Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.11. 19:07

(MTI) - A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki az M4 autópálya Abony-Fegyvernek közötti 13,4 kilométeres szakaszának kivitelezésére - a felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben (TED) jelent meg.     Az M4 autópálya Abony-Fegyvernek I. építési szakasza a 96+055 kilométertől a 109+460 kilométerig tart. A tenderre jelentkezőnek a kivitelezés mellett kiegészítő tervezést is kell végeznie. Ilyen a Zagyva folyó feletti híd kiviteli terveinek elkészítése, valamint a 32. számú főút csomópontjában építendő komplex pihenő tervezése.

Közélet:
Abony   
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.02. 14:03

Gondolkodtam rajta, hogy ezt a  képet a humor blogba tegyem-e inkább, majd úgy döntöttem, hogy marad a citrom- díj..... Ez a tényszerű állapot sajnos....

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.12. 10:08

Körzetünk JOBBIK-os országgyűlési képviselője Korondi Miklós egy nagyon aktuális témát feszegetett felszólalásában a Magyar parlamentben, mely kérdést Fónagy János államtitkárhoz intézte. A proglémakör érinti az újszilvási út halálszakaszánál végül meg nem épült körforgalmat is. Íme: „A 3-as, 31-es és 32-es számú út felőli észak-déli irányú és visszaúton a nehézgépkocsi-forgalom oly mértékben megnövekedett, hogy a 311-es számú út - különösen Cegléd-Tápiószőlős között - mára baleset-, illetve életveszélyessé vált. 

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.09. 12:11

A Temetődűlő lakói kíváncsian várják, hogy utcájukban és a környéken mi lesz a végeredmény. Egyelőre sajnos a gréderezés nem várt eredménnyel zárult, mert a panaszos lakók elmondása alapján a helyzet sokkal rosszabb lett, mint volt. Erről én is meggyőződhettem a helyszínen, a buckákon zötyögve. A gondot fokozza, hogy a kerítésekre is ráhányták a földet, szemmel láthatóan eléggé barbár munkát végeztek itt.

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.05. 09:29

Ha az autókban kár esik a kátyúk miatt, akkor igenis van remény! Abonyban és környékén is. Ezért ajánlom szíves figyelmükbe az itt olvasható írást!- Csak minden második kátyú okozta kár után fizet a fővárosi utak kezelésével megbízott BKK Közút. A kártérítések átlagos összege viszont több mint kétszeresére emelkedett az elmúlt néhány év alatt - írja a Népszabadság.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.14. 20:42

Rengeteg bosszúságtól szabadul meg Abony. Az ABOKOM munkatársai ugyanis nekikezdtek a Gyulai iskola környékén található útpadkák rendezésének. Ennek következtében ezek után végre nem a sárban, dágványban kell megállniuk a pedagógusoknak és szülőknek. Megtudtam, hogy hamarosan a másik oldalt is rendbe teszik. Hajrá! 

Közélet:
ABOKOM   
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.08. 10:12

Olvasónk írja: Szia Veronika! Olyan ügyben keresnélek meg (szerintem az egész utcánk nevében) hogy volt nálunk is az utcában még régebben csatornázás. Tudtommal amikor mi a csatornázási munkálatokra kifizettük a pénzt akkor azt is kifizettük hogy rendbe teszik az utcát. Ehhez képest azon kívül hogy feldúrták és átvagdosták az utcát semmilyen helyreállítás nem történt.

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.04. 15:21

Közpénzen újította, kátyúzta a Tószegi utat a közútkezelő cég. Meg is lett az eredménye, a szép magyar módszerrel a vizes gödrökbe behányt anyag belehelyezésének. Az útfelület rosszabb, mint valaha. Nem baj az! Van erre pénz bőven. Csak egyetlen egyszer kellene szépen, szakszerűen megcsinálni az útpálya kátyúzását és nem lennének ezek a gondok. 

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.17. 17:30

Kedves, fiatal olvasónk keresett meg és kért meg az itt látható szöveg és képek közzétételére. Szeretettel ajánlom az illetékesek figyelmébe.  Elnézést, hogy zavarlak de meg szeretnélek kérni valamire. Lenne egy panaszunk, amit fel kellene tenni a miabonyunkra. Abony város központjában van egy utca amiben úszunk a sártól. Ez a Toldi utca. A kocsival nem lehet beállni mert mindig befarol.

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.06. 13:41

Azt hiszem, Pimo volt az, aki megkért arra, hogy mutassam be a Piac mögötti kis utcák valamelyikének fertelmes állapotát. Felvettem az abonyi PURINÁTÓL kapott helyes kis gumicsizmámat és támadásba lendültem. A katarzis nem maradt el, hiszen valóban gusztustalan és századunkhoz, városhoz nem méltő állapotokat láttam ezeken a helyeken. Nem irigylem az ott lakókat, szeretettel kívánok kitartást és felszáradást! Városközpont, Abony, 2013.12.16.-LŐVE

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok