Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.08.04. 15:55

Abony mellékutcáinak nagy része igen rossz állapotban van, az is előfordul, hogy földutakon járnak a lakosok, melyek tele vannak kráterekkel. Sajnos a pályázati lehetőségek nem kedveznek az ilyen jellegű rekonstrukcióknak, konkrétan nincsenek is ilyen lehetőségek. 

Közélet:
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.31. 14:38

Kedves Olvasónk jelezte, hogy valami nincsen egészen rendben a Kostyán Andor Rendelőintézet előtt, ahol az útépítés folyik. Mint ahogyan képeinken is remekül látszik, az úgynevezett beton átereszek nincsenek a legjobb „ egészségügyi „ állapotban. 

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.28. 21:52

Kedves Olvasónk jelezte, hogy valami nincsen egészen rendben a Kostyán Andor Rendelőintézet előtt, ahol az útépítés folyik. Mint ahogyan képeinken is remekül látszik, az úgynevezett beton átereszek nincsenek a legjobb „ egészségügyi „ állapotban. Konkrétan nagyon össze vannak törve, lyukasak lettek. A kérdés az, hogy vajon lesz-e mersze az útépítő brigádnak erre ráönteni a hamarosan aktuálissá váló végső fedőrétegeket?

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.24. 19:21

A menetrendnek, ütemtervnek megfelelően épül az Újszászi út, igaz a forgalomban vannak jelentősebb, kisebb- nagyobb fennakadások, de lassan megszokjuk. Kitartunk, mert nekünk építik. Reméljük, időtálló lesz. Íme, egy fázis, melyen jól látszik az aszfaltréteg vastagsága is. 

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.22. 23:05

Hogy megyünk be, na meg ki? Kérdezte Olvasónk. Egyelőre mi sem tudjuk, hogy a Blaskovics úton hogyan jutunk majd be az egyes ingatlanokhoz. Legyünk nagyon bizakodóak, csak lesz megoldás. A fejleményekről folyamatosan beszámolunk Önöknek. Mi más is lenne a feladatunk? Addig is nézzék meg kedves Olvasónk képeit.

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.18. 19:53

Biztos vagyok benne, hogy sok lakótársam tört ki üdvrivalgásban, mert betömésre került az a kátyú, mely ott éktelenkedett vagy egy éve a Vak Bottyán úton, megkeserítve ezzel a közlekedni vágyók életét. Mindez azután történt, hogy cikket írtunk arról, hogy ez a kerülőút most az Újszász- Abony útszakasz építése miatt és jó lenne, ha valaki végre észrevenné már…. Ugyanis csakis úgy lehetett itt elhaladni, ha valaki belement a mély gödörbe.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.06. 12:48

Cikkünket a JANIK Autósiskola támogatja.- Sok mindenki életét keseríti meg a Vak Bottyán úron, az Újszászi úthoz közel eső, valóban teljesen kikerülhetetlen kátyú. Mivel eddig is erre hordtam pici gyermekemet reggelente az iskolába, nekem nem volt újdonság.....

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.02. 11:35

A közelmúltban drága közpénzből kiárkoltak a Homok úton, a Szabadidő Park mögött, mára azonban ennek már nyoma sincs. Pontosabban a burgying alatt ott lapul az árok, mely szerepét képtelen betölteni, tekintettel arra, hogy így biztosan nem vezeti le a vizet. Ennek következtében az út állaga romlik.... Miért fizettek ezért súlyos tízezreket vajon? Kár, hogy ez így megy ezen a településen....

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.02. 10:44

A közelmúltban arról számoltunk be, hogy a vállalkozó összekeverte az útfelújítási program során a Piszke utcát egy másikkal, ezért a jó mminőségű utat kezdte el " rendbe tenni". A lakók már akkor nagyon kiakadtak, hiszen saját maguk és rendezgették az utat. A " felújításnak " meg is lett az eredménye, az út állagában jelentős romlás következett be, ahogyan az képeinken is látható. A lakók mélységesen fel vannak háborodva a történteken, ami nem is csoda......

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.12. 18:44

Nem lesz olcsó Abony és Fegyvernek között építeni: hidak, vezetékkiváltás, altalaj-megerősítés és denevértorony. Megjelent az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építésére kiírt teljes közbeszerzési felhívás – mondta Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. kommunikációs vezetője.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok