Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző21222324252627Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.08.15. 22:09


Mindenkit sok szeretettel várnak a programra, melyet Nagykőrösön október 13-án rendeznek! Fellépő Zenészek: Parádia Együttes: Kullai István, Bakos András, Bakos Dénes. Zengő Együttes: Pesti Zoltán, Molnár Dezső, Illés Tibor. Milla-Trio Együttes: Ézsiás jános, Mondi Károly, Molnár Sándor. Belépő: 3 000 FT/fő, mely tartalmaz egy Vegyes hidegtálat + 2dl bort és 2dl üdítőt. Figyelem! A zenés bálra be lehet hozni üdítőt illetve szeszes italt. A jegyeket már meglehet vásárolni, aki most megveszi és meggondolja magát, annak június 30-ig visszaadom a teljes vételárat.  Július 01. és augusztus 31. között a vétel ár 50% - át, adom vissza.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.14. 14:41

Sajnos nem egyedüli és páratlan eset a következő, melyet nagykőrösi olvasónk mesélt el nekem. Egészen egyszerűen ellopták a házát…. Szétszedték és elvitték. 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.13. 12:44

Nagy bajban vannak Nagykőrösön az Abonyi utca lakói. Korábban már beszámoltam arról, hogy az elégtelen csapadékvíz elvezetés és szomszéd telekfeltöltése miatt az egyik lakó, aki kisfiát egyedül neveli, nagy bajba került. Háza állagromlása miatt télen fűthetetlen a háza, de az önkormányzat nem adott neki olcsó bérű lakást. A cikket olvasva, a képeket meglátva újabb két lakos fordult hozzám elkeseredve. Mondták, össze kell fogni, hogy történjen végre valami.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.13. 12:00

Tüdőrákos, a közmunka ellátására az orvosi papírok szerint nem alkalmas, de egy fillérre sem jogosult az államtól vagy önkormányzattól az a férfi, aki 48 éves és 0 forint a család jövedelme, mert nem vállalta el a felajánlott közmunkát. Tágra nyílt szemekkel, szomorúan hallgatom a nagykőrösi férfi történetét, akit az egyszerűség kedvéért nevezzünk Jánosnak.

Közélet:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.10. 17:36

Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel. Oknyomozásba kezdek, mihelyt elérhetők lesznek a szünet után a középiskolák. „ Nagykőrösön már sehol egy iskolában sincs felnőttoktatás, gondolok itt érettségire és ez olyan elkeserítő! Aki felnőtt fejjel szeretne tanulni, mehet Kecskemétre vagy Ceglédre. Próbáltam faggatni az iskolákat telefonon, miért van ez így, mire azt a választ kaptam, hogy nincs rá igény.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 15:41

Megtudtam, hogy nehéz feladat, de igazi élmény! - Ebben az évben is több nagykőrösi és nyilván abonyi rendőr vett részt a budapesti autósőrület biztosításában. Köztük volt maga a nagykőrösi kapitányságvezető, Nagy László alezredes is, akitől megkérdeztem, hogy pontosan mit is csináltak ott. Megtudtam, hogy a rendőrök berendelése ebben az esetben önkéntes alapon működik. Az idei évben összesen négyen vettek részt a feladat ellátásában. Sajnos, míg korábban a belső biztosításban dolgozhattak mindannyian, az elmúlt években már többen kívülre szorultak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kintieknek a verseny egész időtartama alatt a beosztási helyük szerint vagy a kamion, vagy egy-egy gépkocsi parkolót biztosítanak a tűző napon, akár 12 órában is.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:26

Szerencsére nincs trudomásunk arról, hogy Abonyban is valami hasonlót terveznének....- László Ferenc MSZP-s városatya írja blogjában: Meglepő olvasói levéllel szembesültem a Kék Nefelejcs NAGYKŐRÖS újság legutóbbi számában. Szerzője arról ír, hogy nem engedték be a Csónakázó területére kerékpárral, „mivel az önkormányzat által elfogadott házirend szerint járművel nem lehet bemenni, mégpedig a bicikli is járműnek számít”.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 09:40

Kép: Most ilyen a nagykőrösi konzervgyár- Nem túl biztató: Font Sándor szerint soha nem lesznek már akkora feldolgozó üzemek Magyarországon, mint amilyen a Nagykőrösi vagy Kecskeméti Konzervgyár volt.- Szó sincs róla, hogy talpra akarnák állítanák a Nagykőrösi Konzervgyárat. Olvasónk jelezte, hogy a HÍR TV ma esti Péntek8 című műsorában Font Sándor, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának elnöke beszélt a Nagykőrösi Konzervgyárról.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 10:29

Nagykőrösön szóltak a zsaruk az útkezelőnek, hogy miattuk ment gallyra egy autó. 2012.07.30. napon 08.55 órakor B. Csaba az általa vezetett Skoda típusú járművel Nagykőrös külterületén a Vízállás-gátér dűlőn (Batthyányi út folytatása) a Törteli út irányába közlekedett. Haladása során úthibába, kátyúba hajtott, minek következtében az általa vezetett jármű jobb első gumiabroncsa megrongálódott. A baleset következtében anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.31. 15:47

Nagykőrös- A fenti hírt erősítette meg kérdésemre Nagy László alezredes, Nagykőrös város rendőrkapitánya, aki elmondta azt is, hogy ezt napi munkájuk során gyakran tapasztalják, sőt az is előfordul, hogy az ide költözők igazoltatáskor agresszíven viselkednek. Az idegenek jelenlétéről egyébként kedves Olvasónk számolt be. Szerinte a nagykőrösi lakosok már nem is mernek bejelentést tenni a rendőrségen, mert félnek, hogy megtorlásban lesz részük. Az „ idegeneket „ egyébként helikopterről figyelik, majd úgy csapnak le rájuk. Mármint az ellenőrök, akik azt szeretnék megtudni, hogy feketén dolgoznak-e vagy sem…..

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok