Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző567891011

admin - 2010.12.17. 15:43:51

Több lakos is jelezte Abony város önkormányzata felé azt, hogy kátyúba hajtott és ezért sérülés történt a gépjárművén. Mindezért kártérítést kértek az önkormányzattól.

Közélet:
Utak   
Kátyú   
 16 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.14. 09:30:09

 

El vagyunk havazva, mesebeli tájjá varázsolta télanyó Abonyt. Szépséges a maga vakító fehérségében, impozáns és szívet- lelket gyönyörködtető. Ellenben. Az utak behavazva, nyoma nincs olyan járműnek, mely azon munkálkodik, hogy csúszásmentessé, avagy járhatóvá tegye az utakat. Reggel a járdákon még áll a hó. Gépkocsik csúszkálnak, kaparnak el a jégbordás „ úton „. Gyalogosok felbolydulva mászkálnak az út kellős közepén, kerékpárosok imbolyognak- sokszor gyermekrakományokkal- a havas, síkos utakon. Kutyusok keresik helyüket a rendszerben és rohannak ki az autók elé. Kerékpárosok megtébolyodva, jelzés nélkül kanyarodnak ki elém. Kis abonyi tél, kis abonyi iszony.

Különvélemény:
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.25. 13:28:23

Vaksötét a Mátyás király úton és mi lesz véled Téglagyár?

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.24. 16:47:55

A közelmúltban a MiAbonyunk beszámolt arról Önöknek, hogy felújították az Árpád utcát, de az örömbe üröm is vegyül a lakosság részéről, mert annak minősége hagy kívánni valót maga után. És akkor még szépen fogalmaztunk. Az előző közmeghallgatáson egy lakó felszólalt és kifogásolta az útépítést. A következőket mondta:

„ Nem egységesen építették meg az Árpád utcát, volt ahol 15 cm-re kimélyítették, máshol meg nem. Még a régi aszfalt sem maradt meg alapnak csak a homok. Már most gödrök vannak rajta! Az EU-s pénzek felhasználása mindannyiunk örömére kellene, hogy történjen és nem mindenki bosszantására. Nem értem én ezt, bizonyos helyeken még kocsibeállót is csináltak, máshol meg nem. Sőt parkolókat is kialakítottak. Mi lesz az árkolással? Ez csak ötletszerűen történt. Van olyan, ahol végig kiárkoltak, 21 méter hosszon, és a ház az utcafronton van. Minek? A tervét nagyon szeretném megnézni ennek az egésznek. Én nem hiszem, hogy ezt így tervezte volna a tervező. Kizárt. Ha meg mégis, akkor nagyon nagy baj lehetett a szaktudással. „

Romhányiné Dr. Balogh Edit válaszában elmondta, hogy a város önerőből és nem EU-s pénzből építette meg az Árpád utat, pontosan azért, hogy segítsen a lakosságon. „ A hullámzást megpróbáltuk megszüntetni, ez csak egy útjavítás volt. Sajnálom, ha nem egyforma elbírálás alá estek a házak. Az árkok valóban nem lettek összekötve, olyan, mintha bele lenne kapkodva. Igaz, ezek szikkasztó és nem vízelvezető árkok. „

Arról nem szólt a fáma, hogy a hibákat valaha kijavítják-e, vagy, hogy meddig marad ez így.

Citrom-díj:
EU   
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.18. 20:12:30

2010-11-18 Abony. Város. Útiszonyok, ahogyan egy olvasónk és még sok- sok lakos érzi és látja. Az alábbiakban olvasói levél következik, képekkel.

Nagyításhoz katt a képekre!

Tisztelt szerkesztőség!


Ismételni fogom magam, mert az üzenőfalon már jeleztem a véleményemet, de az Önök részére újfent vázolom a felháborodásomat.


Évek óta járok Pestről a Bodócs közbe , ( régen még Szamuely T. utca volt, tehát azóta járok ide) egy számomra nagyon kedves családhoz. Ami mindig felbosszant, az az utca elhanyagolt állapota. Tessék mondani, senkit nem érdekel, hogy lassan semmilyen módon (gyalogosan, mint én, gépkocsival, mint mások) nem lehet végigmenni az utcán. A vasútállomástól a Nyári Pál utcáig egy kellemes aszfaltozott útszakasz után szó szerint belefutok egy "balkáni" közegbe, ami boka- és tengelytörő utat takar...

Citrom-díj:
Utak   
Kátyú   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok