Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző567891011Következő >>

veroniq - 2011.07.29. 17:26

Olvasónk hívott fel a mai napon és elborzadva mondta, hogy Abony és Cegléd között az út szélét úgy „ tartják karban „ jelenleg, hogy a munkások egész héten az autóban ülnek és néha alszanak is. „ Én nem tudom, hogy ki fizeti őket, hogy ez a közmunka program része-e, de a dudva nő és nem dolgoznak azok, akik ezért elvileg fizetést kapnak. Nagyon fel vagyok rajta háborodva! „

 

LŐVE

Citrom-díj:
Utak   
Abony   
Cegléd   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.29. 17:12

Abonyban azt beszélik, hogy szeptembertől megszűnik a buszjárat Abony és Újszász között. Én ezt egyáltalán nem csodálnám, hiszen az út a pest megyei szakaszon már gyakorlatilag eltűnt, csak azt nem tudom, hogy akkor a sok középiskolás hogyan utazik majd. Mindez csupán mende- monda, természetesen utánajárok a dolgognak és egyben kérem, ha tudnak erről bővebb információval szolgálni, osszák azt meg velünk. LŐVE

 http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=3443

Citrom-díj:
Utak   
 28 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.27. 23:00

Abony városának van egy úgynevezett gazdasági programja, mely 9 ( ! ) oldalban foglalja össze az erre vonatkozó dolgokat... Most elkezdünk ebből szemezgetni. Az " izmos munka " első gyöngyszeme következik. Széchenyi után szabadon, azt a címet adnám inkább neki, hogy az UTAKRÚL... Mint mindannyian tudjuk, az utak azok frenetikus állapotban vannak.... Ez nem a vicc rovat. Ennyi áll a gazdasági programban az UTAKRÚL, amit most itt olvashatnak. Nyilván ezért fizettek is. Nem biztos, hogy keveset. Nem kommentálnám inkább. Olvassák el a csodás eszmefuttatást. Köszönjük. LŐVE

 

Nagyításhoz katt a képre!

Közélet:
Abony   
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.19. 13:09:51

Nagy a baj Abonyban, az egyik kis eldugott utcában. Amit a lakosok pár éve 350 ezer forintért megcsináltattak, az most a tévedések áldozatává vált. Nem más, mint a drága jó út. 

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.06. 22:26:46

Nagy a felháborodás a Zrínyi Miklós utcában, ugyanis kedden megtörtént az utca "műszaki bejárása".  Az útépítés abból állt, hogy kiárkoltak, és mintha az útalapot készítették volna elő, a földet és a lakók által már évekkel ezelőtt hozatott kaviccsal, téglával együtt elvitték. Valahová "kő" a kő. Kocsival beállni (leér az alja a szintkülönbség miatt) nem lehet, kerékpárral, gyalog kiskapubejáratot megközelíteni balesetveszélyes.

Citrom-díj:
Utak   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.08. 21:39:15

 Iszonyatos viszonyok

 

Mint arról lapunk már többször is beszámolt az Abony- Újszász összekötő út pest megyei szakasza járhatatlanná vált tavaszra. Itt gyakran történnek súlyos balesetek, borulnak fel gépjárművek, szakadnak le autók alkatrészei. Mindezek ellenére csak egy negyvenes tábla az, ami intézkedésként megnevezhető. Elképesztő történetet hallottam. Kedves, Újszászon dolgozó ismerősöm, aki orvos, megkereste a közútkezelő társaságot és megkérdezte, hogy nem lehetne-e esetleg ezzel végre valamit tenni…. A válasz volt az elképesztő:

Citrom-díj:
Utak   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.06.07. 21:31:48

Kedves Olvasónk ma telefonon arról értesített, hogy kátyúzzák az Abonyi Lajos utat, de sajnos neki azt mondták a munkások, hogy nem fogják az összes már előre felvágott és kiszedett kátyút betömni, mert az önkormányzat azt mondta, nem lesz az összesre pénz. A tegnapi képviselő testületi ülésen egyébként értetlenül álltak a kátyúzás előtt a testületi tagok, mert erre ők nem emlékeztek, hogy elő lett volna irányozva. Nos, nem is a kátyúzás volt tervbe véve, hanem a vízvezeték hálózat építése után megsüllyedt utcarészek helyreállításába kezdtek bele. Ezen kívül vannak olyan helyek, ahol más okok miatt nagyon balesetveszélyes a közlekedés és ezt is megjavíttatják. A megrendelő viszont nem az önkormányzat, hanem az ABOKOM. Viszont hiba csúszott a dologba, sajnos semmi sem lehet tökéletes.

Közélet:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.03. 16:08:19

Mint ahogyan a MiAbonyunk hírportál bő egy hónappal ezelőtt beszámolt Önöknek arról, Abonyban számos utat felújítanak. Van olyan Olvasónk aki elmondta, hogy az utcájuk rosszabb lett, mint volt. Mindenesetre most megjelent végre egy cikk eeről a www.abony.hu-n. Íme:

 

Az április hónappal nem csak a jó időnek, de a járható utaknak is eljött az ideje az abonyi lakosok életében. Abony Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a március 31 – ei testületi ülésen döntött a rekonstrukcióra szoruló utakról és a munkálatokat elvégzendő cégek megbízásáról. A város önerőből finanszírozza a felújítások költségét, melyeket két abonyi kft végez, a Makadám Group Kft és a Ga-Bau Kft. A rendelkezésre álló önerő az alábbi utak vonatkozásában azok profilozására, padkázására, zúzottkővel történő kátyúzására, árkolási munkálataira elegendő. Bizakodva állunk a jövő előtt, hogy rövid időn belül megoldódik a jelenlegi felújításból kimaradó rossz utak állapotának rendbe tétele.

Közélet:
Utak   
 2 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.26. 14:42:00

Csúfos támadás érte ma a város központjában található gyógyszertár falát. Valaki, vagy valakik úgy gondolták, úgy vezetik le fölös energiájukat, hogy összefestik a patika falát. Lefényképeztem, undorító látvány.

Íme a képek:

Citrom-díj:
Utak   
 8 Hozzászólás    

Dórika - 2011.04.26. 11:04:24

 

Úgy tűnik a hosszas levelezés és a biciklisávba ültetett árvácskák meghozták az eredményt: nagy, sárga, hangos takarítógép zúg a főúton a városközpontban, és takarítja a biciklisávot, kisebb porfelhőt hagyva maga után. 

Kérdés, hogy meddig marad tiszta az út?

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok