Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hirdetés"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.10. 09:52

Lapunk szakértőjével, Dr. Szolga Ferenc fogszakorvossal beszélgettem egy, napjainkban igen aktuális és izgalmas témáról, a fogfehérítés rejtelmeiről. Olvasónk kért meg arra, hogy járjak utána, és örömmel tettem eleget kérésének. A modern technológiák már nem károsítják a fogat. A régi népi gyógymód a szódabikarbónával való dörzsölés volt, de ennél azért léteznek jóval komolyabb módszerek is.

Egészségünk:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.03. 09:28

Programok:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.30. 18:20

Erről is szó volt a mai abonyi képviselő testületi ülésen. A témát maga a polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit hozta fel a rendőrségi beszámoló napirendi pontjánál. 

Közbiztonság:
Hirdetés   
 37 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.27. 13:47

Rovatunkat az abonyi PURINA Takarány Kisátuház támogatja!  - (MTI) - A tudósok számára mindmáig némileg rejtély, hogy valójában miért vonítanak a kutyák: egy biztos, részben őseik okolhatók ezért a szokásért. Akinek van kutyája, tapasztalhatja, hogy a szirénázó autó süvítésére vagy, mert valamelyik ebtárs a közelben rázendített, az övé is keservesen vonítani kezd. A magyarázat nem abban rejlik, hogy a fülét esetleg sértik a zavaró hangok, a hajlamot távoli ősétől....

Állatvilág:
Kutya   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 12:39

Olvasónk írja: Keresztapám tegnap délután 2 óra körül elvesztette a pénztárcáját, valószínűleg a házuk előtt (Bicskei út) benne az összes iratával, forgalmi engedélyekkel, pénzzel. A pénzt nem kérné vissza, csak az iratokat! Az iratokat elég ha csak bedobják a postaládába! Köszönjük a becsületes megtalálónak!

Közélet:
Hirdetés   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 11:41

Rengeteg boldog arcocska mutatta meg a szervezőknek, hogy megérte a fáradságot, hogy megszervezték a Gyermekek és hagyományok a Főtéren című rendezvényt. A szervező az Abonyi Óvodás Gyermekekért Alapítvány volt, május 24-én és 25-én szórakozhattak a kicsik önfeledten Abony Főterén. Népi játékokkal, játszóházzal, zenés- táncos mulatsággal, bábozással, koncertekkel várták a gyerekeket. Képgaléria a cikkben, a címre kattintva elérhető!

Közélet:
Gyermek   
Hirdetés   
FERRUM   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 10:55

Gyönyörű veterán gépjárműcsodák kápráztatták el az abonyiakat a Főtéren szervezett gyermeknapi rendezvényen. A nagyközönség szájtátva mustrálta a régi korok autóit és motorkerékpárjait, melyek bizony ma is üzemképesek, hála a gazdáknak, akik féltett kincsként ápolják a járgányokat. LŐVE Képgaléria a címre kattintva elérhető!

Közélet:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.26. 09:56

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Molnár Nikoletta Magyar Bajnok lett birkózásban. Most egy újabb jó hír következik, hiszen a csini lány bezsebelte a Diákolimpiai Bajnok címet is! Niki írja: " Megnyertem a diákolimpiát!  40 kg-ban indultam, öten voltunk, körmérkőzés volt, így négy meccsem volt. Abból hármat technikai tussal nyertem, egyet sima tussal! " Szerkesztőségünk, és olvasóink nevében is sok szeretettel gratulálunk! 

Sport:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.20. 17:17

Fantasztikus csúcsbringák a Millenárisban!

Mindezt remek árakon!

http://www.globalbringa.hu

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Közélet:
Abony   
Hirdetés   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.15. 13:28

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja! 

Közbiztonság:
Hirdetés   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok