodás élménye, na és persze profi szervezés jellemezte az idei VOLT fesztet. Az első nap programjában szerepelt többek közt a Csík zenekar koncertje, ahol az igazi rockerek is részt vettek, várva az IRON MAIDEN és Tankcsapda koncertet. Nem mindennapos látványban és élményben lehetett részük azoknak, akik figyelték a Csík koncertjét, hiszen a rocker közönséget elvarázsolta a zenekar. Tomboltak az Iron Maiden rajongók...


Külvilág:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.28. 10:41

 

Ildi, nevezzük így, az abonyi asszonyt, aki több gyermekét neveli, közben időnként közhasznú munkát us kap. A kertjében termel ezt meg azt. Finom málnát, cseresznyét, egyebet. Kell az élelem, és kell a pénz is. Ildi hazafelé Abonyban a Baross úton talált egy szemmel láthatóan nagy értékű telefont. Szólt nekem. Segítsek, nem mondja meg milyen, de hátha jelentkezik a gazdája és elmondja majd, milyen is volt a több tízezer forintot érő telefon. Ha nem, hát ő leadja a jegyzőnek, mert úgy tudja, hogy a talált tárgyakat oda kell bevinnie. Kitettem oldalunkra a telefon történetét. Két nap múlva egy kicsi lány jelentkezett és elmondta, hogy milyen volt a féltett kincs, a telefon. Tstvéréé, mondja, egy szőke fonott hajú lány van a tokján, mondja a márkáját, típusát is.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.30. 19:10

 

Napról napra szebben virít az én ananászom, akarom mondani broméliábam az előszobánkban. Drága Dani fiam lepett meg vele, még január 13-án, névnapomra érkezett az új jövevény. Minden nap megcsodálom, örömömet lelem benne, bár először nem gondoltam volna, hogy tartós növénykét kapok. 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.04.01. 20:07

 

 

Gyönyörű tavaszi díszbe öltözött Abony városa, így a Gyulai iskola is. Pompásan virágzanak a fák. Abony egyik legszebb családi házát is lekaptam, csábító volt szépségével. Vidám tavaszt Abony! LŐVE

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok