Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző24252627282930Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.04.09. 18:49

Nagykőrös, 2012. április 9. Autómentővel szállítják el a roncsokat Nagykőrös külterületén, ahol egy 62 éves férfi életét vesztette, miután autójával előzés közben összeütközött egy vele szemben szabályosan haladó gépjárművel. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csúszott. A baleset miatt egy harmadik autó is az árokba hajtott, miután sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, félrerántotta a kormányt.

Közbiztonság:
Baleset   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.19. 21:16

Még mielőtt tévedés esne, leszögezem, hogy ez a  város, nem Abony! Nagykőrösről van szó. László Ferenc így ír minderről blogbejegyzésében: Aki hétköznap megfordul a Hősök tere városháza mögötti és az Arany iskola előtti részén, nem vitatja állításomat, hogy az új városközpont elkészülte óta olykor kaotikus állapotok uralkodnak. A parkoló és a gyerekeket autóval hozó-vivő szülők járművei egész egyszerűen nem férnek el. 

Közbiztonság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 12:53

Sorsok- emberek. Ezt a címet is adhatnám most induló cikksorozatunknak, mely a szegény sorsú, iszonyatosan nehéz körülmények között tengődő nagykőrösi családok mindennapjait mutatja be. Egyre több az elkeseredett ember a városban, aki hozzám, illetve a nyilvánossághoz fordul, utolsó mentsvárként. Már nincs miből, nincs mit és nincs hová.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 12:13

Március 14-én az LMP országgyűlési képviselőjének, Vágó Gábornak személyes jelenléte mellett gyűjtötte az aláírásokat az LMP a Szabadság téren, Nagykőrösön. A programon részt vett Sebestyén Géza a helyi szervezet vezetője is. A járókelők közül sokan aláírták a Népszavazás2012 aláírás gyűjtő ívét, mert szerintük is felháborítónak nevezhető az az öt, végül megszavazott törvény, ami ellen gyűjtöget az LMP.

Közélet:
LMP   
JOBBIK   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.04. 17:05

Egyre több az elkeseredett ember Nagykőrösön, úgy érzik, hogy cserbenhagyták őket. Sártengerré változtak az utcák a tavaszi hóolvadás miatt, de problémáikat meg sem próbálják orvosolni. Nem külterületen, nem csak a központon kívüli utakon nem lehet járni, hanem a városközponttól pár tíz méterre eső utcák is víz és sár alá kerültek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.16. 09:44

Hazánk legismertebb madarainak egyike a gólya. Ma még az ország legtöbb településén fészkel, szinte az Alföld madártani jelképe. Ahol táplálékot talál, még nagyvárosokba is behúzódik. Nagykőrösön is régóta élt egy gólyapár bizonyságául annak, hogy a magyarság legkedvesebb madara. Petőfi Sándor legalábbis ezt állította róla. A rendszerváltásnak nevezett időszak óta nagy változások sorát látta fészke körül a gólya pár is.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.12. 10:46

2012. február 26. vasárnap - Frigyes napi vásár Nagykőrösön!

Programok:
Vásár   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.25. 17:04

Czira városában sem fenékig tejfel az élet! - Az alábbiakban megdöbbentő képsorozatot teszek közzé a nagykőrösi közállapotokról, valamint egy olvasói levelet osztok meg Önökkel. Egy biztos... Ez a település szégyenfoltja. Hiába a csilli- villi Főtér, ha a lakosság jelentős része kénytelen ilyen utcákban " közlekedni "... 

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 10:36

Katt a címre, hogy megnézd a lényeget! - Még jó, hogy ez nem Abonyban történt meg!  - Kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére az itt látható két darab cetli fényképét, melyen jól látható, hogy már reggel nyolc óra előtt elfogytak a sorszámok a nagykőrösi okmányirodában, december 30-án. „ Most mit kellett volna csinálnom? Ott kellett volna aludnom 29-én, hogy bejussak?”- kérdezi elszörnyülködve Olvasónk.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.09. 20:53

Nagykőrös máris átkerült a másik megyébe- Ez nem teljesen igaz, de mégis. Az egészségügy terén máris teljesült a nagykőrösi városvezetés vágya, mely szerint szeretnének inkább a Dél- Alföldi Régióhoz tartozni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a nagykőrösi lakosoknak ettől kezdve már hamarosan nem Cegléden és nem is más pest megyei településen kell igénybe venniük az egészségügyi szolgáltatásokat, hanem jogosultak arra, hogy Kecskemétre járjanak.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok