Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
Első<< Előző2345678Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.10.16. 15:18

Csúcsidőben Abonyban a rendőrség munkatársai segítenek biztosítani a zavaratalan áthaladást a gyalogátkelőhelyeken. Erre szükség is van, hiszen délidőben egész osztályok indulnak útnak, hogy a központi ebédlőben falatozzanak. Köszönjük rendőreinknek a segítséget. Nézzük csak, milyen fő szabályok vontakoznak a KRESZ szerint a gyalogátkelőhelyeken való áthaladásra. Egyet viszont ne feledjenek! Elsőbbége a gyakorlatban csakis annak van, akinek tényleg megadják!

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 15:56

Dr. Szolga Ferenc fogszakorvosnak tetszenek a fogékszerek, és szívesen tesz is fel pacienseinek, ha arra megkérik. Egy csillogó kis ékszer szép, csinos és esztétikus is lehet, sőt tükrözi a szájhigiénét is. Ez azt is jelenti, hogy a fogékszer „ gazdája „ tuti mossa a fogait és ápolja a száját. Sőt, praxisában már olyan is előfordult, hogy egy szép műfogsorra tett fogékszert, ami a természetességet még jobban fokozta. Viszont a nem szakszerűen felhelyezett ékszer a fog elvesztésével is járhat.

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.05. 12:29

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Õsszel, a megváltozott közlekedési feltételek nemcsak a gépjármûveket teszik próbára, hanem a jármûvezetõket is. Fokozott óvatossággal és kellõ körültekintéssel kell részt venniük a forgalomban nem csak a kezdõ, kevés gyakorlattal rendelkezõ vezetõknek, hanem a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkezõ, rutinos sofõröknek is. A cikkben írtakat a zsaruk ajánánlják! Hamarosan azt is elolvahatják, hogy mit ajánl Janik András szekértőnk!

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.02. 13:19

Rovatunk támogatója Medveczkiné Tóth Edit PURINA Takarmány Kisáruháza- Olvasónk küldte- Húsevők figyelmébe... Egy hentes levele !!!!!!! Az egyik szemem sír, a másik nevet, 1984 óta vagyok hentes és sok mindent láttam és sok helyen dolgoztam. Nem azért dolgoztam sok helyen, mert rossz hentes vagyok, csak az ott tapasztalt dolgokat nem tudtam összeegyeztetni a lelkemmel. Na, nem azért mert én 45 kg-os Barbi baba vagyok., ellenkezőleg! 150 kg-os paraszt gyerek, akinek helyén van a szíve meg mindene.

Egészségünk:
Abony   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.23. 14:38

Ismét indul a fűtési szezon! Válassza Ön is a fűtés ezen tiszta és költségtakarékos módját. Jó hír a vásárlók számára, hogy idén már három helyen kapható Abonyban a fabrikett, a település minden részén elérhető közelségbe került a vásárlók számára. Hol is kapható? Új értékesítési hely: Ferrobau- Abony Bt.,  2740 Abony, Alkotás u. 58. A vállalkozás honlapja IDE kattintva elérhető!  Régi, jól bevált megszokott lelőhelyek: Csepp ABC, Szelei út 6. és Lőrinczy Mihály Tápboltja, Berzsenyi út.  Fabrikett ára: IDE kattintva elérhető! Cikkünkből sok éprdekesség kiderül! Kattintson a címre!

Közélet:
Abony   
Hirdetés   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.13. 09:40

A cikk támogatója a KLB Könyvelőiroda! Mind hosszú, mind rövidtávú trendek alapján a fogyasztás tartósan alacsony szinten maradására számít GfK Hungária Piackutató Intézet. A nyugati típusú fogyasztási motiváció egyelőre nincs jelen a magyarországi fogyasztók viselkedésében. Ezzel párhuzamosan mindenképpen figyelmet érdemel az online értékesítés térhódítása. A háztartások költési szerkezetében jelentős változások történtek az elmúlt évtizedben....

Gazdaság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.13. 08:57

Cikkünket a LILA redőnyös bolt támogatja!- Ma reggel mályvaszínű csipke blúzt vettem fel, fekete, anyagában virágmintás szoknyával. Még nem sejtettem, hogy mennyire trendi leszek. Ugyanis az ősz divatja a szekértők szerint többek között pontosan ez. Dominálni fog a bőr, szőr, csipke, állatmintás dolgok. Tehát az energikus színek, gótikus csipkék, vagány bőr holmik, szőrmék, merész aszimmetrikus szabások, bohém visszatérő minták - ezeket mind megtalálhatod a 2012-es őszi divat darabjain.

Közélet:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.10. 13:22

A cikk támogatója a Vénusz Szépségszalon- Milyen most a trendi frizura? Kérdeztem Orsit, aki elmondta, hogy igazán a kleopátra- fazon hódít minden mennyiségben. A dolog azért ennél egy csipettel bonyolultabb. Leírta, mutatom: 2012. őszi frizura trend egyenesen Jennifer Lopez fodrászától!- Ammon Carverrel amerikai szárfodrász adott tanácsokat a 2012. év őszi hajdivatjára vonatkozóan a Matrix fodrászainak. Megtudhattuk tőle, hogy az ősz nagy divatirányzata a barna minden variációja.

Különvélemény:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.05. 09:10

Fent egy megható, aranyos video a Fogtündér ténykedéséről! - Én is érintett vagyok a témában, mint kisgyermekes anyuka, hiszen kisfiam Kristóf most kezdte meg az első osztályt és komoly fogváltás előtt áll. Igaz, nem szokványos módon neki még egyetlen fogacskája sem pottyant ki, de már bizony nagyon mozgolódnak. Mindenapjaink során a harapás nehézkessé vált, mert az első metszőfogacskák táncikálnak….

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.04. 10:50

Ősszel nem csak a természet, mi is változunk: zárkózottabbak leszünk, nem szívesen mozdulunk ki a lakásból. A nyári szabadságok után visszakényszerülünk az íróasztal mellé, a gyermekek pedig ismét az iskolapadot koptathatják. Mit tehetünk annak érdekében, hogy jó kedélyünket, és egészségünket is megőrizzük? Íme néhány hasznos tanács. Elsősorban legyünk tudatában annak, hogy a hidegben az ember szívesebben fogyasztja a nehezebb, hizlalóbb ételeket, kevesebbet mozog, és így tavaszra fölszedhetünk pár kilót. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok