Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8029, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.03.29. 16:25

 

Abonyban, a NIAGARA Autómosó mellett új étkezde nyílt. Igényes környezetben, a kövek között, kőkorszaki feelinggel, ám egyáltalán nem kőkorszaki ételekkel várják a vendégeket, az úton elfáradt vándorokat. Ma kisfiammal arra vezetett az utunk, és kipróbáltuk, hogy mit is adnak ott. Minden esetre, valami egészen, egészen újat. Nem megszokottat, laktatót, minőségit, remek áron. Mindenkinek sok szeretettel ajánljuk, ide érdemes betérni, sőt házhoz is lehet rendelni. Az étlapon olyan csemegék szerepelnek, melyek nagy részét nem árulják Abonyban. Helyben sütött buci, pita, kebab a specialítás, de mellette finom kemencés lángost is kínálnak, nagy- nagy választékban.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.29. 11:47

 

Még világosan él emlékezetemben, amikor vagy 10- 20 évvel ezelőtt rengetegen voltak Húsvérkor az abonyi Vásártéren, amikor megjött a " Sergő ". Már előző nap nagy volt a tumultus, azaz Húsvét vasárnapján. Idén csupán lézengtek eme helyszínen. Igaz, évről évre drágább minden, és évről évre gyérebb a felhozatal. Az is lehet, hogy egyre kevesebben szeretnék a locsolópénzüket ilyesmire elpocsékolni. Pedig a Sergő, az Sergő. Jó lenne, móka és kacagás. Persze csak akkor, ha nem csak lézengenek az emberek eme nemes helyen. Ennek is meglenne a maga varázsa. Sokan vannak, beszélgetnek, eszegetnek, mosolyognak, találkoznak. Most nem így volt.

 

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.22. 21:52

 

Olvasónk: " Reggel láttam ezt, gondoltam elküldöm neked. Nem csak az autósok tudnak remekül parkolni. " Ha Ön is lát hasonló jelenséget, kérem küldje el nekünk a Parkolj hülyén rovatba, közzétesszük! szerkesztoseg@miabonyunk.hu

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.30. 17:53

 

Ezt akár én is írhattam volna.... Szeretettel ajánlom minden kedves nőtársam figyelmébe a következő írást:  Nem vágyok olcsó dicséretre. Vágyok viszont elismerésre, aminek része, hogy társam kíváncsian fordul a számomra fontos dolgok felé. Meg akarja azokat érteni, belátja, hogy azokra nekem időt kell szánnom, és ezt az időt ő biztosítja azzal, hogy a maga idejéből áldoz rá.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.01.29. 16:20

Ilyen az, amikor az is szerencsétlenül jár, aki a balesetes cikkeket írja. Vagyis én jómagam. A mai napon munkahelyemre tartottam, Abonyból Törtel felé elhagytam a vasúti átjárót, mintegy 30 km / óra sebességgel. Az út egyenetlen, reggel nyolckor felfagyásos volt, rajta sajnos sár is. 

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.13. 21:22

 

Közeleg a Karácsony,a  szeretet ünnepe, ma a harmadik adventi gyertyát is meggyújották az országban és a világban. Küldök egy lélekmelengető ajánlást mindazoknak, akik szeretnék még meghittebbé tenni az ünnepet. Ha tehetik, Önök is öleljék meg azokat, akik Önöknek a legfontosabbak. Szeretettel vagy szerelemmel. Az ölelés jó, és egészséges! Tudta ? Kutatások igazolják, hogy az az ember, akit valaki gyakran a karjába zár, magához ölel, a szívéhez szorít, kevésbé frusztrált, kevésbé szorong, a félelemérzete csökken. Az ölelés oldja a stresszt. A kutatások szerint az érintés szükséglete sokkal erősebb a táplálék iránti szükségletnél.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.13. 19:21

Mondd, barátom, te kilátsz ezen az ablakon?

Budapestre vezetett utam, jó pár éve nem ültem már vonaton. Azért választottam most ezt a módot, és nem a jól megszokott autót, mert a Parlament környékén kellett megállnom, és hát ugye ott nehézkes lett volna a parkolás. Már itthon szerettem volna gondoskodni a jegyvásárlásomról, így gondoltam veszek a neten. Online jegyvásárlás, regisztrációt kértek, megtettem. Visszaigazoltam az e – mailt. Minden rendben, gondoltam, ám sokadszori próbálkozást követően is errort írt ki a rendszer, a MÁV netes felületén nem lehetett jegyet venni. Erős gyomorgörcsöm támadt, mert tudtam, hogy lesz egy nagy találkozásom azzal a bizonyos jegyautomatával, mely sok ember pénzét nyelte már el, és percekbe telik, mire kiadja a kért jegyet.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.31. 01:40

 

A képeken látható 20- 30 centis sárkupacokat október 30-án fényképeztem. Vélhetően valamiféle mezőgazdasági gépjármű szórta szét ilyen ocsmány, baleset és életveszélyes módon rakományának egy részét. Szeretném felhívni az olvasók figyelmét erre, közlekedjenek nagyon óvatosan. Az elkövetőnek meg üzenem, hogy a vonatkozó jogszabályok szerint ez kimeríti a gondatlan közúti veszélyeztetés fogalmát!

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.26. 13:46

 

Oda az önfeledt erdő- és mezőjárásnak, gomba-, csiga-, gyógynövénygyüjtögetésnek. Igen, mert az Orbán-kormány bennük találtak meg azt, akiket meg akar adóztatni. A jövő évi tervezett adótörvény-módosítási csomag kitér a gyűjtögetőkre is, vagyis a vadon gyűjtött gyógy- és fűszernövények, gyümölcsök és gombák, vagy például éti csiga – nem egyéni vállalkozóként vagy mezőgazdasági őstermelőként való – értékesítése után ezentúl a bevétel 25 százaléka után adózni kellene - írja az Adózóna.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.22. 10:55

 

Az alábbiakban a Magyar Telekom Nyrt-nek mai napon megküldött panaszos levelemet mellékelem teljes terjedelmében, változtatás nélkül, mellékletekkel. - 

Tisztelt Címzett! Ezúton szeretnék vállalkozásom nevében tiltakozni azon megalázó, már- már zaklatás számba menő ügyintézés ellen, melyet az Önök társasága irányomban gyakorol. Megjegyzem, amennyiben nem történik számomra kedvező fordulat ügyemben, minden lehetséges jogi lehetőséget megragadok annak érdekében, hogy igazamat bizonyítsam. Esetem, pontosabban bő négy hónapos kálváriám a következőképpen foglalható össze:

 

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok