Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.04.15. 11:40

A baromfitartás napi elfoglaltsággal járó feladat. Ám fél óra szabadidővel és egy kis figyelemmel  bárki számára megoldható. Ennyit igazán megér, hogy naponta legyen friss, megbízható minőségű tojásunk és húslevesnek való jószágunk! Milyen fajtát érdemes? A kifejezetten tojás- vagy hústermelésre kitenyésztett tyúkfajták tartással, takarmányozással kapcsolatos igényei általában meghaladják a háztáji körülmények között biztosítható szintet.

Közélet:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.03. 11:35

Cikkünket az INNOVEN támogatásával olvashatják!A D-vitamin megfelelő szintjének biztosításával 7-10 százalékkal csökkenhetne a halandóság. „A tél utolsó hónapjára a magyarok legalább kétharmada szenved D-vitamin-hiányban, amely vitamin a legújabb kutatások szerint az egyik legtöbb szervre ható építőköve az emberi szervezetnek: szerepe van a csontok és az immunrendszer fejlődésében, valamint a fertőző betegségek elleni védekezésben, sőt, számtalan súlyos betegség kialakulásában is, mint a rák vagy a gyerekkorban kialakuló cukorbetegség” – áll a Magyar Prevenciós Orvos Társaság közleményében. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.22. 11:44

A fogszuvasodásért felelős Streptococcus mutans nevű baktérium állandóan jelen van a fogak felületén, ahol a cukrot agresszív savakká alakítja át, mely elpusztítja a fogzománcot. Ezen baktériumok kivonják az ásványi anyagokat a zománcból, az úgynevezett dentinből, mely a fogak szuvasodásához vezethet. A prevenció, azaz a megelőzés sajnos Magyarországon még gyerekcipőben jár. Még mindig nem fektetünk elég hangsúlyt a fogak ápolására és a szájhigiénére. 

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.19. 12:30

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják! -  Változnak a motorra megszerezhető jogosítvány kategóriák esetében az egyes életkorok. Érdemes lesz odafigyelni minderre. A konkrét jogszabályi hivatkozást Janik Andrástól megkaptam, melyet sok szeretettel ajánlok az érintettek figyelmébe. Íme: 24/2005. GKM rendelet 2013. január 19.-től- AM kategória: hengerűrtartalom 50 cm3 segédmotoros 14. életév betöltésével megszerezhető. Nemzetközi vezetői engedély, ami 16 éves korig csak Magyarországon érvényes.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.17. 09:08

Rovatunk támogatója a Vénusz Szépségszalon- Hajmosáskor arra is ügyeljünk, hogy ne vigyük túlzásba a hajmosást! Heti egy alkalom lenne a legideálisabb, de saját tapasztalataimból is tudom, hogy ezt igen nehéz megvalósítani. Ha 3-4 napos különbségekkel mossuk, az sem baj. Azonban számos kutatás igazolja, hogy a túlzásba vitt hajmosás árt a fejbőrnek, ezen kívül korpásódást is előidézhet. Mindegy, hogy egyenes, hullámos vagy göndör, szőke, barna, vörös vagy fekete… a lényeg, hogy frizuránkat mindig egyéniségünknek megfelelően és ápoltan viseljük.  A hajnak bonyolult a szerkezete, felépítésében a legfontosabb szerepet az A-vitamin játssza. 

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.08. 15:58

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja!- Én magam a COOP parkolójában kaptam le egy járgányt, ott lévő ismerőseim kérésére, amint éppen meglehetősen érdekes helyen parkolt. Kaptam azonban egy másik felvételt is Olvasónktól. A még szabályosan állomásozó Balatonos kocsi is vétkezett. Ezt írja: Ezt nem rég fényképeztük egyik kedves ismerősömmel a SPAR parkolóban, gondoltam megosztom veled...

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.06. 10:22

Itt van a havas idő, sok praktikára van szükség a balesetmentes közlekedéshez. Viszont csak nagyon kevesen tudják, hogy mire is jó a hólánc. Janik Andrást, a JANIK autósiskola vezetőjét kérdeztem ennek az eszköznek a használatáról. Megtudtam, hogy csak havas, jeges úton lehet alkalmazni és a maximális haladási sebesség vele 50 km/ óra. Ha arra szánjuk rá magunkat, hogy vásárolunk egyet, nem szabad spórolni az árán.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.04. 09:48

Egy kandalló egy fűtési szezon alatt megtérül! Ez derül ki az alábbi sajtóközleményből is. Irány a FERRUM! Még nem késő!- A társasházi lakásoknál és a családi házaknál is komoly megtakarítás érhető el a beruházással - Az elavult, régi, alacsony hatásfokkal működő fűtési rendszerek lecserélésével, korszerűsítésével akár 20-30 százalékkal is csökkenthető az ingatlanok energiafelhasználása, ami egy fűtési szezonban akár 50-75 ezer forintos megtakarítást is eredményezhet – derül ki az OTP Lakástakarék frissen végzett modellszámításaiból. Az ilyen beruházások megtérülése 4-10 év között mozoghat, és már most érdemes elkezdeniük az előkészítő munkákat azoknak, akik tavasszal belevágnának a korszerűsítésbe.

Közélet:
Hirdetés   
FERRUM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.12.03. 12:34

A MiAbonyunk az INNOVEN támogatásával bemutatja pici fiam jelenleg legkedvesebb, kedvenc gyümölcsét!- POMELO! - Kóstoltad már? Még nem? Azt hiszem eljött az idő... Mindig idegenkedem az újtól, különösen a citrus félék nem tartoznak a kedvenceim közé, tekintettel arra, hogy savanyúak, vagy kesernyések. Aztán eljött az én időm! Vettünk még tavaly próbának egy pomelo-t és azóta is szinte naponta megtalálható étrendünkben ez az ízletes gyümölcs, mely mérete ellenére nem valami genetikailag kitenyésztett förmedvény, hiszen akármennyire furcsa számunkra, közel 2000 éves múltra visszatekintő dél-kelet ázsiai gyümölcről beszélünk.

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.29. 15:03

Bár az influenza vírusa még sehol nem jelent meg az országban, botorság volna arra számítani, hogy ez hosszútávon így is marad. A vírus elleni legjobb védekezés a védőoltás, de minden évben akadnak olyanok, akik az éppen aktuális vakcinában látják az emberiség kiirtásának legbiztosabb módszerét. Lássuk, mi az igazság, és mi az alaptalan riogatás az influenzával és az oltással kapcsolatban!

Egészségünk:
Influenza   
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok