Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Utak"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.09.16. 10:00

Képriport a Mátyás király út, és a Baross Gábor úti vízelvezető árok állapotáról, Olvasónktól.

 

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.15. 20:58

 

 

Sok Olvasónk értetlenkedik, hogy miért nem képes valaki végre már valamit tenni a Mátyás király úttal, hiszen az életveszélyes! Igazuk is van. A mostani útfelújítási programban szerepel ez az út is, de ne gondolja senki, hogy útalap csere történik majd. Helyette kátyúznak végre. Azt nem tudjuk, hogy miért nem lehetett legalább elegyengetni a szörnyűséges állapotban lévő „ utat „, ahol már baleset is történt. Az viszont biztos, hogy megcsinálják, igaz késve. A történetet megírtuk, azért késnek az útépítések, mert első körben nem volt eredményes a közbeszerzési eljárás. Hiába különítettek el Abony útjaira mintegy 200 millió forintot, a hiánypótlásra érdemi beadványok nem érkeztek.

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.13. 08:22

 

Megdöbbentő, meglehetősen szokatlan jelenségnek lehetnek szemtanúi mindazok, akik a Petőfi Sándor utcán járnak. Nemes egyszerűséggel a pár hónappal ezelőtt leaszfaltozott út szélén, magából az aszfaltból kinőttek a gyomok. Tették mindezt úgy, hogy még a friss aszfaltréteget is felnyomták. Mindebből sajnos következtetni lehet az alapozás mértékére, valamint az aszfaltréteg vastagságára is. Igaz, az élet él, és élni akar, de a gyomosodás ilyen mérvű elindulása nem túl biztató a jövőre nézve.

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.18. 21:16

Abony egyik utcája a rekonstukciót követő 3. évben. Fénykép: Olvasónk. Én inkább nem mondok erről semmit.... Egy másik olvasónk írja a következőt:

Citrom-díj:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 19:47

A közútkezelő több megyében is az utóbbi évek legnagyobb keretösszegét használhatja fel idén a mellékúthálózat rekonstrukciójára - közölte a Privátbankárral a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A teljes körű felújítások általánosan tartalmazzák a burkolat megerősítését és szélesítését, a kopóréteg cseréjét, belterületi szakaszokon a vízelvezető árkok és buszöblök kiépítését, rekonstrukcióját is. A közútkezelő a munkálatok befejezése után folyamatosan ellenőrzik a mellékutak állapotát, hogy azok tartósan kiváló minőségűek maradhassanak.

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.01. 13:33

Nem értik és szomorkodnak, hiszen az ő utcájukra senki sem gondolt. Nem újítják fel, nem szerepel abban a 22-es listában, melyet most újítanak fel. Pedig ez is a város központi részén van, és mondhatni „ nyúlfarknyi „. Ici- pici, békés utca, mely a Vak Bottyán utat köti össze az Újszászi úttal Most ilyen, de esők idején még szörnyűbb állapotok uralkodnak itt. Ezúton szeretném ajánlani az illetékesek figyelmébe. LŐVE

Citrom-díj:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 08:53

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja- Miért történik mindez? - Kérdezték az Attila út lakói, akik megdöbbenéssel vették észre, hogy az utcájukba is megérkeztek azok a munkagépek, melyek az Újszászi út rekonstrukcióját hivatottak végezni. Az építkezés ezen részével kapcsolatban az illetékest kerestem meg és a következő választ kaptam: KÖZÚT: Így vált biztonságossá a közlekedés

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.23. 09:53

Kérdezték az Attila út lakói, akik megdöbbenéssel vették észre, hogy az utcájukba is megérkeztek azok a munkagépek, melyek az Újszászi út rekonstrukcióját hivatottak végezni. Ott hatalmas tömb aszfalt darabokat szedtek fel és vittek el. Az út eddig öblös volt, most olyan keskennyé vált a két utca találkozási pontjánál az íves lehajtó, hogy ott valóban nem fér el egymás mellett két autó, csak akkor, ha lemennek a padkára. Nem értik, miért volt erre szükség.

Citrom-díj:
Utak   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.17. 18:30

Abony Város Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Programjának keretén belül valósítja meg a „Lehetőségeink Fő Tere – Abony Város integrált településközpont fejlesztése” tárgyú, KMOP- 5.2.1/B-09-2f-2010-0011 azonosító számú projektjét. A pályázati elemek megvalósítása során keletkezett megtakarítások lehetőséget teremtettek 22 belterületi utca pályaszerkezetének felújítására, összesen 4.181,8 m hosszúságban és 15.719 m2 felületen. A felújítás során érintett belterületi utcák:

Közélet:
Utak   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.11. 18:15

Olvasónk jóvoltából IDE kattintva elérhető egy képgaléria, mely két hete készült arról, hogy az Abony- Újszászi út hogyan épül.  Ő a forgalom elől lezárt területen járt, de szabályosan jutott be oda, nem gépkocsival érkezett. Köszönjük szépen fényképeit!

Közélet:
Utak   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok