Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.08.10. 18:52

Ingyenes kóstolási lehetőség Abonyban,

beszélgetés az olíváról, akár házhoz is megyünk!

Rendelj tőlünk! Megéri!

20/289-1615

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 12:09

Több Olvasónk is jelezte, hogy ebben a kereszteződésben bizony gondok vannak és igazuk is van. Janik András oktató elmondta, hogy a Kőröstetétlen irányából haladók számára kihelyezett tábla bizony hiányzik és ezért egyáltalán nem egyértelmű a kereszteződés. A balról érkezőnek elsőbbségük van, de ez így egyirányú útnak számít sajnos.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.09. 11:45

Honlapajánló: " Alig 50 óra alatt meg lehet tanulni a táplálkozás alapelveit. Nagyjából ennyi idő szükséges az elme-test kapcsolat alapjainak és a terápia konkrét alkalmazásának elsajátításához. Hogy mi hogyan és miért úgy működik egy munkahelyen, és ezt hogyan tudja valaki a saját hasznára megváltoztatni, szintén pár tíz óra alatt megtanulható. "- Folytatás ezen a honlapon, katt ide! Érdekes cikkért katt a címre!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:21

Janik András oktatóval egy kerékpáros közlekedésről szóló cikk kapcsán beszélgettem arról, hogy ő hogyan látja a két keréken közlekedőket Abonyban. Megtudtam, hogy számos balesetveszélyt rejt magában az, ahogy útjainkon haladnak. Kiderült, hogy a legnagyobb gondot a hirtelen irányváltoztatás okozza, mert jelzés nélkül gondolnak egyet és lekanyarodnak. „ Szerencsére tanulóink még nem baleseteztek kerékpárosokkal, de eléggé szenvednek tőlük, nagyon el kell húzódni! Egyszerűen kiszámíthatatlanok.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 18:43

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Kedves Olvasónk boldogan számolt be arról, hogy felszedték három nap után Abonyban a 30-as táblákat, melyeket a város főutcáján helyeztek ki a Shell kúttól a Tescoig. A zsaruk sem trafizhatják ezek után a csigánál picit gyorsabban közlekedőket, ismét a 40 vagy 50 km/óra van érvényben. Egyébként Janik András oktató véleménye szerint is teljesen felesleges volt a gépjárművek sebességének korlátozása a tejes szakaszon. 

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 16:51

Most akkor ez jó így vagy nem? Olvasónknak nem tetszik az új parkolóhely Jászkarajenőn, és ezt írja: Kedves Vera! Elkészült Jászkarajenő első és egyetlen mozgássérült parkolója, igen, mozgássérült és nem mozgássérülteknek, mert a forgalom elől elzárt területen van.... Ma fotóztam, ha tetszik, használt légy szíves! Az üggyel kapcsolatban egy szakértőt kerestem meg, mert tanácstalan voltam. Az Abonyban működő Autósiskola vezetője, Janik András lapunknak elmondta, hogy a parkoló rendben van, parkolhatnak itt mozgáskorlátozott embertársaink, hiszen a terület nem teljes mértékben van a forgalom elől lezárva.

Citrom-díj:
Hirdetés   
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 15:03

Rovatunk támogatója az INNOVEN- Egyél sok dinnyét, hiszen ennek van most a szezonja.- De tudtad-e, hogy: fokozza az életerőt és fiatalít., megszépíti a hajat, erősíti a csontokat és a fogakat, javítja a fehérje értékesítését, fokozza a sejtlégzést és a vérképzést, védi a nyálkahártyákat, aktiválja a szexuális hormonokat, fokozza a libidót, tisztítja a vért és a vesét. Mivel a görögdinnye piros, lédús belseje majdnem csak vizet tartalmaz, sokan azt hiszik, hogy a dinnye csupán csak a szomjat oltja, nincs is benne biológiailag fontos anyag. Nagy tévedés!

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 14:55

Rovatunk támogatója a KLB- Legyen a nyugdíj végre valóban a megnyugvás díja; ez nagyjából olyan igény, mint a krumplilevestől elvárni, hogy krumplileves legyen.  Ha az ősi, több generációt magába foglaló – és eltartó – nagycsaládi rendszer szétbomlása nyomán létezik a földi létet, az emberi társadalmat valóban katasztrofális konfliktussal fenyegető jelenség, akkor a nyugdíj, a nyugdíjasok problematikája biztosan az. 

Közélet:
Nyugdíj   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 14:27

Rovatunkat a Janik Autósiskola támogatja. Tanfolyamjaik hamarosan indulnak! - Nézzünk át néhány alapvető szabályt, amit legyél gyerek vagy felnőtt, kezdő vagy profi bringás be kell tartanod saját és a közlekedésben résztvevő társaid egészségének, testi épségének megóvása érdekében: Hogyan kell kerékpározni?

Közbiztonság:
Hirdetés   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.22. 10:12

Kedves ismerősöm elképedve mesélte, hogy sajnos az éves státuszvizsgálatok- hiába is nézte a védőnő a gyermek szemét- nem mutatták ki azt, hogy bármiféle gond lenne a kisfiú szemével. Aztán eljött az iskolai felvételi napja, ahol a gyermek a számítógép monitorjához felugrálva volt csak képes teljesíteni a feladatokat. Kiderült, szemüvegre van szüksége, sőt mi több, egyik szemét célszerű folyamatosan leragasztani. 

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok