Mi Abonyunk - Legyél Te is trendi! Mi az idei ősz divatja?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.09.13. 08:57

Cikkünket a LILA redőnyös bolt támogatja!- Ma reggel mályvaszínű csipke blúzt vettem fel, fekete, anyagában virágmintás szoknyával. Még nem sejtettem, hogy mennyire trendi leszek. Ugyanis az ősz divatja a szekértők szerint többek között pontosan ez. Dominálni fog a bőr, szőr, csipke, állatmintás dolgok. Tehát az energikus színek, gótikus csipkék, vagány bőr holmik, szőrmék, merész aszimmetrikus szabások, bohém visszatérő minták - ezeket mind megtalálhatod a 2012-es őszi divat darabjain.


Van egy remek hely, ahol mindezt beszerezheted! Kattints ide!


Idén a hűvösebb szezon megérkezésével a bujaság is megérkezik. Az ősz abszolút kedvenc színe - természetesen a megszokott föld-színek mellett - a mandarin, legfőképpen a vörös lesz, és ezek árnyalatai, beleértve a rózsaszínt is. A színkeveréssel csak óvatosan, ellentétes tónusú színek nem feltétlen mutatnak jól hozzá, így inkább a sárgát, barnát, feketét elegyítsd a pirossal. A vörös mellett fontos szerepet tölt be az őszi trendekben még a kék, és a zöld is, és nagy visszatérőként az ezüst is. Könnyen hordható, és kombinálható darabokra épül a divat, sportos irányvonal is megjelenik az öltözékekben. Az ősz hangulatát idézik a barna, és bézs árnyalatai. A praktikusság mellett fontos szem előtt tartani a nőiességet is, amelyet idén a szőrmék és csipkék csempészik vissza a hétköznapjainkba. A hidegebb napokon jól jön némi meleg ruha, így 2012-ben előkerülnek a farmernadrágok, és farmerkabátok is, továbbá érdemes odafigyelni a bőr rucikra, idén egyre több bolt polcain ott lesznek már. A bőrből készült darabokat, és a mintázott holmikat, ha kombinálod, akkor meglepően sikkes eredményt kaphatsz, csak merj kísérletezni!
Könnyen hordható, és kombinálható darabokra épül a divat, sportos irányvonal is megjelenik az öltözékekben. Az ősz hangulatát idézik a barna, és bézs árnyalatai. A praktikusság mellett fontos szem előtt tartani a nőiességet is, amelyet idén a szőrmék és csipkék csempészik vissza a hétköznapjainkba. A hidegebb napokon jól jön némi meleg ruha, így 2012-ben előkerülnek a farmernadrágok, és farmerkabátok is, továbbá érdemes odafigyelni a bőr rucikra, idén egyre több bolt polcain ott lesznek már. A bőrből készült darabokat, és a mintázott holmikat, ha kombinálod, akkor meglepően sikkes eredményt kaphatsz, csak merj kísérletezni!

Cikk itt folytatódik!

Közélet:
Abony   
Hirdetés   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Abony- Cegléd szakasz: azt mondják, hogy hamarosan átadják

Csakis a PURINA!

Pest megye szépe választás

Továbbra is az INNOVEN főz az abonyi menzán

Jövő évtől tilos lesz az avarégetés

Csemegeuborkákat tesztelt a NÉBIH

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Megszűnik a nyugdíjasok idősávja, de marad a kötelező maszkhasználat

Új lakók Abonyban, örömmel jöttek hozzánk!

Aludj máskor!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok