Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.10.11. 10:45

„ Buta, furcsa ember a Magyar! Folyamatosan ellentétben áll egymással! „- mondta szomorúan egyik kedves barátom, majd hozzátette, hogy azért tart ott az ország, ahol tart. Így van, igaza is van. Torzsalkodnak, veszekednek, és ez nem csak a választási kampányokban jön elő. A képviselő testületben is voltak éles viták az elmúlt négy évben, csakúgy, mint a korábbi ciklusokban. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.10. 15:16

Megérkezett hát az a kiadvány, melyet mindenki nagyon várt már. Vagyis tudtuk, hogy lesz, egy Két Torony újság még a választások előtt, de azt nem, hogy a Dr. Magyar Gábor FIDESZ- KDNP polgármester jelölt által támogatott Összefogás Egy Jobb Abonyért Közhasznú Egyesület, ahova tiszteletdíjét is utalta ennyire alpári, és törvénysértő szennylapot képes kibocsátani. 

Politika:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 20:46

Egyszer már megjártam a hadak útját, túl vagyok egy Területi Választási Bizottsági döntésen, Murvainé Kovács Rita képviselő „ hamiskás „ érettségi bizonyítványának tárgyában. Ezt visszavonta a Nemzeti Választási Bizottság, és megállapította, ezzel a határozattal, hogy nem követett el jogsértést a MiAbonyunk. A cikk IDE kattintva olvasható.

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.08. 14:16

 

 

Az alábbiakban látott hirdetés a Kincskereső újság mai számában jelenik meg, eljut minden abonyi és környékbeli háztartásba.

Közélet:
Abony   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 09:55

 

Az elmúlt napokban olyan, a személyemet, vállalkozásomat, valamint a www.miabonyunk.hu oldalt súlyosan becsmérlő, rágalmazó kommentek jelentek meg a www.kettorony.hu- n, hogy kénytelen voltam levelet írni Temesközy tamásnak, a honlap tulajdonosának és üzemeltetőjének, hogy azokat haladéktalanul távolítsa el. Levelem célba talált, hiszen az általam egyébként nagyra becsült Tamesközy Tamás ezen kommenteket moderálta, eltávolította és egyben felszólította az engem becsmérlőket, hogy tartózkodjanak a jogsértő magatartástól. Így burkoltan ugyan, de elismerte a főszerkesztő, hogy ezen kommentek tartalma valóban jogsértő volt, melyek egy később per tárgyát is képezhetik, ezúttal azonban már nem a Kéttorony oldal, hanem magukkal a bejegyzőkkel szemben.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 13:07

A mai napon, ismét személyemet durván sértő, jó hírnevemet, és honlapunkat lejárató hozzászólások jelentek meg a www.kettorony.hu-n,  ezért az itt látható levelet küldtem el a weblap taulajdonosának. 

www.kettorony.hu internetes portál főszerkesztőjének


Temesközy Tamás


H E L Y B E N


Tisztelt Főszerkesztő Úr!


Újságírói tevékenységét végezve, nyilván Ön is követi az internetes oldalakkal kapcsolatos jogi szabályozások, alapjában véve most kialakulóban lévő gyakorlatát.
Több ügyben személyesen is tapasztalom, hogy a világhálón létrehozott hírfelületek felelős szerkesztői, függetlenül attól, hogy tudtak–e előzetes kontrollal élni a kommentek felett, közvetlenül felelősek az általuk kezelt oldalakon megjelenő becsületsértő, rágalmazó bejegyzésekért. E tárgykörben a Kúria több ügyben kialakított egységes állásfoglalásával nyilvánította ki, az előbbiekben röviden összefoglalt véleményét.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.29. 12:49

Tekintettel arra, hogy a TVB egy olyan határozatot hozott, mely véleményem szerint több helyen sérti a választási törvényt, valamint Murvainé Kovács Ritával, és hamis érettségi bizonyítványával kapcsolatban olyan dokumentumok, illetve bizonyítékok birtokába jutottam, melyek megalapozzák a bűncselekmény elkövetésének gyanúját, a mai napon fellebbeztem a határozat ellen, kértem annak megsemmisítését. Továbbá feljelentést tettem a Ceglédi Járási Ügyészségen, és a Ceglédi Rendőrkapitányságon, élve állampolgári jogommal, és kötelességemmel, tekintettel arra, hogy a hozzám eljutott bizonyítékok elhallgatása bűncselekmény lenne. A TVB más média által beidézett része nem jogerős, így közlése anélkül, hogy megemlítették volna ezt a tényt, illetve azt, hogy ez ellen fellebbezési jogommal élhetek, szintén jogsértő. Ez ügyben is megtettem a kellő jogi lépéseket. Mivel engem az ellenem, az általam üzemeltetett honlap ellen benyújtott kifogásról senki nem értesített sem szóban, sem írásban, sem e mailben, a választási törvény szerint nem valósult meg a jóhiszemű, rendeltetésszerű joggyakorlás és a választási eljárás nyilvánosságára vonatkozó kötelem.

Politika:
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.16. 10:17

Eljöttek a választások, és ahogyan már tapasztalt újságíróként megszoktam, a névtelen levelek kora is eljött. Dr. Lakos Roland, aki sok évig jegyzőként dolgozott Csemőben, most polgármester jelöltként is megméretteti magát. Ő sem járt túl jól, mert érintettsége okán az alábbi közleményt adta ki:

KÖZLEMÉNY

Szükségesnek tartom az alábbi információk írásos közlését, minden félreértés és a tévedés elkerülése érdekében: A településen keringő, B.A. monogramot használó névtelen levél írója nem én vagyok, a levél szerkesztésében nem közreműködtem, a leírtak nem az én tollamból származnak! Ennek megfelelően a válaszul megjelent RÁGALOM! című iromány úgy tekintendő, hogy nem nekem szól - a fentiek miatt címzettje nem lehetek.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.28. 17:59

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.27. 23:48

Én nem annyira, és most valami egészen szokatlan dolog van a fejemen, pontosabban a szememen. Egy király olvasószemüveg. Nyilvánvaló, hogy a monitor előtt végzett sok ezer órás munka nem múlt el nyomtalanul, és eljött az az idő, amikor úgy éreztem, hogy szükségem van segítségre egy szemüveg formájában. Nem bántam meg! Sőt! Vége a fáradtságtól elmosódott betűknek, a vörös szem effektusnak és a „ jaj, befejezem, mert kifolyik a szemem” mondásoknak. Határozottan szeretem, összenőtt már velem pár nap alatt, pedig korábban el nem tudtam képzelni, hogy elviselem. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok