Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Vera megmondja"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.10.17. 19:15

 

Rovatunk támogatója a SPÁTEN italdiszkont, lottózó és Nemzeti Dohánybolt. -  Tudtad? A forralt bor Ausztriában és Németországban rendkívül népszerű, évente több millió litert fogyasztanak belőle. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a meleg fűszeres bor nemcsak finom, hanem tulajdonképpen egészséges is. Vegyük például a legártalmatlanabb összetevőt, a fahéjt. A forralt bor kihagyhatatlan fűszere segíti az emésztést, sőt afrodiziákumként is alkalmazható. Már a görög filozófus, Theofrasztosz is kifejezetten borhoz ajánlja.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.10. 22:41

 

Nekem semmi kivetnivalóm nincsen az ellen, amit a hollnad tanárnő csinál. Azaz, saját testén mutatja be az emberi test anatómiáját, kétféle testhez álló ruhát húzva. Így biztsoan megtanulják a nebulók a cseppet sem könnyű tananyagrészt. Minden esetre igen érdekes! Debby Heerkens Hazerswoude Dorp kisvárosában tanít biológiát és testnevelést. A holland pedagógus úgy döntött, egyéni megoldást választ annak érdekében, hogy a gyerekek odafigyeljenek biológiaórán az emberi test anatómiájára.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.08. 19:21

 

Az alábbiakban olvasható kis szösszenetet rendkívül udvarias stílusban írta nekem a közelmúltban rivaldafénybe került abonyi férfi rokona. Legalábbis a családnevük egyező. B család. Laknak, Abony Mérgesnek nevezett városrészén. Írtam neki választ persze, de miután cikkünk megjelent, a hivatalos rendőrségi közlemény is napvilágot látott, így már nem válaszolt. Én nem igazán szeretnék vele találkozni, de minden esetre levelét azért továbbítottam az illetékes hatóságnak. És itt, mindannyiunk okulására közzé is teszem… Változtatás nélkül, teljes terjedelmében.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.09.26. 16:17

A mai napon, szeptember 26-án nagy mennyiségű csapadék hullott országszerte. Bár az esőre már nagy szüksége volt a növényeknek, mégis megkeserítette az emberek életét a hirtelen jött, a szokásosnál jóval nagyobb égi áldás.

Különvélemény:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.08.01. 20:48

 

Süssünk hekket házilag!

Minden okos háziasszony tudja, hogy az urához a hasán át ( is ) vezet az út. Én is tudom, de eleve nagyon szeretek konyhatündért játszani. Többek közt vendéglátós diplomával rendelkezem, de a szakma szeretete gyermekkoromtól kezdve ivódott belém, hiszem nagyszüleimnek vendéglőjük volt Dunaharasztiban. Ott nőttem fel gyakorlatilag. Így hát, az életem fontos része, hogy megörvendeztessem szeretteimet bokros teendőim mellett is házilag készített finomságokkal. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.04. 21:32

 

Egyik kedvenc, tényleg imádott, jó fej pénztárosom konkrétan röhögőgörcsöt kapott, amikor meglátta, mit vásároltam Abony közkedvelt nagy áruházában. Meg is kérdezte, hogy mi ez, mert a zacskóban valóban felismerhetetlen volt a mintegy fél kilós krumpli. Így nem tudta, milyen kódot adjon neki, de mikor mondtam, hogy á csak egy krumpli, beütötte....  Hazavittem, megsütöttem, pont elég volt. Hogy hogyan nőtt ekkorára? Én nem tudhatom!

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.24. 18:44

Reklám:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.21. 21:59

Jó, mégsem, csak motoroztunk egy nagyot, mert Magyarország gyönyörű! Szeretjük! Én, és a Párom. Bár sokaknak már ez is fájó. Volt újságom idős újságírója egy cikkben megjegyzi, hogy az baj, hogyha valaki a családjával töltött egyik kedves élményét osztja meg másokkal. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.15. 22:28

Kedves barátaim, és ismerőseim!  Mivel egyre többen kerestek meg azzal, hogy a fenti újságban miért erről, vagy arról jelenik meg írás Abonnyal, vagy a kistérséggel kapcsolatban, most ezennel kedves mindannyiótokkal tudatom, hogy már pontosan NÉGY hónapja nincsen közöm ehhez a laphoz, sem a nyomtatott, sem az internetes verzióhoz. 

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.11. 21:05

 

Aki ismer, tudja, hogy Párommal kevés szabadidőnk közepette is előszeretettel pattanunk motorra, hogy kiránduljunk, feltöltődjünk, lazuljunk egy nagyot. A motorozásunk sosem céltalan, hiszen ilyenkor olyan élményekkel leszünk gazdagabbak, melyeket az Olvasókkal is boldogan megosztunk. Ma egy hatalmas kört tettünk, mintegy 400 kilométeres távot teljesítve, bejárva a Jászságot, a Mátrát, és bevallom, átruccantunk az általunk imádott Szlovákiába is, némi csokiért, no meg az élményért. Losoncig jutottunk, egyébként ez mintegy két órányi út tőlünk.

Közélet:
Utazás   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok