Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
Első<< Előző567891011Következő >>

veroniq - 2011.04.06. 14:43:34

Bodócs köz, de csodás!

 

Mint lapunk arról beszámolt már Önöknek, Abonyban több régi, rossz állapotú utca felújításra kerül idén. Nem lehet sajnos látványos változásra számítani, mert a pénz csak az utak elegyengetésére és árkok ásására lesz elegendő. Szerencsére helyi vállalkozások nyerték el a munka elvégzését. Íme, azon utak listája, melyeket hamarosan megcsináltat az önkormányzat:

Közélet:
Utak   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.03. 20:15:43

Járhatóvá teszik az utcákat. Abony város önkormányzatának képviselő testülete előző, hó végi ülésén döntött arról, hogy összesen 12,5 millió forint értékben költenek saját keretből az utcák rendbe tételére még az idén. Végre nem haladta meg a közbeszerzési értékhatárt az elvégzendő munka ára, így sikerült helybéli vállalkozókkal megoldani a beruházást.

Közélet:
Utak   
 4 Hozzászólás    

Zsolti - 2011.03.06. 14:22:15

Szombaton az Elekes József Emléktornán vett részt U9-es csapatunk a ceglédi sportcsarnokban. A csapat kapusa Nagy Domonkos betegség  miatt nem tudott részt venni a tornán, de a játékosként kapuba beálló Szikszai Nándi kitűnően helyettesítette. Ezzel az eredménnyel a második helyen zártak a fiatalaok.

 

Eredmények:

 

Cegléd- Abony                  3:2          Góllövők: Angyal Lacika, Kovács Máté

Nagykáta- Abony             0:2          Góllövők: Angyal Lacika, Kovács Máté

Nagykőrös- Abony          1:1          Góllövő: Kovács Máté

Pilis- Abony                        0:6          Góllövő: Kovács Máté

 

A Torna legjobb játékosa és Gólkirálya Kovács Máté lett. Abony legjobb játékosa Dudinszky Arni lett.

 

Gratulálunk!

Sport:
Sport   
Utak   
 1 Hozzászólás    

Dórika - 2011.02.22. 14:25:43

Ezt a  kétséges állapotban lévő zebrát ma végre sikerült lencsevégre kapnom  a déli órákban a város egyik legforgalmasabb pontján, a Coop áruház előtt. Amint az látható, a felfestést kikezdték az idő vasfogai, valamint hatalmas kátyúk keletkeztek az átkelő közepén. Én is, mint legtöbb abonyi társam, nap, mint nap kénytelenek vagyunk használni azt a zebrát, ami sehova nem vezet… Azt a zebrát, amelyet kátyúk tarkítanak, emberek és autók kerülgetnek egyszerre.. néha félelmetes látvány! Vajon olyan sokba kerülne újra felfesteni ezt a szakaszt? A kátyúk, úthibák kijavításában már nem is reménykedek…

Közélet:
Kátyú   
zebra   
Utak   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.16. 16:33:46

Abony, 2011. január Olvasónk fényképei. Ha Önök is szeretnék megosztani velünk utcájuk képeit, ide küldjék: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Nagyításhoz kattints a képekre!

Kiss Ernő utca állapota:

Citrom-díj:
Utak   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.15. 13:59:49

Pásztor Imre, Kőröstetétlen polgármestere öt perccel ezelőtt telefonon arról értesítette a MiAbonyunk szerkesztőségét, hogy belvíz szivattyúzási munkálatok miatt ma 14 órától lezárják a Kőrsötetétlen felé vezető abonyi összekötő utat! Senki ne menjen arra, ÚTZÁR van!

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.15. 13:09:01

A rettenetes utca képeit itt találod!

 

Az alábbiakban olvasói levél következik, melyet teljes terjedelmében megosztok Önökkel.

 

"Sajnos, a helyzet kísértetiesen hasonlít sok más abonyi út állapotához. Ahogy a képekből látni lehet, nem valami fényes az út helyzete. Biztos vagyok benne, hogy az utcában, illetve a környékbeli utcákban élők megértik, hogy jelenleg sok más probléma is van a városban, de azokat a körülményeket, amik mostanában itt folynak, mind egytől egyig megelégelték. Sajnos ennek az állapotnak már károsultjai is vannak, amire lenne ötletünk, hogy kinek a felelőssége... Konkrétan megsérült kocsikról van szó. Ez is a csodálatos állapotban lévő utca számlájára írható természetesen.


...és ez még mind semmi. A lakók számára a legfelháborítóbb és személyem szerint a legundorítóbb dolog az, hogy az egyik lakó bement panaszt tenni az utca miatt, mire ott elmondták neki azt, ami a képekből nem látszik....hogy az út fel van újítva,tehát jó állapotban van!!!!!!!


Kérdem én, és minden egyes utcabeli...ez tényleg így látható a képekből????!!! Mert ha igen, akkor elnézést kérünk, és nem szóltunk semmit!

Citrom-díj:
Utak   
 17 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.05. 14:36:22

„ Nagyon vigyázz, mert életveszélyes! „ – mondták kedves ismerőseim, amikor megtudták, hogy hová készülök. Találós kérdésem van Önök felé! Hol is készült ez a szép téli kép? Hol a madár sem jár, ahol a fagy az úr, amit a havazások óta nem takarítottak le. Az autók csúszkálnak, haladni hatvannal lehet, vagy annyival sem. A híd után lejt az út, volt olyan ismerősöm, aki majdnem a mély vízzel telt árokban kötött ki autójával. Megint mást traktorral kellett kiemelni az árokból! Kitalálták?

Citrom-díj:
Utak   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.01.03. 18:37:25

Jó estét kívánok!

Ezt a képet amit mellékelten csatolok Abony és Újszász között fényképeztük le a múlt héten, amikor hazafelé megpillantottuk a táblát ami Pest megye alatt található.(Szerintem az utat tükrözi).

További Szép estét!

Tisztelettel: Egy olvasó

Citrom-díj:
   
Utak   
 3 Hozzászólás    

admin - 2010.12.18. 13:41:56

Tegnap két halálos kimenetelű baleste is történt az országban. Megindult a vendégmunkások rohama, így zsúfoltak az utak. Sok fáradt gépkocsivezetővel is találkozhatunk, akik esetleg el is aludhatnak a volán mellett. Tegnap sajnos szemtanúja voltam ennek, mert az előttem haladó román felségjelzésű gépkocsi imbolyogva letért az útról és hatalmas szerencsével úszta meg azt, hogy ne kerüljön az árokba. Ha Önök is elfáradnak, akkor álljanak meg mindenképpen egy kis pihenőre. A nagyobb bevásárló központok környékén is nagy lesz a zsúfoltság és most országosan havazik, csúszósak az utak és köd is nehezíti a közlekedést.

Egészségünk:
Utak   
Baleset   
 5 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok