Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7045, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utazás"
12Következő >>

veroniq - 2016.06.13. 19:08

 

Abban a szerencsében volt részem, hogy az elmúlt hét végén ellátogathattam a fertődi Esterházy kastélyba, ahol a magyar történelem csodája elevenedett meg a kastélyban sétálók előtt. Közkívánatra, olvasóink kérésnek megfelelően születik most ebből egy kis cikk, és persze, képes összeállítás. Képek IDE kattintva a MiAbonyunk facebook oldalán! Ha tehetik, feltétlenül látogassanak el Önök is a páratlan szépségű kastélyba, érdemes!

Közélet:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.30. 12:26

 

 A magyarok kétharmada ragaszkodik olyan apró szokásokhoz vagy tárgyakhoz, amelyek szerencsét hozhatnak az utazás és nyaralás alatt – derült ki a Szallas.hu felméréséből. Leginkább a fekete macskától tartunk, de a hazai szállásadók is segítenek a szerencsétlenség megelőzésében: a 13-as minden 4. szálláshelyen kimarad a számozásból.

Közélet:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.11. 21:05

 

Aki ismer, tudja, hogy Párommal kevés szabadidőnk közepette is előszeretettel pattanunk motorra, hogy kiránduljunk, feltöltődjünk, lazuljunk egy nagyot. A motorozásunk sosem céltalan, hiszen ilyenkor olyan élményekkel leszünk gazdagabbak, melyeket az Olvasókkal is boldogan megosztunk. Ma egy hatalmas kört tettünk, mintegy 400 kilométeres távot teljesítve, bejárva a Jászságot, a Mátrát, és bevallom, átruccantunk az általunk imádott Szlovákiába is, némi csokiért, no meg az élményért. Losoncig jutottunk, egyébként ez mintegy két órányi út tőlünk.

Közélet:
Utazás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.07. 10:51

Augusztus 9- 16-ig szabad apartman VIR szigetén, mely hat fő kényelmes nyaralásához ideális! Ár: 40 EURO/ nap, teljes apartman! A földszinti apartman két szobás, plusz nagy nappali, konyha, fürdőszoba, mellékhelyiség, terasz, kerti sütögetési lehetőség van! A tenger 150 méterre található a szállástól! Korlátlan internet használati lehetőség, televízió, magyar csatornákkal is! Ha utazna, hívja a következő telefonszámot: 30/6870-150

Közélet:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.20. 15:45

A világhírű Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, az év minden napján várja a gyógyulni, pihenni vágyókat. Nyáron a nyugalmas, több hektáros gyógykert, télen a fedett fürdőcsarnokok, a kényelmes pihenők, valamint az épületekből közvetlenül megközelíthető medencék teszik ideális üdülőhellyé Harkányfürdőt. Turnus ajánlatunk: 7 nap, 6 éj, 2 fő, és készpénzes fizetés esetén.

Reklám:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.13. 14:39

MTI- Magyarországon az emberek 66 százaléka anyagi megfontolások miatt nem utazott el a szabadsága alatt tavaly - derül ki az Eurobarometer legfrissebb közvélemény-kutatásából. Egy évvel korábban még egy kicsit magasabb, 68 százalék volt arányuk. A tavalyi válaszok alapján az ország a harmadik helyen áll a vizsgált 34 közül: csak Bulgária és Görögország előzi meg Magyarországot, ahol a lakosok 71, illetve 70 százaléka nem utazott.

Közélet:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.11. 17:55

Drágul az útlevél sürgősségi megszerzése, de azért ennyi pénzért sem adnak amerikai útiokmányokat! - Jelentős összegűre emelték ez év elejétől a pótdíjat, ha valaki szeretne soron kívül útlevélhez jutni, ugyanis a korábbi 7.500 forint helyett ez évtől 39.000 forint az ára annak, ha egy nap alatt szükség van az úti okmányra. A normál ügyintézés határideje továbbra is 30 nap maradt, az eljárási díj 7.500 forint az ötéves útlevélnél, ami tíz évig használható, az 15.000 forintot kóstál, mint korábban.

Közélet:
Utazás   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.03. 09:44

 Várhatóan még ősszel elfogadja a parlament a személyszállítási szolgáltatásokról szóló törvény tervezetét, amely célul tűzi ki a közösségi közlekedés részarányának növelését. A közlekedési kormányzat készül a vasúti tarifa- és kedvezményrendszer átalakítására.


 A MÁV Zrt. 300 milliárd forintnyi adósságának konszolidálása lekerült a napirendről − mondta Völner Pár, a fejlesztési tárca infrastruktúráért felelős államtitkára pénteken a Magyar Közlekedési Kiadó által szervezett konferencián a sajtó képviselőinek. A vasúttársaság az elmúlt években is ilyen terhet viselt, ez még sem tette működésképtelenné, az viszont elvárt a vasúttársasággal szemben, hogy ne növelje tovább az adósságát − jegyezte meg a Napi Gazdaság érdeklődésére az államtitkár, aki azt is elmondta, hogy nincs akadálya annak, hogy a Széll Kálmán tervben megfogalmazott 2012. januári időpontra megszülessen a vasúttársaság és a Volán-társaságok integrálásával a közlekedési holding.

Közélet:
Abony   
Utazás   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.17. 18:07

Az abonyi természetjárók idei nagytúrájukat Erdélybe szervezték, ahol 10 napon át járták a varázslatos vidéket.

Az erről készült képgalériát a természetjárók honlapján találod.

Utazás:
Utazás   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.15. 10:20

Lapunkat megkeresték az abonyi K. család tagjai és kérték, hogy osszam meg az olvasókkal azt, hogy őket nem csukták le Svájcban, sőt nem is jártak ott még életükben soha. Fogalmuk sincs, hogy honnan ered az a téves információ, mely szerint ez megtörtént volna. Az elmúlt napokban a cikkekben " jómadarakként " bemutatott fiúk Olaszországban vakációztak, sőt még vitorláztak is. Megkértek arra is, hogy osszam meg az olvasókkal az itt látható fényképeket. Én kérdeztem mosolyogva, hogy honnan tudják, hogy ők az a bizonyos K. család, de ők is csak mosolyogtak és ennyit mondtak: " Na, ez az! ".... Azt is megtudtam, hogy a www.miabonyunk.hu hírportált rendszeresen olvassák és sérelmezték, hogy a városban történt bűncselekmények nagy részét nekik tulajdonítja a lakosság, de elmondásuk szerint ez a valóságban egyáltalán nincs így.

Közélet:
Abony   
Utazás   
 30 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok