Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.03.24. 12:10

 

Olvasónk üzeni, hogy szörnyű kátyú áll lesben, veszélyeztetve ezzel a közlekedés biztonságát. Olvasónk szerint felháborító, hogy a helyett, hogy betömték volna a krátert, azt körberajzolták, és tettek ki egy táblát.... Pontos helye: Cegléd felé vezető sávban, Kecskéscsárda után és a Horthy kanyar előtt, 28-as kilométerszelvény. 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.02. 19:16

 

Már megint és még mindig a Szilágyi Dezső utca, mely csapadékos időben Kisbalatonná változik.... Az ott és arra lakók legnagyobb bosszúságára, akik azt mondják, már évek óta kérnek segítséget a helyi önkormányzattól, de nem kapnak sajnos. Újból ajánlom az áldatlan állapotokat az illetékesek figyelmébe. 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.03. 09:41

 

A kormány döntött a Modern városok program keretében az uniós pénzből nem finanszírozható főutak fejlesztéséről - az erről szóló kormányhatározat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg. A határozat szerint 2017 és 2019 között 579 milliárd forint jut útépítésekre. A 2015-ös és a 2016-os költségvetésben már szerepel összesen 171 milliárd forint ilyen célra.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.24. 11:02

 

Már több alkalommal beszámoltunk róla, hogy az abonyi Lukács utácában egyre tűrhetetlenebb állapotok uralkodnak, ami az út minőségét illeti. Úgyx tudom, hogy elvileg szerepel az útfelújítási programban ez a nem túl hosszú útszakasz. Ennek ellenére nem értek még ide a munkagépek. A lakosok bíznak a csodában, vagyis abban, hogy egyszer majd ők is századunkhoz méltó úton járhatnak. Megmutatom, most milyen. Képek: Olvasónk

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.26. 15:48

A mai napon megjelent sajtóhírek és nyilatkozatok szerint a Magyar Állam az M4-es autópálya Abony-Fegyvernek közti szakaszának építésére kötött három különálló szerződés felmondására készül. A sajtóhoz eljuttatott információk szerint állítólag az EU kartell gyanúsnak tartaná a tendert, túlzottnak a 4 milliárd forintos kilométerenkénti árat, és nem kielégítőnek az autópályával kapcsolatos magyar állami érvelést.

Az általunk kivitelezett szakasz valóságos ára köszönő viszonyban sincs ezzel az összeggel: a STRABAG 2,38 milliárd forintért épít egy kilométer autópályát az adott szakaszon. Más pályázók nevében nem kívánunk nyilatkozni, azonban saját szerződésünkkel kapcsolatban a következőket tartjuk fontosnak leszögezni:

Citrom-díj:
Utak   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.05. 19:56

Mondta el lapunknak aggódva az egyik lakos, aki teljesen sokkot kapott, és nem csak attól, hogy ilyen pettyes lett az út. 

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 18:17

Olvasónk örvendezve hívott fel azzal, hogy végre, valahára bekátyúzták a Baross Gábor utat, még pedig úgy, hogy oda jó minőségű aszfaltot öntöttek, és normálisan, minőségi módon el is hengerezték. Pár nappal ezelőtt került fel a MiAbonyunkra a bazi nagy Baross Gábor úti kátyú. Azt nem tudjuk, hogy az út mostani rendbetételéhez a kép felkerülésének van-e köze.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.26. 14:51

 

A tavaly elkezdődött útépítések sok lakosnál csapták kia  biztosítékot, és ezek a munkálatok idén megint folytatódnak. Illetve egészen pontosan, ismét nekiláttak. Erről több alkos is beszámolt. A folyamat a szokásos volt, az útalapnak szánt anyagot beleöntöttéka  pocsolyákba. Most IDE kattintva mindenki elolvashatja azt a szerződést, melyet Abony Város Önkormányzata az útépítő céggel kötött.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.29. 13:43

A kormány szándéka szerint január elsejétől már csak autópálya-matricával lehet felhajtani az M0-s több szakaszára, számos települést elkerülő pályaszakaszára és a fővárosba bevezető autópályákra a városhatáron kívül, de még nem tudni, mikortól lehet megyei engedélyt vásárolni - írta a Magyar Nemzet.

Az újság hétfői cikkében emlékeztet: a kormányrendelet tervezete szerint autónként évente 5000 forintba kerül a megyehatáron belül használható matrica, amelyet sokaknak már január elsejétől igénybe kellene venniük. Különösen azoknak érdekes ez, akiknek például a fővárosba járásért eddig nem kellett fizetniük.

Gazdaság:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.11. 09:21

 


Kezd körvonalazódni, hogy miből is remél pluszbevételt a kormányzat a jövő évi költségvetésbe, már ami az útdíjból befolyó bevételeket illeti. A Népszabadság információi szerint nem csak díjemelésre kerül sor - sőt, ennek lesz kisebb hatása -, hanem a díjköteles utak hosszát növelik meg.  A tervezet szerint a legtöbbeket érintő változás, hogy az eddig díjmentesen használható M0-ás - kis kivételektől eltekintve - fizetőssé válik. Nevezetesen a 11-es főút és az M3-as, a 4-es főút és az M5-ös közötti szakaszok használatáért kell e-matricát vásárolni, vagy e-útdíjat fizetni. Aki tehát "körbe" kívánja autózni Budapestet, annak fizetnie kell.

Gazdaság:
Utak   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok