Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.12.07. 12:48

 

A korábban gondoltnál is drágább lesz az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti 29 kilométeres szakasza. Ez derült ki a Magyar Közlönyben megjelent miniszterelnöki határozatból, amely a bruttó 140 milliárd forintba kerülő projekt keretösszegét 163 milliárdra emelte, úgyhogy végül kevesebb valósul meg a tervezett építkezésekből –írta a Népszabadság.

 

Gazdaság:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.03. 16:24

 Folyamatosan készülnek a megígért utak és ezzel együtt csörög a telefonom is. Elkészült az Árpád utca, ahol a lakók hiányolják az ígért aszfalt burkolatot. Lapinformációink szerint azért panaszkodnak az ott lakók, mivel túl magas lett az út, és így minden víz befolyik majd a kapubejárókra! Szerették volna, ha a bejárókat is feltöltik, de erre a kivitelezőknek nincsen lehetőségük, a 4 méter széles megrendelt utat áll csak módjukban megcsinálni. Látszik a képeken, hogy sajnos ez az út sem lesz strapabíró, félő, hogy az idei tél tönkre is teszi. A hengeresnek sikerült egy, a villanypóznáról lelógó vezetéket is belehengerezni az útba, a tömörséget pedig egy megforduló autó kerekének nyoma is mutatja.

Közélet:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.27. 16:06

Tökéletes egyetértésben tárgyalta, és szavazta meg az abonyi képviselő testület azt, hogy a Mátyás király út minőségének felülvizsgálatára kineveznek egy külsős igazságügyi szakértőt, mert az laikus számára is szemmel láthatóan silány minőségűre sikerült. A témát dr. Egedy Zsolt hozta fel, képviselő társai rákontráztak. „ Az út minősége nem jó. 

Citrom-díj:
Utak   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.10. 15:36

Folyik a Mázsás király utca építése. Ez az útszakasz az, melyet a kamionok előszeretettel használnak, használnának. Így rövidebb az útjuk. Lenne. Igaz, hogy veszély jelző oszlopokat ugyan kihelyeztek az út elején,d e sajnos semmiféle utalás nincsen arra, hogy itt útépítés folyik, és a nagy pótkocsis autók ne tudnak majd végigmenni rajta. A lakók nagyon sajnálják az ide betévedőket, jó sok kamionos van, több tucat is bemegy a „ csőbe „ naponta.

Citrom-díj:
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.28. 19:28

 

 

Lapunk többször is beszámolt arról az életveszélyes állapotról, ami a Mátyás király úton alakult ki, mert a kátyúkat évek óta nem tömte be senki. Nagyon megijedtünk, mert a közzétett tervek, és utcalista ellenére senki sem kezdte meg a munkálatokat. Azt hittük, hogy ez télire így marad. A mai napon, azaz október 28-án azonban felvonult a területen végre az abonyi alvállalkozó a gépeivel együtt és nekilátott a rekonstrukciós munkálatoknak.

Közélet:
Utak   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.27. 08:46

Épülnek, szépülnek, csinosodnak az abonyi utcák. Hogy mennyire lesznek tartósak, majd az idő eldönti. Egy azonban biztos. Kedves Olvasónk lencsevégre kapta azt, hogy a Táncsics út felszedett, felesleges aszfaltja jelenleg hol is állomásozik. Csak remélni merjük, hogy ez ideiglenes megoldás. A nagyobb kupac a pálinkafőzőnél, a másik a Szelei út- Táncsics utca sarkán maradt. Ugye, nem marad ez így örökre?

Citrom-díj:
Utak   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.25. 08:40

Olvasónk írja, és ő küldte be az itt látható képeket is, melyek önmagukért beszélnek:

 

2 képet szeretnék küldeni melyen az eső után Knézich utcán összegyűlt víz látszik, bár a felújítandó utcák között nincs, egy kis helyi javítást is szívesen vennének a lakók.

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.23. 08:58

Csak azért se akarják még a tél beállta előtt rendbe tenni Abony egyik szégyenfoltját, a Mátyás király utat. Az ügy egyre vérlázítóbb, már 20-as sebességkorlátozó táblát is kihelyeztek, hogy talán így megszabadulnak az illetékesek az őket terhelő felelősségtől. Ha azonban valaki 20-al belemegy ezekbe a tankcsapdákba, bizton állíthatom, hogy nem jut tovább. Így hát kérem az illetékeseket, hogy a 20-ból azt a 0-át fessék le. Talán 2 km / óra sebességgel közlekedve nem történi nagy baj. Hiába szavazta meg Abony város képviselő testülete az útra a rekonstrukció költségeit, csak nem akar senki nekilátni a feladatnak. Mely úgy tornyosul már, mint a sár, a föld és az aszfaltdarabok az út mellett. A miért ismeretlen. Képgaléria IDE kattintva

Citrom-díj:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.17. 08:28

Erről győződött meg a helyszínen Mászáros Lászlóné Szeremi Anikó, a Jobbik önkormányzati képviselője, aki látván cikkünket, mely szerint a lakók elégedetlenkednek az útépítés módjával, a helyszínre sietett. 

Citrom-díj:
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.15. 11:35

Úgy tűnik, hogy a nyilvánosság meghozta eredményét, mert lapinformációink szerint cikkünk megjelenését követően nem sokkal a műszaki ellenőr a helyszínre sietett, és haladéktalanul leállította az alábbiakban kifogásolt munkák végzését. Köszönjük meg ezt Olvasónknak is, aki szólt, hogy itt valami nagyon nem stimmel, meg persze a műszaki ellenőrnek. A munkálatok a tervek szerint pénteken folytatódnak tovább, a Táncsics utcát még kátyúzni fogják tovább, megnézik, hogy a ma esőben végzett munka mit és mennyit ért, ahol nem megfelelő az út állapota, kijavítják. Sőt, az utca kap egy aszfaltréteget is! Hajrá! Azt is megmutatjuk Önöknek. Mi mindenhol ott vagyunk, hála hűséges Olvasóinknak.

Citrom-díj:
Utak   
 4 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok