Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2016.03.24. 12:10

 

Olvasónk üzeni, hogy szörnyű kátyú áll lesben, veszélyeztetve ezzel a közlekedés biztonságát. Olvasónk szerint felháborító, hogy a helyett, hogy betömték volna a krátert, azt körberajzolták, és tettek ki egy táblát.... Pontos helye: Cegléd felé vezető sávban, Kecskéscsárda után és a Horthy kanyar előtt, 28-as kilométerszelvény. 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.02. 19:16

 

Már megint és még mindig a Szilágyi Dezső utca, mely csapadékos időben Kisbalatonná változik.... Az ott és arra lakók legnagyobb bosszúságára, akik azt mondják, már évek óta kérnek segítséget a helyi önkormányzattól, de nem kapnak sajnos. Újból ajánlom az áldatlan állapotokat az illetékesek figyelmébe. 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.03. 09:41

 

A kormány döntött a Modern városok program keretében az uniós pénzből nem finanszírozható főutak fejlesztéséről - az erről szóló kormányhatározat a szerdai Magyar Közlönyben jelent meg. A határozat szerint 2017 és 2019 között 579 milliárd forint jut útépítésekre. A 2015-ös és a 2016-os költségvetésben már szerepel összesen 171 milliárd forint ilyen célra.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.05.24. 11:02

 

Már több alkalommal beszámoltunk róla, hogy az abonyi Lukács utácában egyre tűrhetetlenebb állapotok uralkodnak, ami az út minőségét illeti. Úgyx tudom, hogy elvileg szerepel az útfelújítási programban ez a nem túl hosszú útszakasz. Ennek ellenére nem értek még ide a munkagépek. A lakosok bíznak a csodában, vagyis abban, hogy egyszer majd ők is századunkhoz méltó úton járhatnak. Megmutatom, most milyen. Képek: Olvasónk

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.26. 15:48

A mai napon megjelent sajtóhírek és nyilatkozatok szerint a Magyar Állam az M4-es autópálya Abony-Fegyvernek közti szakaszának építésére kötött három különálló szerződés felmondására készül. A sajtóhoz eljuttatott információk szerint állítólag az EU kartell gyanúsnak tartaná a tendert, túlzottnak a 4 milliárd forintos kilométerenkénti árat, és nem kielégítőnek az autópályával kapcsolatos magyar állami érvelést.

Az általunk kivitelezett szakasz valóságos ára köszönő viszonyban sincs ezzel az összeggel: a STRABAG 2,38 milliárd forintért épít egy kilométer autópályát az adott szakaszon. Más pályázók nevében nem kívánunk nyilatkozni, azonban saját szerződésünkkel kapcsolatban a következőket tartjuk fontosnak leszögezni:

Citrom-díj:
Utak   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.05. 19:56

Mondta el lapunknak aggódva az egyik lakos, aki teljesen sokkot kapott, és nem csak attól, hogy ilyen pettyes lett az út. 

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.04. 18:17

Olvasónk örvendezve hívott fel azzal, hogy végre, valahára bekátyúzták a Baross Gábor utat, még pedig úgy, hogy oda jó minőségű aszfaltot öntöttek, és normálisan, minőségi módon el is hengerezték. Pár nappal ezelőtt került fel a MiAbonyunkra a bazi nagy Baross Gábor úti kátyú. Azt nem tudjuk, hogy az út mostani rendbetételéhez a kép felkerülésének van-e köze.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.26. 14:51

 

A tavaly elkezdődött útépítések sok lakosnál csapták kia  biztosítékot, és ezek a munkálatok idén megint folytatódnak. Illetve egészen pontosan, ismét nekiláttak. Erről több alkos is beszámolt. A folyamat a szokásos volt, az útalapnak szánt anyagot beleöntöttéka  pocsolyákba. Most IDE kattintva mindenki elolvashatja azt a szerződést, melyet Abony Város Önkormányzata az útépítő céggel kötött.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.29. 13:43

A kormány szándéka szerint január elsejétől már csak autópálya-matricával lehet felhajtani az M0-s több szakaszára, számos települést elkerülő pályaszakaszára és a fővárosba bevezető autópályákra a városhatáron kívül, de még nem tudni, mikortól lehet megyei engedélyt vásárolni - írta a Magyar Nemzet.

Az újság hétfői cikkében emlékeztet: a kormányrendelet tervezete szerint autónként évente 5000 forintba kerül a megyehatáron belül használható matrica, amelyet sokaknak már január elsejétől igénybe kellene venniük. Különösen azoknak érdekes ez, akiknek például a fővárosba járásért eddig nem kellett fizetniük.

Gazdaság:
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.11. 09:21

 


Kezd körvonalazódni, hogy miből is remél pluszbevételt a kormányzat a jövő évi költségvetésbe, már ami az útdíjból befolyó bevételeket illeti. A Népszabadság információi szerint nem csak díjemelésre kerül sor - sőt, ennek lesz kisebb hatása -, hanem a díjköteles utak hosszát növelik meg.  A tervezet szerint a legtöbbeket érintő változás, hogy az eddig díjmentesen használható M0-ás - kis kivételektől eltekintve - fizetőssé válik. Nevezetesen a 11-es főút és az M3-as, a 4-es főút és az M5-ös közötti szakaszok használatáért kell e-matricát vásárolni, vagy e-útdíjat fizetni. Aki tehát "körbe" kívánja autózni Budapestet, annak fizetnie kell.

Gazdaság:
Utak   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok