Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6947, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Nagykőrös"
Első<< Előző21222324252627Következő >>Utolsó

veroniq - 2012.08.10. 17:36

Az alábbiakban Olvasónk levelét osztom meg Önökkel. Oknyomozásba kezdek, mihelyt elérhetők lesznek a szünet után a középiskolák. „ Nagykőrösön már sehol egy iskolában sincs felnőttoktatás, gondolok itt érettségire és ez olyan elkeserítő! Aki felnőtt fejjel szeretne tanulni, mehet Kecskemétre vagy Ceglédre. Próbáltam faggatni az iskolákat telefonon, miért van ez így, mire azt a választ kaptam, hogy nincs rá igény.

Oktatás:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 15:41

Megtudtam, hogy nehéz feladat, de igazi élmény! - Ebben az évben is több nagykőrösi és nyilván abonyi rendőr vett részt a budapesti autósőrület biztosításában. Köztük volt maga a nagykőrösi kapitányságvezető, Nagy László alezredes is, akitől megkérdeztem, hogy pontosan mit is csináltak ott. Megtudtam, hogy a rendőrök berendelése ebben az esetben önkéntes alapon működik. Az idei évben összesen négyen vettek részt a feladat ellátásában. Sajnos, míg korábban a belső biztosításban dolgozhattak mindannyian, az elmúlt években már többen kívülre szorultak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kintieknek a verseny egész időtartama alatt a beosztási helyük szerint vagy a kamion, vagy egy-egy gépkocsi parkolót biztosítanak a tűző napon, akár 12 órában is.

Közbiztonság:
Abony   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 13:26

Szerencsére nincs trudomásunk arról, hogy Abonyban is valami hasonlót terveznének....- László Ferenc MSZP-s városatya írja blogjában: Meglepő olvasói levéllel szembesültem a Kék Nefelejcs NAGYKŐRÖS újság legutóbbi számában. Szerzője arról ír, hogy nem engedték be a Csónakázó területére kerékpárral, „mivel az önkormányzat által elfogadott házirend szerint járművel nem lehet bemenni, mégpedig a bicikli is járműnek számít”.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.07. 09:40

Kép: Most ilyen a nagykőrösi konzervgyár- Nem túl biztató: Font Sándor szerint soha nem lesznek már akkora feldolgozó üzemek Magyarországon, mint amilyen a Nagykőrösi vagy Kecskeméti Konzervgyár volt.- Szó sincs róla, hogy talpra akarnák állítanák a Nagykőrösi Konzervgyárat. Olvasónk jelezte, hogy a HÍR TV ma esti Péntek8 című műsorában Font Sándor, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának elnöke beszélt a Nagykőrösi Konzervgyárról.

Gazdaság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.08.01. 10:29

Nagykőrösön szóltak a zsaruk az útkezelőnek, hogy miattuk ment gallyra egy autó. 2012.07.30. napon 08.55 órakor B. Csaba az általa vezetett Skoda típusú járművel Nagykőrös külterületén a Vízállás-gátér dűlőn (Batthyányi út folytatása) a Törteli út irányába közlekedett. Haladása során úthibába, kátyúba hajtott, minek következtében az általa vezetett jármű jobb első gumiabroncsa megrongálódott. A baleset következtében anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.31. 15:47

Nagykőrös- A fenti hírt erősítette meg kérdésemre Nagy László alezredes, Nagykőrös város rendőrkapitánya, aki elmondta azt is, hogy ezt napi munkájuk során gyakran tapasztalják, sőt az is előfordul, hogy az ide költözők igazoltatáskor agresszíven viselkednek. Az idegenek jelenlétéről egyébként kedves Olvasónk számolt be. Szerinte a nagykőrösi lakosok már nem is mernek bejelentést tenni a rendőrségen, mert félnek, hogy megtorlásban lesz részük. Az „ idegeneket „ egyébként helikopterről figyelik, majd úgy csapnak le rájuk. Mármint az ellenőrök, akik azt szeretnék megtudni, hogy feketén dolgoznak-e vagy sem…..

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.28. 19:15

Még jó, hogy mi Abonyban élünk! Nálunk este nyolc után is több helyen kapható kenyér. Ráadásul friss, finom, ropogós, meleg. Nem így van ez nagykőrösn..... Panaszos Olvasónk történetét osztom meg Önökkel, teljes terjedelmében, változtatás nélkül: A gyermekeim az édesapjuknál voltak a hétvégén, így én itthonra nem vásároltam be romlandó ételt. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.18. 13:58

Megdöbbentő, de lehet locsolni tűzcsapról! - László Ferenc MSZP-s megyei frakcióvezető írja blogjában: A hétvégén ismét kaptam egy fényképet. Küldője a Törteli úton járva az autójából fényképezte le ezt a tűzcsapot, amelyről szemmel láthatóan a gyepet locsolják. Mint írja, a fényképről elsőre nem derül ki, de ez a lovastanyával szemben lévő terület. Hogy lehet tűzcsapról locsolni, hogy mérik a fogyasztott víz mennyiségét és ha ott lehet a tűzcsapot ilyen célra használni....

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.17. 19:09

Miközben gyilkosok százai, tolvajok, betörők ezrei, tízezrei mászkálnak szabadon hazánkban, a rendőrségnek ezzel kell foglakkoznia! - Én nem tudom, hogy rosszul lát vagy hiányosak a botanikai ismereti a feljelentőnek….. 

Citrom-díj:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.13. 16:31

A Pest Megyei Kormányhivatal után dr. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke is törvénytelennek minősítette a nagykőrösi önkormányzat fideszes vezetésének döntéseit, amelyekkel az ellenzéket és a szabad sajtó munkáját kívánták gátolni. A Pest Megyei Kormányhivatal állásfoglalása szerint jogsértő az a rendelet amely alapján egy blogbejegyzés miatt először 50 ezer forint rendbírság fizetésére kötelezték .....

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok