Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6942, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző24252627282930Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.03.04. 17:05

Egyre több az elkeseredett ember Nagykőrösön, úgy érzik, hogy cserbenhagyták őket. Sártengerré változtak az utcák a tavaszi hóolvadás miatt, de problémáikat meg sem próbálják orvosolni. Nem külterületen, nem csak a központon kívüli utakon nem lehet járni, hanem a városközponttól pár tíz méterre eső utcák is víz és sár alá kerültek.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.16. 09:44

Hazánk legismertebb madarainak egyike a gólya. Ma még az ország legtöbb településén fészkel, szinte az Alföld madártani jelképe. Ahol táplálékot talál, még nagyvárosokba is behúzódik. Nagykőrösön is régóta élt egy gólyapár bizonyságául annak, hogy a magyarság legkedvesebb madara. Petőfi Sándor legalábbis ezt állította róla. A rendszerváltásnak nevezett időszak óta nagy változások sorát látta fészke körül a gólya pár is.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.12. 10:46

2012. február 26. vasárnap - Frigyes napi vásár Nagykőrösön!

Programok:
Vásár   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.25. 17:04

Czira városában sem fenékig tejfel az élet! - Az alábbiakban megdöbbentő képsorozatot teszek közzé a nagykőrösi közállapotokról, valamint egy olvasói levelet osztok meg Önökkel. Egy biztos... Ez a település szégyenfoltja. Hiába a csilli- villi Főtér, ha a lakosság jelentős része kénytelen ilyen utcákban " közlekedni "... 

Citrom-díj:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.10. 10:36

Katt a címre, hogy megnézd a lényeget! - Még jó, hogy ez nem Abonyban történt meg!  - Kedves Olvasónk küldte el szerkesztőségünk címére az itt látható két darab cetli fényképét, melyen jól látható, hogy már reggel nyolc óra előtt elfogytak a sorszámok a nagykőrösi okmányirodában, december 30-án. „ Most mit kellett volna csinálnom? Ott kellett volna aludnom 29-én, hogy bejussak?”- kérdezi elszörnyülködve Olvasónk.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.01.09. 20:53

Nagykőrös máris átkerült a másik megyébe- Ez nem teljesen igaz, de mégis. Az egészségügy terén máris teljesült a nagykőrösi városvezetés vágya, mely szerint szeretnének inkább a Dél- Alföldi Régióhoz tartozni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a nagykőrösi lakosoknak ettől kezdve már hamarosan nem Cegléden és nem is más pest megyei településen kell igénybe venniük az egészségügyi szolgáltatásokat, hanem jogosultak arra, hogy Kecskemétre járjanak.

Egészségünk:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 21:45

Képünk sajnos csak illusztráció, Ő nem vett részt a fürdőruhás futáson.... ) Sikerként aposztrofálták Nagykőrös város hivatalos honlapján azt, hogy a december 12-re meghirdetett Mikulás futásra több, mint ötvenen neveztek. Akik fürdőruhában álltak rajthoz és teljesítették a távot, azok ingyen pancsolhattak a megújult nagykőrösi strandon.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 14:39

Hatalmas a közfelháborodás a nagykőrösi Főtér boltosainak körében. A pohár betelt, a cérna elszakadt. Személy szerint engem keresett meg egyikük, hogy segítsek a nyilvánosság erejével és arról tájékoztatott, hogy nem csak ő, hanem a többiek is szívesen elmondják személyesen, élőben a problémáikat, hiszen gyakorlatilag ellehetetlenítette őket a városvezetés azzal, hogy megszűnt a parkolási lehetőség a környéken. Nem csak az okoz gondot, hogy a vásárlók csak több száz méterre tudnak megállni, hanem az áruszállítás is a bohózat határát súrolja. 

Gazdaság:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 10:53

Hozzácsapják Ceglédhez a Nagykőrösi tűzoltóságot- Zsemlye Gábor, a Ceglédi Tűzoltóság parancsnoka a Ceglédi Panoráma című hetilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy hozzájuk fog tartozni 2012. január 1-től a Nagykőrösi és Nagykátai hivatásos önkormányzati tűzoltóság. Erről az előző nagykőrösi képviselő testületi ülésen nem esett szó. Jelenleg folyik a leltározás a lánglovagoknál Cegléden, hamarosan megtörténik a “ fúzió “.

Citrom-díj:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.30. 13:27

Íme, a magyar vízügyi csoda! - Elsivatagosodik a Homokhátság, százezrek költöznek el a Duna-Tisza közéből. Nagy szükség lenne vízre, amiből egyre kevesebb van. A leghangosabban támogatott megoldás mindjárt háromszáz éves: csatorna kösse össze a Dunát a Tiszával. Nemcsók János biokémikus májusban arról beszélt egy a Duna–Tisza-csatornával kapcsolatos konferencián, hogy 300 milliárdból könnyedén meg lehetne építeni a beruházást.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Te kire szavaznál az alábbi polgármester- jelöltek közül, ha ma lenne az önkormányzati választás Abonyban?
   
 Dévainé Kazinczy Sára 
 Guti Tivadar 
 Pető Zsolt 
 Még nem tudom! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok