Mi Abonyunk - Érthetetlen állapotok az abonyi strandon
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.06.15. 12:05:19

 Mint kisgyermekes anyuka én magam is úszótanfolyamra vittem ma a csemetémet az abonyi strandra. Boldogan és izgatottan várta Kristófom a nagy napot…. Az intézmény területén szembesültek a szülők azzal a ténnyel, hogy a gyerekek közelébe nem mehetnek, nem létezik olyan, hogy látogató belépő. A szülők vagy hazamentek, vagy a kapuban a sörpadoknál és asztaloknál ücsörögtek. Valóban nem az lenne a cél, hogy a szülők árgus szemekkel lessék gyermeküket úszástanulás közben a vízben, de talán szeretnék őket biztonságos távolból szemlélni, netalán tán beülni egy kávéra vagy üdítőre, miközben várakoznak, a Strand kisvendéglőbe.

 

Én megoldottam ezt a problémát, vettem egy karszalagot, amivel nem fürdök. Ennek ára 660 forint. Ha minden nap megveszem, többe kerül nekem a mutatvány, mint maga az úszásoktatás. Vannak olyan szülők, akik 990 forintért vettek rendes belépőt és iszonyatosan magasnak tartják ezt az árat. Egyikük elmesélte nekem, hogy egy közeli településen egységesen kerül 450 forintba mindenkinek a belépőjegy. A szülők arról is beszámoltak, hogy a strandon a közhasznú munkások elzavarták őket, mert be mertek ülni a Strand kisvendéglőbe kávézni a nélkül, hogy vettek volna belépőt. Más településeken ez úgy működik, hogy a kísérők egy potom összegért bemehetnek a strand területére. Lapunk úgy tudja, hogy itt is terveznek ilyet, már van karszalagos rendszer is. Csak azt nem értem, hogy miért csak terv ez, hiszen az úszótanfolyamok már megkezdődtek…

 

LŐVE

Különvélemény:
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Elbukott az abonyi notórius feljelentgető

Antal- Láng Edina megmondta a bírónak, hogy nem vonul vissza

Vádlóból vádlott lett Antal- Láng Edina

Tartson velünk facebook oldalunkon is!

Kedves a MÁV: Az abonyiak féláron utazhatnak?

Hamis vád?

Segítek Antal- Láng Edinának!

Mi most tényleg a semmi nem jó országa lettünk?

Szeret Ön Abonyban élni?

Megszabadultunk, felszabadultunk! Győzött Magyarország, győztek a MAGYAROK!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Bocs de

humor herold -

2011.06.15. 20:58:26

Husi beülhtsz és ha van távcsöved még láthatod is ! Ha meg biztonságba akarod tudni akkor meg ne vidd ki othonrol akkor talán biztonságba lessz ! Külömben meg valószínű azért irattad be ahhoz a tanfolyam vezetőhöz akihez jár mert úgy gondoltad hogy benne megbízol és ő majd vigyáz a Kristófra ! Mert lehetett választani ! Úgyhogy a véleményem válltozatlan aki ott akar lenni jatt !! És a véleményemért kérlek ne haragudj meg \"TutkĂł\" !

Hümmm...

Süllő -

2011.06.15. 20:43:40

Pedig már láttam magam előtt Verát beosonni és "barna"medansziéban megmártózni amíg a gyermek lapátol...Király Ma kicsit gonosz vagyokolok...Nevetős

életében először...

veroniq -

2011.06.15. 20:37:27

Gyerkem életében először vett részt úszásoktatáson.... Nem is állt szándémban állandóan ott lesni a kisfimat, de, mint írtam: " Valóban nem az lenne a cél, hogy a szülők árgus szemekkel lessék gyermeküket úszástanulás közben a vízben, de talán szeretnék őket biztonságos távolból szemlélni, netalán tán beülni egy kávéra vagy üdítőre, miközben várakoznak, a Strand kisvendéglőbe. " - nekem ez a véleményem. LŐVE

Nem érek veled egyet Vera !

humor herold -

2011.06.15. 17:05:41

Tudod Vera az a baj hogy előző években is sok olyan türhő szülő volt aki azt mondta hogy csak a gyermekét figyeli és közben meg vagy a zacsit áztatta a meleg vízben vagy nekiállt úszni ingyen !! És ezt valahogy muszáj nekik kontrolálni ! Azt nem tehetik meg hogy csak eggyes embereket nem engednek be mert akkor azért fognak nyávogni hogy az diszkrimináció ! A másik dolog meg az hogyha tudja a gyermek hogy a szülő ott van sokkal lazább kevésbé figyel oda ! Szerintem ez így jó ! Mondom ezt úgy hogy az én gyermekem is jár tanfolyanra ! És aki mégis úgy gondolja hogy ott akar lenni minden áron az igen is jattoljon ! 

burzsoá

matek -

2011.06.15. 15:35:07

Nem hogy örülnének, nem kis bevétel ez nekik. Minden nyáron csak az úszásoktatásra járóktól szép kis rész csippantanak le a tanfolyam árából. Most miért fáj az nekik, ha néhány szülő ottmarad megnézni távolból a csemetéjét.

Megértem, hogy azok akik már nagyok és akár egyedül is el tudnak menni, azoknak felesleges, hogy ott legyen velük hozzátartozó, de a pici, most kezdő, a vízzel akár most barátkozó gyerekekkel igazán kivételt tehettek volna, legalább pár napig. Volt már arra is példa, hogy a kicsi annyira nem akarta az egészet, hogy az volt az első és utolsó úszásoktatása abban az évben. Ilyen is van, ilyenkor jobb ha ott van a szülő és ha kell el tudja hozni a gyereket.

Nem ezen kellene élvezkedni, hanem a nem odavalókat kiküldeni. Bezzeg ilyenkor behúzva fülüket úgy eltünnek, hogy megtalálni nem lehet őket.

okos ötlet

veroniq -

2011.06.15. 14:50:51

Nekem is átsuhant az agyamon, hogy hátulról támadjak.... a vegyi gyümi nem annyira kell.... Nem akartam bunkó lenni. Nagyon ciki lenne, ha minden szülő innen menne be leselkedni. El tudom képzelni azt is, hogy ennek mennyire " örülne " a vendéglő üzemeltetője, hiszen ott ilyentájt ebédeltetés is folyik..... Úgyhogy ez sem nyert tombolát.... LŐVE

Megoldás...

Süllő -

2011.06.15. 14:41:00

Bemegyel a strandkocsmába a Jókai u felől, kimegyel a strand felé zárt külső részébe, leülöl, és amíg nézed ahogy a csemete keresztbe hosszába pillangózik, 660 forintért pár vegyigyümit  is bedobol...Király 


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok