Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7006, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző24252627282930Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.03.04. 17:05

Egyre több az elkeseredett ember Nagykőrösön, úgy érzik, hogy cserbenhagyták őket. Sártengerré változtak az utcák a tavaszi hóolvadás miatt, de problémáikat meg sem próbálják orvosolni. Nem külterületen, nem csak a központon kívüli utakon nem lehet járni, hanem a városközponttól pár tíz méterre eső utcák is víz és sár alá kerültek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.16. 09:44

Hazánk legismertebb madarainak egyike a gólya. Ma még az ország legtöbb településén fészkel, szinte az Alföld madártani jelképe. Ahol táplálékot talál, még nagyvárosokba is behúzódik. Nagykőrösön is régóta élt egy gólyapár bizonyságául annak, hogy a magyarság legkedvesebb madara. Petőfi Sándor legalábbis ezt állította róla. A rendszerváltásnak nevezett időszak óta nagy változások sorát látta fészke körül a gólya pár is.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.12. 10:46

2012. február 26. vasárnap - Frigyes napi vásár Nagykőrösön!

Programok:
Vásár   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.25. 17:04

Czira városában sem fenékig tejfel az élet! - Az alábbiakban megdöbbentő képsorozatot teszek közzé a nagykőrösi közállapotokról, valamint egy olvasói levelet osztok meg Önökkel. Egy biztos... Ez a település szégyenfoltja. Hiába a csilli- villi Főtér, ha a lakosság jelentős része kénytelen ilyen utcákban " közlekedni "... 

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 10:36

Katt a címre, hogy megnézd a lényeget! - Még jó, hogy ez nem Abonyban történt meg!  - Kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére az itt látható két darab cetli fényképét, melyen jól látható, hogy már reggel nyolc óra előtt elfogytak a sorszámok a nagykőrösi okmányirodában, december 30-án. „ Most mit kellett volna csinálnom? Ott kellett volna aludnom 29-én, hogy bejussak?”- kérdezi elszörnyülködve Olvasónk.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.09. 20:53

Nagykőrös máris átkerült a másik megyébe- Ez nem teljesen igaz, de mégis. Az egészségügy terén máris teljesült a nagykőrösi városvezetés vágya, mely szerint szeretnének inkább a Dél- Alföldi Régióhoz tartozni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a nagykőrösi lakosoknak ettől kezdve már hamarosan nem Cegléden és nem is más pest megyei településen kell igénybe venniük az egészségügyi szolgáltatásokat, hanem jogosultak arra, hogy Kecskemétre járjanak.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 21:45

Képünk sajnos csak illusztráció, Ő nem vett részt a fürdőruhás futáson.... ) Sikerként aposztrofálták Nagykőrös város hivatalos honlapján azt, hogy a december 12-re meghirdetett Mikulás futásra több, mint ötvenen neveztek. Akik fürdőruhában álltak rajthoz és teljesítették a távot, azok ingyen pancsolhattak a megújult nagykőrösi strandon.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 14:39

Hatalmas a közfelháborodás a nagykőrösi Főtér boltosainak körében. A pohár betelt, a cérna elszakadt. Személy szerint engem keresett meg egyikük, hogy segítsek a nyilvánosság erejével és arról tájékoztatott, hogy nem csak ő, hanem a többiek is szívesen elmondják személyesen, élőben a problémáikat, hiszen gyakorlatilag ellehetetlenítette őket a városvezetés azzal, hogy megszűnt a parkolási lehetőség a környéken. Nem csak az okoz gondot, hogy a vásárlók csak több száz méterre tudnak megállni, hanem az áruszállítás is a bohózat határát súrolja. 

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 10:53

Hozzácsapják Ceglédhez a Nagykőrösi tűzoltóságot- Zsemlye Gábor, a Ceglédi Tűzoltóság parancsnoka a Ceglédi Panoráma című hetilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy hozzájuk fog tartozni 2012. január 1-től a Nagykőrösi és Nagykátai hivatásos önkormányzati tűzoltóság. Erről az előző nagykőrösi képviselő testületi ülésen nem esett szó. Jelenleg folyik a leltározás a lánglovagoknál Cegléden, hamarosan megtörténik a “ fúzió “.

Citrom-díj:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 13:27

Íme, a magyar vízügyi csoda! - Elsivatagosodik a Homokhátság, százezrek költöznek el a Duna-Tisza közéből. Nagy szükség lenne vízre, amiből egyre kevesebb van. A leghangosabban támogatott megoldás mindjárt háromszáz éves: csatorna kösse össze a Dunát a Tiszával. Nemcsók János biokémikus májusban arról beszélt egy a Duna–Tisza-csatornával kapcsolatos konferencián, hogy 300 milliárdból könnyedén meg lehetne építeni a beruházást.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok