Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7477, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.11.24. 23:35

Cikkünket a Strand Kisvendéglő támogatja.- Az alábbiakban felsorolt ételek és italok segítenek a szervezetnek megbirkózni az öregedés által jelentkező problémákkal. Építse be ezen ételeket mindennapi étrendjébe, így a szervezete extra vitaminokhoz, antioxidánsokhoz és egyéb olyan anyagokhoz juthat, melyek segítenek leküzdeni az életkorhoz köthető betegségeket. - Írja a webbeteg.hu 

Egészségünk:
Hirdetés   
INNOVEN   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 08:31

Kisgyermek koromban még nem voltak egészségesek a hazánkban kapható rágógumik, azok gyakorlatilag megegyeztek a cukorbombának számító, ma is kapható gömbölyű rágóval, vagy a Donald márkanevű édes csodákkal. Ennek ellenére élmény és vagányság volt rágózni. Igaz, a nagymamám néha a fejemre koppintott, amikor egy tucat rágógumi összerágása után akkora gömböt fújtam belőle, mint a fejem és az szétdurranva a fél fejemet betakarta…. Ma már persze másképp rágózom. No, de mit is szól hozzá a fogdoki?

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.13. 17:47

Nagyobb teherviselésre bírja a nagyokat, kedvezményekkel segíti a kicsiket a kormány – ekképp összegzi a 2013-as változásokat a szakminisztérium. A megújuló Magyarország adópolitikája címmel gyűjtötte össze a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM), kinek, mennyivel kell többet vagy kevesebbet fizetni az államkasszába. A kormany.hu-n olvasható dokumentum szerint a munkahelyvédelmi akcióterv a leghátrányosabb foglalkoztatási csoportok munkába állását és munkahelyeinek megőrzését......

Gazdaság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 11:51

Megpróbálják az eddigieknél jóval pontosabban meghatározni a vörös hajúak számát Skóciában, mert ott összpontosulnak a leginkább az egész világon. A hajszín skót gyakoriságának magyarázatai között felmerült a felhős időjárás is. A válasz megtalálásáért nagyszabású DNS-vizsgálatba kezdtek Nagy-Britanniában - és nem csupán Skóciára kiterjedőn. Nemcsak azt kutatják, miért szokatlanul gyakori ez a hajszín a szigetországban, és hány vörös akad,.....

Közélet:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.12. 10:41

Vigyázzanak magukra ma is az utakon!- Javasolja Janik András, a Janik Autósiskola vezetője, aki lapunknak elmondta, hogy sokszor okoz gondot az, hogy hirtelen mozdulatot tesz az előttünk lévő gépjárművezető, amiből gyorsan megvan a baleset is. „ Sajnos nem csak az a felelős egy ilyen esemény bekövetkezésekor, aki beleszáll a másikba hátulról, hanem az is, aki hirtelen mozdulatot tett. Az irányjelzővel sem szabad spórolni, mert így a környezetem rá tud készülni, hogy merre szeretnék menni. Sajnos jellemző, hogy 10 ezer kilométer megtétele után megnő az önbizalom a gépjárművezetők körében.

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.23. 19:56

Rovatunkat az INNOVEN Kft. támogatja- Őszi barangolásunk közepette ismét remek helyet fedeztünk fel párommal, TYB-bel. Azt hiszem, hamarosan visszatérünk ide, a kökényligetbe és aratni is fogunk belőle egy nagy kosárral. Megnéztem, mire jó a kökény és eldöntöttem, hogy ebből bizony több dolog is készül majd boszorkánykonyhámban. Likőr biztos…. A szinte bárhol termő kökénynek éppen szezonját éljük. Általában elsétálunk a kékes színű termés mellett, és nem is gondolnánk, milyen finomságok készülhetnek belőle - s ráadásul mennyire jó hatással van a szervezetre. 

Egészségünk:
INNOVEN   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.21. 19:49

Tölgyfából, nyárfából és más fafajtákból elegendő lesz a hazai készlet, akácból azonban külföldről is be kell majd hozni. A gázárak emelkedése miatt egyre népszerűbbek a hagyományos tüzelési módok. Tölgyfából, nyárfából és más fafajtákból elegendő lesz a hazai készlet, akácból ugyanakkor külföldről is be kell majd hozni. Több hajdú-bihari tüzépen Romániából veszik az akácfát, hogy zavartalan legyen az ellátás.

Közélet:
FERRUM   
Fabrikett   
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.18. 15:35

Csak kevesen tudják, hogy a TB bizony támogatja a fogszabályozást, és nem kerül százezrekbe. Sokan előre rettegnek attól, hogy vajon mennyit kell fizetni, ezért el sem viszik gyermeküket fogszabályozó szakorvoshoz. Pedig bizony sokuknak lenne szükségük erre. Dr. Szolga Ferenc fogszakorvos ugyan maga nem végez fogszabályozást, de tisztában van a feltételekkel és tud megfelelő szakembert ajánlani. Megtudtam, hogy a TB által támogatott fogszabályozás díja 10- 20 ezer forint között van.

Egészségünk:
Abony   
Hirdetés   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.16. 15:18

Csúcsidőben Abonyban a rendőrség munkatársai segítenek biztosítani a zavaratalan áthaladást a gyalogátkelőhelyeken. Erre szükség is van, hiszen délidőben egész osztályok indulnak útnak, hogy a központi ebédlőben falatozzanak. Köszönjük rendőreinknek a segítséget. Nézzük csak, milyen fő szabályok vontakoznak a KRESZ szerint a gyalogátkelőhelyeken való áthaladásra. Egyet viszont ne feledjenek! Elsőbbége a gyakorlatban csakis annak van, akinek tényleg megadják!

Közbiztonság:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.07. 15:56

Dr. Szolga Ferenc fogszakorvosnak tetszenek a fogékszerek, és szívesen tesz is fel pacienseinek, ha arra megkérik. Egy csillogó kis ékszer szép, csinos és esztétikus is lehet, sőt tükrözi a szájhigiénét is. Ez azt is jelenti, hogy a fogékszer „ gazdája „ tuti mossa a fogait és ápolja a száját. Sőt, praxisában már olyan is előfordult, hogy egy szép műfogsorra tett fogékszert, ami a természetességet még jobban fokozta. Viszont a nem szakszerűen felhelyezett ékszer a fog elvesztésével is járhat.

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok