Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7495, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző45678910Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.12.05. 14:28

Balassi Bálint utca, 2012. december 5. 14.00 óra körül. Felújítást követően tekinthető meg ez a remek állapot. Olvasónk küldte el nekünk a képeket. Az utca lakói mélységesen fel vannak háborodva és szeretnék kérdezni, hogy ez tényleg a végső állapot? Ugyanis a felújítás előtt sokkal jobb volt….. Talán az illetékesek is látják majd képeinket. A műszaki ellenőr ezt átvette vagy átveszi? Nem is ragozom tovább, csak enyhén megdöbbentem. Nézzék meg képeinket!

Citrom-díj:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.28. 11:00

Olvasónk mondja: Nem értem, ennyire gazdag ez a város? Vagy ennyire nem hozzáértők, akik csinálják? Van-e értelme az ilyen munkának egyáltalán? Örülök, hogy végre van padkázásra is pénze a városnak. De így? Vagy azért csinálják, hogy a közhasznúaknak legyen munkájuk. Végigterítették murvával, de ha nem jön azonnal az úthenger, a parkoló autók ki fogják onnan túrni.

Citrom-díj:
Abony   
Utak   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.24. 23:00

Szomorkodnak az Endre utca lakói, mert a mai napon megjelentek a munkások az utcájukban és mindenféle előzetes tereprendezés nélkül leszórták azt a képen látható anyaggal, telibe a hatalmas gödröket is. Azt mondják, rosszabb lett, mint volt és ez semmiképpen nem lesz majd tartós. Pedig nagyon örvendeztek, amikor meglátták, hogy a pici pár tíz méteres szűk utcácskában fedőréteget fognak elhelyezni. Galéria ITT látható!

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 16:45

Vonatkozó cikkünket iDE kattintva olvashatják! -  Olvasóink szóltak, mert nem igazán tetszett, amit a Gál Miklós úton tapsztaltak. Ma megint arra vezetett utam és lefényképeztem az elvileg " végeredményt ". Ilyen lett az utca, nem maradtak ott a földkupacok az út szélén és az utat is elegyengették. Nem tisztem megmondani, hogy ez most jó-e így vagy sem, de szemmel láthatóen JOBB.

Közélet:
Utak   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.07. 14:26

A Gál Miklós úton már elkezdték az árkolást az út szélén. Olvasónk szólt elképedve, mert nem tetszett neki az a munka, melyet itt végeztek. Barbárnak találta a helyzetet és megrettent, amikor egy szennyvízcső is előkerült az árokból. Többen is elmondták az ott lakók közül....

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 15:05

A Prohászka út így marad, legalábbis nem szerepel az idén felújításra kerülő utcák jegyzékében. Az Attila utat anno szépen leaszfaltozták, a végén azonban egy kráter alakult ki, melynek mélysége egyre nagyobb, a Prohászka sarkon. Kértem és kaptam is egy remek gumicsizmát a PURINA kisáruháztól, arra az esetre, ha utakat kell fényképeznem. Még szerencse, hogy felvettem, mert bizony nyakig áztam volna.

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.05. 14:44

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy az Abonyi Lajos út 69-es szám mellett lévő ingatlan előtt a növényzet már teljesen benőtte az útpadkát. Azért fényképeztem le most mindezt Önöknek, mert hamarosan a városban több helyen is padkázni fognak és szeretném az arra illetékesek figyelmét felhívni arra, hogy itt is tenni kellene valamit, hiszen ez az útnak egyáltalán nem tesz jót!

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.31. 10:53

Még mindig nagyon sok a lakossági panasz az utakra, több helyen térdig kárnak a sárban csapadékos időben a lakók. Most ezen az állapoton javít a testület. Szeptember végi testületi ülésén döntött a képviselő testület arról, hogy mely utakat hozzák rendbe. A repertoárban szerepel kátyúzás, padkázás, útalap készítés, és felsőréteg készítés is. A forrást a képviselő testület az úgynevezett volt Széll kastély telkének eladásából biztosította. Még az idén, november 30-ig elkészülnek a rekonstrukciós munkálatok, melynek sokan örülhetnek majd, de nyilvánvaló, hogy a rendelkezésre álló forrás nem lesz elég majd az összes lakossági igény kielégítésére, így lesznek elégedetlenek is. Az önkormányzat saját cége is dolgozik a beruházáson, mert arról döntött a testület, hogy 9,6 millió forintért ők padkázzanak.

Közélet:
Abony   
Utak   
 32 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.15. 14:08

Kormányhatározat a díjpolitikáról és a beszerzésről- (MTI) - A kabinet 42 milliárd forintot szán a használatarányos elektronikus útdíj rendszerének tervezésére és kiépítésére, továbbá az "éles üzemi" indulástól számított egy évig tartó bevezetés támogatói tevékenységére - tartalmazza a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.24. 14:23

Eltűntek a Hunyadi út kátyúi! Erről számolt be lapunknak nagy örömmel Parti Mihály alpolgármester, akitől megtudtam, hogy az akció a Vértesút Kft-nek köszönhető. A helyi vállalkozás ugyanis Parti Mihály kérésének megfelelően juttatott a városi nagy építkezésből kimaradt aszfaltból soron kívül anyagot a kátyúzásra és a munkálatokat szépen el is végezték. Ezt kapta Abony ajándékba Kállai Ferenctől és vállalkozásától.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok