Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.05. 14:28

Balassi Bálint utca, 2012. december 5. 14.00 óra körül. Felújítást követően tekinthető meg ez a remek állapot. Olvasónk küldte el nekünk a képeket. Az utca lakói mélységesen fel vannak háborodva és szeretnék kérdezni, hogy ez tényleg a végső állapot? Ugyanis a felújítás előtt sokkal jobb volt….. Talán az illetékesek is látják majd képeinket. A műszaki ellenőr ezt átvette vagy átveszi? Nem is ragozom tovább, csak enyhén megdöbbentem. Nézzék meg képeinket!

Citrom-díj:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.28. 11:00

Olvasónk mondja: Nem értem, ennyire gazdag ez a város? Vagy ennyire nem hozzáértők, akik csinálják? Van-e értelme az ilyen munkának egyáltalán? Örülök, hogy végre van padkázásra is pénze a városnak. De így? Vagy azért csinálják, hogy a közhasznúaknak legyen munkájuk. Végigterítették murvával, de ha nem jön azonnal az úthenger, a parkoló autók ki fogják onnan túrni.

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 23:00

Szomorkodnak az Endre utca lakói, mert a mai napon megjelentek a munkások az utcájukban és mindenféle előzetes tereprendezés nélkül leszórták azt a képen látható anyaggal, telibe a hatalmas gödröket is. Azt mondják, rosszabb lett, mint volt és ez semmiképpen nem lesz majd tartós. Pedig nagyon örvendeztek, amikor meglátták, hogy a pici pár tíz méteres szűk utcácskában fedőréteget fognak elhelyezni. Galéria ITT látható!

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 16:45

Vonatkozó cikkünket iDE kattintva olvashatják! -  Olvasóink szóltak, mert nem igazán tetszett, amit a Gál Miklós úton tapsztaltak. Ma megint arra vezetett utam és lefényképeztem az elvileg " végeredményt ". Ilyen lett az utca, nem maradtak ott a földkupacok az út szélén és az utat is elegyengették. Nem tisztem megmondani, hogy ez most jó-e így vagy sem, de szemmel láthatóen JOBB.

Közélet:
Utak   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.07. 14:26

A Gál Miklós úton már elkezdték az árkolást az út szélén. Olvasónk szólt elképedve, mert nem tetszett neki az a munka, melyet itt végeztek. Barbárnak találta a helyzetet és megrettent, amikor egy szennyvízcső is előkerült az árokból. Többen is elmondták az ott lakók közül....

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 15:05

A Prohászka út így marad, legalábbis nem szerepel az idén felújításra kerülő utcák jegyzékében. Az Attila utat anno szépen leaszfaltozták, a végén azonban egy kráter alakult ki, melynek mélysége egyre nagyobb, a Prohászka sarkon. Kértem és kaptam is egy remek gumicsizmát a PURINA kisáruháztól, arra az esetre, ha utakat kell fényképeznem. Még szerencse, hogy felvettem, mert bizony nyakig áztam volna.

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 14:44

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy az Abonyi Lajos út 69-es szám mellett lévő ingatlan előtt a növényzet már teljesen benőtte az útpadkát. Azért fényképeztem le most mindezt Önöknek, mert hamarosan a városban több helyen is padkázni fognak és szeretném az arra illetékesek figyelmét felhívni arra, hogy itt is tenni kellene valamit, hiszen ez az útnak egyáltalán nem tesz jót!

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.31. 10:53

Még mindig nagyon sok a lakossági panasz az utakra, több helyen térdig kárnak a sárban csapadékos időben a lakók. Most ezen az állapoton javít a testület. Szeptember végi testületi ülésén döntött a képviselő testület arról, hogy mely utakat hozzák rendbe. A repertoárban szerepel kátyúzás, padkázás, útalap készítés, és felsőréteg készítés is. A forrást a képviselő testület az úgynevezett volt Széll kastély telkének eladásából biztosította. Még az idén, november 30-ig elkészülnek a rekonstrukciós munkálatok, melynek sokan örülhetnek majd, de nyilvánvaló, hogy a rendelkezésre álló forrás nem lesz elég majd az összes lakossági igény kielégítésére, így lesznek elégedetlenek is. Az önkormányzat saját cége is dolgozik a beruházáson, mert arról döntött a testület, hogy 9,6 millió forintért ők padkázzanak.

Közélet:
Abony   
Utak   
 32 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.15. 14:08

Kormányhatározat a díjpolitikáról és a beszerzésről- (MTI) - A kabinet 42 milliárd forintot szán a használatarányos elektronikus útdíj rendszerének tervezésére és kiépítésére, továbbá az "éles üzemi" indulástól számított egy évig tartó bevezetés támogatói tevékenységére - tartalmazza a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 14:23

Eltűntek a Hunyadi út kátyúi! Erről számolt be lapunknak nagy örömmel Parti Mihály alpolgármester, akitől megtudtam, hogy az akció a Vértesút Kft-nek köszönhető. A helyi vállalkozás ugyanis Parti Mihály kérésének megfelelően juttatott a városi nagy építkezésből kimaradt aszfaltból soron kívül anyagot a kátyúzásra és a munkálatokat szépen el is végezték. Ezt kapta Abony ajándékba Kállai Ferenctől és vállalkozásától.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok